Tips over Bed and Breakfast Ferme de Leuze**** in Somme-Leuze | Zoover

Rue de Leuze 6, 5377, Somme-Leuze

8 tips van Ferme de Leuze****

6-5-2012
Anneke Dam

-Neem een verrekijker mee. Je ziet vogels die je nooit ziet. Onderweg bij zo'n pracht wandelroute staan steeds vogel-kijk-stoelen waar je verscholen, stilletjes de natuur kunt gadeslaan.
-Bezoek het Middeleeuwse stadje Durbuy.
-Loop een route in Wéris langs de dolmen en menhirs.
-Bezoek Chevetogne voor een wandeling maar volg een dienst in Monastere de Chevetogne zoals de Byzantijnse dienst met TOP zang van de muzikale paters.
-Koop ambachtelijke paté, kaas en bier uit de streek: zó lekker!

30-4-2012
Mandy Markus

Dagje naar Durbuy geweest (middeleeuws stadje dat in de buurt ligt). Dat was echt erg leuk. Zeker als het mooi weer is, is dat een echte aanrader. Ook hebben we een wandeling gemaakt aan de hand van een wandelroute die voor ons was uitgezocht (in overleg met ons). Erg leuk (vooral ook omdat we een lunchpakket van Ferme de Leuze meekregen wat echt helemaal super was (moeite waard om erbij te boeken)!!!!!

31-3-2012
Familie van Baaren

Wandelen tussen Durbuy en Barvaux, langs de Ourthe, afgesloten met een Chardonnay en Croquet Ardenaisse in Durbuy (en natuurlijk het ontbijt van Huub)

9-1-2012
Rolf en Cécile Sla...

Bezoek aan Durbuy, Barvaux, La Roche en Ardenne, wandeling van Durbuy naar Barvaux langs de Ourthe.

3-11-2011
Fam Kösters

Er is genoed te doen in de omgeving .Wij zijn naar Durbuy geweest dit was met de kids goed te doen hebben vanuit daar diverse kleine wandelingen gemaakt.

2-11-2011
Fam Kösters

9-10-2011
Mart en Marjolen

Wandelen, wandelen en nog eens wandelen. De omgeving daar leent zicht er perfect voor. Ook meerdere MTB routes, al konden wij hier niet van genieten door stukken aan de fiets, helaas. Bezoekje aan Durbuy is zeker ook de moeite waard.

4-10-2011
Jan & Sandra

de wandeling rond Scy, door Huub aanbevolen

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip