Hotel Le Ry d'Ave*** in Rochefort België beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Le Ry d

Beoordelingen Hotel Le Ry d'Ave***

Sourd d'Ave 5, B5580, Rochefort
Hotel Le Ry d'Ave scoort een 7,7 uit 10, op basis van 151 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Le Ry d'Ave***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Le Ry d'Ave*** in Rochefort, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 60 vakantiefoto's van Hotel Le Ry d'Ave*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Hotel Le Ry d'Ave*** met andere accommodaties in Rochefort.

93 beoordelingen over Le Ry d'Ave***

6,5
met partner, Feb. 2012
"Erg gelachen, maar nooit meer"
Bas en Danielle
27-2-2012 Positief: Welkom met uitgebeide uitleg over de omgeving.
Koelkastje op de kamer
Roken is toegestaan.
Eigenaren spreken NL en Frans
Koffers werden naar je kamer gebracht.

Negatief:
Lamp in de badkamer deed het niet en was niet te repareren.
Vloerbedekking zag er vies en gerafeld uit.
Op loopafstand voor 's avonds niets te beleven.
Kozijnen vallen bijna uit elkaar.
Teveel tierelantijntjes aan de muren e.d.
In bed voelde ik de veringen.
Er hing een rioollucht en het hele hotel rook muf.
Schimmel in de badkamer.

We hebben ons rot gelachen over de inrichting met al die bloemetjes. Maar het was echt oud en vervallen. Ik snap alle positieve reacties niet.
Je wilt toch niet overnachten in een muf ruikend hotel met een rioollucht op de slaapkamers? Je wilt toch niet douchen in een geschimmelde douche?

met partner, Nov. 2011
"De moeite waard om te boeken"
ivan vanhonacker
28-11-2011 zeer vriendelijke ontvangst,met een welkomstdrankje en een zeer goede uitleg over de streek door de gastvrouw en in beide landstalen !!
eten was echt heel heel lekker en verzorgd,zeer mooie wandelomgeving en andere bezienswaardigheden.
verzorgde kamers met alle comfort!!
we gaan daar zeker volgende zomer terug.
aan iedereen aan te bevelen voor wie eens lekker gastronomisch of gewoon van de kaart wil eten
huiswijn was zelfs zeer lekker en te betalen.
personeel is zeer klantvriendelijk.
prijs/kwaliteit is zeker correct.

met partner, Nov. 2011
"Leuke ligging heerlijk eten"
giel
11-11-2011 het was een oud hotel met zijn charme, een hele mooie open haard, met heel goede en nette bediening op enkele kilometers prachtige wandelgelegenheden.
Een net ontbijt maar als klapper het diner, leek wel een 5 sterren restaurant.
Het was voor ons een zeer geslaagd weekend.

"Gemoedelijk hotel"
Eddy Vanhille
14-9-2011 akkoord het hotel is verouderd zeker de kamers maar alles was super proper, het hotel heeft zeker zijn charme wij hebben hier verbleven van 08/09 tot 10/09 en het moet gezegd het eten was top, wij waren hier met een viva-box wandelen of fietsen en kregen ook een lunch-pakket mee die meer dan meeviel die was echt goed gevuld, wij verbleven in kamer 7.
De eigenaars doen alles om het u naar u zin te maken en ook ober Hervé loopt de voeten vanonder zijn lijf, nogmaals het is wat verouderd maar heeft zeker zijn charme, voor ons zeker meegevallen

met een groep, Sept. 2011
"Zeker aan te raden"
Leo
5-9-2011 We zijn zeer goed ontvangen en het diner was perfect verzorgd. ook de ligging is heel mooi, vanwaar je vele bekende plaatsen kunt bezoeken.

"Oubollig en slecht onderhouden hotel"
etienne en simonne
14-8-2011 Vooraf: Wij logeerden hier met een bon en waren verplicht tot het nemen van een veel te duur 6-gangenmenu.
Ontvangst was gemoedelijk, met een welkomstdrankje en een praatje over de mogelijkheden in de buurt.
Hotel ziet er echter in de verste verte niet uit zoals op de website. Op de treden van de ingang kan je je nek breken. Buitenkant hotel is vervallen. Op kamer 8 was de vloerbekleding kletsnat, alles rook er muf en er kwam indringende rioolreuk binnen. Dakafvoeren verstopt, waardoor hels lawaai 's nachts van overlopende dakgoten tijdens regenbui.
het 6-gangenmenu was voor zijn kwaliteit veel te duur. De presentatie was ok maar de kok heeft niet de minste aanleg voor het combineren van smaken. Het vlees leek wel rubber, zo taai. Puree was zuur. Groenten rauw. Bediening was ondermaats, kelner goot wijn naast het glas, terwijl het koelwater over de hele tafel werd gemorst, tafel lag ook vol zand enz.
Enige pluspunt bij het diner was de wijn.
Ontbijt was ok.
Terugkomen? Nooit !!!

"Perfecte bestemming in de Ardennen"
Antoine Michiels
11-8-2011 Een zeer warm welkom, een knus hotel met een perfecte 2 talige bediening.
Onze kamer was zeer netjes en verzorgd, heerlijk eten van kaaskroketten tot zeer chique gerechten en menu's.
Ons dus prima bevallen en door de ligging in een gebied waar alles mogelijk is van natuur tot cultuur, is er echt voor ieder wat te doen.

"Nooit meer"
louiselise
30-7-2011 Het is een verouderd hotel met onverzorgde en vieze kamers
Het eten is doenbaar maar veel te duur!
De bediening is onverzorgd

"Gezellig, authentiek hotel"
nicole
9-8-2011 Je wordt heel hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.
De kamers zijn wat verouderd, maar wel heel romantisch.
Het eten is heel erg lekker.
Je kunt vanuit het hotel alle kanten op, zo zit je ook zo in Frankrijk.
Er zijn veel wandelroutes en ook leuke dorpjes in de buurt.

met partner, Jan. 2011
"Fantatisch verlengd weekend."
Van Eeckhout Chris
2-2-2011 Zeer vriendelijk en gemoedelijk ontvangst. Eigenaar is perfect tweetalig. Veel uitleg over de toeristische bezienswaardigheden in de omgeving. Hondvriendelijjk hotel !!. Zeer authentieke sfeer in het hoofdgebouw. Zéér uitstekend restaurant voor eerlijke prijs met uitstekende bediening. Vermits wij een hond bijhadden was er voor gezorgd dat wij konden overnachten op het gelijkvloers in een bijgebouw aan de overkant van de straat. De kamer was ietwat gedateerd maar goed onderhouden. We komen zeker nog eens terug, al was het alleen maar voor de voortreffelijke keuken.
chris en ingrid