Hotel Le Chateau de Namur**** in Namen (Namur) België beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Le Chateau de Namur****

6,6

25 mei 2012

Hotel Le Chateau de Namur**** Namen (Namur)

Beoordelingen Hotel Le Chateau de Namur****

Avenue de l'Ermitage 1, 5000, Namen (Namur)
Hotel Le Chateau de Namur scoort een 7,6 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Le Chateau de Namur****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Le Chateau de Namur**** in Namen (Namur), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Le Chateau de Namur**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Hotel Le Chateau de Namur**** met andere accommodaties in Namen (Namur).

13 beoordelingen over Le Chateau de Namur****

met partner, Jan. 2012
"Fantastische plek"
Jolanda
14-1-2012 Mooie locatie, lekker eten en goede service. Vriendelijk 'personeel' oftewel stagiairs die hun uiterste best doen! kamers ruim, lekker bed. Binnen sfeervol, buitenom restauratie nodig (maar erg mooi sfeertje). Vanaf hotel leuke wandeling door citadel naar stad. En terug om hoog gaat ook prima!

"Mooi hotel met wat kanttekeningen!!"
pieter en simon
22-8-2011 Wij hadden dit 4 sterren hotel geboekt voor 60 euro voor 1 nacht. Normaal zou deze kamer 170 euro hebben gekost, kijk en dat is hij dus absoluut niet waard.
De kamer was ruim, het hotel licht schitterend en het ontbijt voor 15 euro pp is ruim voldoende maar ook weer niet super de luxe.
Het bed laat voor 4 sterren te wensen over, op de stoelen moet een nieuw stofje, een verfje hier en daar ook geen overbodige luxe. De badkamer bijzonder ruim, maar met aftandse handdoeken en geen toiletartikelen aanwezig.
Wel een minibar maar plastic glazen, Geen koffie/theezet mogelijkheden.
Voor 60 euro , geen klagen hoor, maar als je hier de volle prijs voor moet betalen dan zullen ze toch echt de puntjes op de i moeten zetten en je meer een gevoel van luxe moeten geven en laten beleven.

"Mooie ligging met uitzicht over Namen en de Maas"
Prummie
10-9-2011 Maar lopend naar de stad is best een afdaling en weer een klim terug, met niet altijd even handige wandelpaden, dus da's toch iets minder. Kamer is ruim en badkamer helemaal. Ontbijt is prima, maar de tafels mogen tussen de gasten door wel even iets meer van broodkruimels worden ontdaan. Diner geen gebruik van gemaakt, zag er erg prijzig uit en in de stad is erg veel keuze aan restaurants. Op het bed maken ze gebruik van een molton met een plastic onderlaag. Dat is wel erg plakkerig liggen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Le Chateau de Namur**** bij...

"Dit is een topper."
Anny & Louis
18-5-2009 Fantastisch weekend. Heel vriendelijke en professionele bediening, kamers op tweede verdieping heel mooi en modern. Eten was heel goed en genoeg.

met partner, Nov. 2008
Aerts Karel
24-11-2008 Zéér goed verblijf gehad. Hotel is hier en daar wel aan renovatie toe. Spijtig puntje is dat de leerlingen van de hotelschool geen nederlands begrijpen en spreken. Ik neem aan dat 95 % van de bezoekers nederlandstaligen zijn, dus hier kan nog wat aan verbetering gewerkt worden. Voor de rest enkel lof.

met partner, Mei 2008
"Nooit meer"
Roels
3-3-2009 Hotel Chateau namur was echt een ramp. Bij aankomst niemand aan de receptie. Na 10 minuten toch iemand gekomen, deze vond onze boeking niet. Bij het avondeten niemand die een woord Nederlands verstond en de bediening door de leeringen liep in het honderd. De tweede dag was het restaurant gesloten voor het ontbijt en moesten we op ontbijten in een soort refter. 1 lange keukentafel waar iedereen samen moest zitten. Er waren ook te weinig pistolets. De 1e avond was de bar gesloten. De 2e avond was deze open met een leerling achter de tap. Toen we een coctail vroegen smaakte deze heel vies. Wij wezen hem hierop en toen haalde hij er iemand bij die de coctail wel kon maken. Normaal bleven wij 3 dagen. De 2e dag zijn we terug naar huis geweest. Echt NOOIT MEER.

Wouter Boeckmans
15-4-2008 Wat een locatie, wat een uitzicht, wat een sfeer… Namen en het chateau dat op de Waalse hoofdstad neerkijkt zijn een niet te miskennen topper. Er zijn uitgebreide, kosteloze, parkeerfaciliteiten, men kan beschikken over een handig stadsplannetje en het ontbijtbuffet is fenomenaal. De executive room was weliswaar ruim en smaakvol maar gaf, net zoals andere delen van het hotel, het gevoel al enige tijd over het hoogtepunt heen te zijn. Een renovatie lijkt bijgevolg geen overbodige luxe.

met partner, Okt. 2007
Dirk Dupont
20-11-2007 Aangenaam hotel in een voormalig kasteel, prachtige ligging en mooie ruime kamers. Professioneel en vriendelijk personeel.

met partner, Mei 2007
"Mooie ligging"
jpm
11-4-2010 een mooi hotel op een schitterende locatie,mooie kamers en het eten was goed te doen.wij hebben het naar ons zin gehad,maar dat komt ook omdat namen een mooie stad is waar je gezellig kunt winkelen en terrasje pikken.de laaste dag was er een internationale motorcross op de citadel dus we kwamen bijna niet weg,jammer dat ze dat vergeten waren te melden.

Grootenboer
4-9-2006 Gastronomisch weekend geboekt, dit deed totaal niet aan onze verwachtingen.
Een prachtige lokatie, maar het 5 gangen diner was niet gastronomisch, gerechte niet veel bijzonders.
Slechte onrepresentatieve bediening ( vermoedelijk allemaal staigaires).
Het ontbijt was ook niet echt uitgebereid, de zelfde broodsoorten als 's avonds bij het diner, weinig keus.
Kleine kamers en 's nachts lawaaierig.
een autoalarm wat 2 uur achter elkaar afging. Al heel vroeg geluiden van de kamermeisjes. Maar de stad Namen is een leuke oude stad en zeker de moeite waard.