Appartement Le Ry Nobier/La Golette in Rochefort België beoordelingen 1.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Le Ry Nobier/La Golette

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Appartement Le Ry Nobier/La Golette

Rochefort
Appartement Le Ry Nobier/La Golette scoort een 1,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Le Ry Nobier/La Golette? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Le Ry Nobier/La Golette in Rochefort, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Appartement Le Ry Nobier/La Golette met andere accommodaties in Rochefort.

1 beoordeling van Le Ry Nobier/La Golette

1 beoordeling
Familie, Juli 2008
"Gilend naar huis"
nhj174
25-7-2008 Het huis is in staat van ontbinding om het zo maar te zeggen. niet geschikt voor baby's, geen isolatie(moesten kachel aan) niet veilg qua elektra, inbraakgevoelig.ongezellig, geen comfort.
Je werdt gek van het hondegeblaf zowel overdag als 's nachts.Iedereen heeft er namelijk een hond, maar niemand past er op, ze liggen allemaal aan de ketting.
We zijn dan ook maar een week gebleven ipv 2; we moesten 145 euro aan kosten betalen welke niet werden vermeld op overeenkomst. Volgens mij zijn we bestolen