Hotel Diamond Beauregard*** in Namen (Namur) België beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Diamond Beauregard***

6,2
5,8

25 mei 2012

Hotel Diamond Beauregard*** Namen (Namur)

Beoordelingen Hotel Diamond Beauregard***

1, Avenue Baron de Moreau , 5000, Namen (Namur)
Hotel Diamond Beauregard scoort een 6,5 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Diamond Beauregard***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Diamond Beauregard*** in Namen (Namur), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Hotel Diamond Beauregard*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Hotel Diamond Beauregard*** met andere accommodaties in Namen (Namur).

17 beoordelingen over Diamond Beauregard***

6,4
6,1
5,8
"Valt niet tegen"
janneke
3-9-2011 Na alle (slechte) beoordelingen op Zoover te hebben gelezen viel de kamer zeker niet tegen. Het raam ging gewoon open (2de verdieping). De bedden waren prima en de kamer vrij groot.
Het ontbijt was gewoon goed en werd redelijk bijgevuld. Koffie was niet lekker.
Er hangt inderdaad een zeer vreemde geur in de gangen en lift. Al met al een prima verbliif gehad, mede door de goede ligging.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Gedateerd, maar goed gelegen"
rainbow
16-8-2011 Dit hotel, dat gecombineerd is met een casino, is optimaal gelegen t.o.v. de bezienswaardigheden van Namen, of voor uitstappen in de omgeving.
Wat ons al onmiddellijk opviel was de benauwdheid, en de vreselijke warmte die je tegemoetkomt, nog voor je aan de receptie bent.
Wij sliepen op de derde etage, en al was het buiten net 20 graden, op de kamer was zelfs met de aanwezige ventilator geen verkoeling te creëren. Wij vroegen ons af hoe het hier voelt als het buiten echt warm is???
De kamer was praktisch ingericht, en vlekkeloos schoon, maar de badkamer gedateerd. De bedden prima, en van goede kwaliteit...
Wat het ontbijt betreft, voldoende keuze, en genoeg voor iedereen, ook voor de lange slapers.
Wat ons in de eetruimte erg stoorde, was de vloerbekleding, die over de hele oppervlakte vol vieze vlekken zat, wat het geheel een onsmakelijk en onhygiënisch
uitzicht bezorgd. Dat is jammer...
Wat het casino betreft, geen enkele overlast van gehad.
Geen hoogvlieger maar ok.

met partner, Sept. 2010
"Terug met spijt"
Martin
20-9-2010 Waren een paar jaar hier geweest en prima verblijf voor een leuke prijs. Ligging super.
Maar nu terug en waren zeer teleurgesteld. We hadden de laatste kamer voor €120.00 excl ontbijt. Zolder kamer met drie verschillende losse bedden. Twee boxsprings en 1 gewoon bed. De kamer en douche was absoluut niet schoon en gedateerd, zo als ze dat netjes zeggen.
De ontvangst is vreemd en met je koffers moet je eerst een trap op om bij de receptie te komen, dan pas kun je met de lift verder. De mooie ontvangsthal van weleer is in beslag genomen door het casino, slecht opgelost.
Lift was al erg smerig met grote vlekken in tapijt, waterkoker smerig en onder de Ikea koffiekopjes zat het prijskaartje nog!!
Bij het uitchecken bleef de receptionist praten met collega en heeft ons niet aangekeken. VREEMD en onbeschoft.

met partner, Aug. 2010
"Bijzonder hotel, schitterende ligging."
Anton
1-9-2010 Bijzonder en best een beetje merkwaardig hotel. Een hotel in een Casino.
Gecombineerde ingang van Casino en Hotel, aan de achterkant !
Mooie, maar vreemde entree. Vriendelijk ontvangen aan de receptie op de eerste etage. Onze kamer was ook op de eerste etage met fraai uitzicht op de Maas. Geen balcon en geen airco. Ondanks warme weer airco ook niet echt gemist.
Voldoende (gratis) parkeerruimte in de nabije omgeving.
Hotel ligt op loop-afstand van het centrum van Namen. Wij hebben heerlijk gegeten bij een brasserie op het Schouwburgplein. Aanbevelenswaardig.
Op zondagmorgen is er een leuke antiek/brocante markt langs de Maas.
Ontbijt eenvoudig, maar best goed en voldoende.
Wij hebben er in ieder geval aangenaam vertoefd.

met partner, Feb. 2010
"Enkel voor een zeer kort verblijf."
Martine Geelen
18-2-2010 Het hotel is gelegen aan de Maas, aan de voet van de Citadel en deelt de ingang met het Casino. We logeerden op de tweede verdieping en die is wel aan renovatie toe. De gang van de eerste verdieping was gerenoveerd maar de kamers hebben we niet gezien. Onze kamer op de tweede verdieping had wel uitzicht op de Maas maar was afgeleefd en niet gezellig. Vlekken op het tapijt, volledig gedateerd meubilair en een kapotte douchekop. De kamer was op zich wel prober maar had totaal geen uitstraling. Het ontbijt voor 12 euro p/p is vrij basic en wordt zeer slecht of niet aangevuld als je een langslaper bent. Voor een zeer kort verblijf heeft het hotel een goede ligging maar voor een langer verblijf is het zeker geen aanrader. Het hotel staat op het internet dikwijls als 4 sterren vermeld maar het heeft er maar 3 en dat merk je wel.

"Zeer behulpzaam"
Kirsten
30-11-2009 Mooi hotel, maar een beetje onhandig met het casino. Ligging t.o.v. het centrum is prima! Nog geen 5min lopen! Zeer behulpzaam bij de receptie. Zochten alle info voor ons uit, openingstijden, routes etc etc! Zowel in frans, nederlands en engels. Ontbijt was wel ok, maar brood werd niet bijgevuld en eieren waren IJSkoud. Kamers prima, wat je van een hotelkamer verwacht! Geen geluidsoverlast van casino gehad, ondanks dat we recht boven de ingang sliepen. Uitzicht is prachtig. Miste alleen balkons.. Zou echter wel andere periode van het jaar gaan. Toerisme lag een beetje stil. Maar, Namen in de herfst is wel erg mooi!

met vrienden, Mei 2009
"Redelijk hotel"
Fraeyhoven
20-7-2009 Vaak in dit hotel verbleven. Enigszins verouderd. Goed ontbijt. Schitterende ligging aan de Maas. Helaas vernomen dat ze last hebben van ratten.

met partner, Juli 2008
"Beauregard"
Ineke
8-7-2008 Prachtig hotel, mooie ligging, de kamer was wel wat warm.
Een minpuntje, 's-avonds in het casino moest je betalen voor toiletbezoek.
Dat hebben wij niet eerder meegemaakt.

met partner, Mrt. 2008
Rob
22-3-2008 Prima hotel. Ontbijt was alleen slecht. Personeel was erg behulpzaam. Sommige proberen je in het Nederlands te woord te staan andere nemen de moeite niet eens. maar dat ze dan ook geen Engels spreken vind ik een slechte zaak. Als je in een hotel werkt moet je toch minimaal Engels spreken???

Schellens Marc
16-12-2007 Uitstekend gelegen hotel aan de rand van het oude stadsgedeelte van Namen, vlakbij de Maas en de citadel. Parkeren is geen probleem rond het hotel. Kamers zijn goed verzorgd en proper. Het ontbijt is ruim voldoende en van een goede kwaliteit.Het casino van Namen is toegankelijk vanuit het hotel. Het restaurant van het casino is uitstekend, zeer lekker gegeten. In het hotel is onlangs ook een tapasrestaurant geopend. Zeer leuk weekend doorgebracht in dit hotel.