Hotel Best Western De Lives*** in Namen (Namur) België beoordelingen 5.6 | Zoover
Kies een internationale website
6,5
27 °C
24 mei 2012
Weersverwachting en klimaat...
Er is nog geen foto beschikbaar
Voeg foto's toe
Beoordelingen Hotel Best Western De Lives***
Chaussée de Liège 1178, B-5101, Namen (Namur)
Hotel Best Western De Lives
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Best Western De Lives***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Best Western De Lives*** in Namen (Namur), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2
vakantiefoto's
van Hotel Best Western De Lives*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(1)
alleenreizend
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(27)
ALL
met partner, Apr. 2012
"Viel erg tegen"
elsjevlas
11-4-2012
ook wij hebben via veiling dit hotel geboekt en ik moet zeggen na de andere verhalen is dit hotel erg tegen gevallen geen woord nederlands werdt er gesproken en de kamer was erg gehorig en heel krap wel netjes het bed was erg hard om op te slapen raam moesten wij dicht houden want het lawaai was verschrikkelijk en het ontbijt was het niet waard werd ook niet bijgevuld de koffie was smakeloos dus nooit meer naar dit hotel
met partner, Mrt. 2012
"Tja, wat zal ik er eens van zeggen"
tobox
18-3-2012
Gelegen aan een drukke weg met veel verkeer, Kamers erg klein [ opklaptafeltje en één stoel] en niet helemaal schoon, slechte bedden. Erg gehorig. Houten vloeren, elke voetstap hoor je. Personeel ansich vriendelijk maar spraken geen letter over de grens dus alleen maar Frans. Ontbijt erg basic. Geen personeel in de ontbijtruimte, als er iets op was moest je op een bel drukken. Al met al dus geen succes.
met partner, Jan. 2012
"Valt heel erg mee"
10-1-2012
Ook wij hadden beboekt via een bepaalde veiling. Hotel ligt ongeveer 6 km van Namen, en geen 15 zoals eerder vermeld. Kleinschalig en wat ons betreft wel gezellig aandoend hotel aan de Maas. Bij aankomst en vertrek netjes in Nederlands te woord gestaan. Alleen kon er dus niet gewisseld worden voor de lokale belasting en inderdaad na elf uur kom je er niet meer in, beide een beetje apart.
De kamer zag er keurig uit, nieuw gemeubileerd met een flatscreentje, nieuwe badkamer en prima bedden. En een rust... Totdat je het raam open doet en dan snap je waar ze 't over hebben. Maar dat moet je dan maar gewoon niet doen en dan is er niks aan de hand, heerlijk geslapen. Geen idee hoe de horeca is, er tegenover zit een bakker. Waar je komt door zonder enig probleem what so ever van de parkeerplaats af te rijden. Voor 't geld een prima overnachting.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Best We...
Verklein aantal aanbieders
"Dit nooit meer"
Nicole
Bekijk foto's
27-12-2011
Dit hotel is echt het slechtste hotel wat ik ooit heb meegemaakt. Via een veiling dit 'gewonnen' en kerstavond geboekt. Toen we aankwamen hing er een vieze geur. De dame achter de receptie kon 3 woorden Engels. Hotel sloot om 11 uur, als we later waren moesten we maar proberen te bellen naar een teloofnummer. Kopje thee besteld beneden duurde half uur voordat het kwam (wij waren daar als enige opdat moment), cola werd gewoon een glazen fles gegeven en geen glas. Toen we om een glas vroegen werd er raar opgekeken. Kamer was klein en smerig. Zelfs lag er nog een slipje (!) van vorige hotelgasten onder het bed en allemaal stof. Ook kon badkamer kraan maar stukje open. S'morgen vroeg opgestaan om weg te kunnen. Toen we vroegen waar ontbijt was werd er door de jongenman alleen gewezen. Ontbijt was erg matig. Echt geen 10 euro waard. Uitchecken duurde dik half uur. Wat bleek kon niet met contant geld betalen. Van de jonge dame en heer kreeg ik de indruk dat we niet welkom waren.
"Meevaller"
Bosmans
16-9-2011
Na de slechte commentaren toch gewaagd en 100% meegevallen. Recepcioniste stond ons in het Nederlands te woord en was heel vriendelijk. Ook bij het uitchecken sprak men ons in het nederlands aan. Ruime kamer en badkamer met alle modern confort. Zelfs haardroger en waterkoker.Wel gelegen aan drukke baan maar geen last van door geluidswerende ramen en bovendien electrische rolluiken. Wij waren met de fiets en het hotel is via de Ravel heel goed bereikbaar. Kortom een aanrader!
"Een enorme tegenvaller! Nooit meer!"
Elly
7-8-2011
Bij dit hotel terecht gekomen, via veiling. Echter bij aankomst, was het hotel gesloten tot 16.00 uur. Bij binnenkomst in het hotel, viel het op dat er een ontzettend vieze en dominante geur hing. Het inchecken ging erg gebrekkig, onvriendelijk en er was weinig tot geen informatie v.w.b. de omgeving. Bij aankomst in onze hotelkamer (nr. 3), was de teleurstelling comcpleet: een hele kleine muffe kamer en een stinkende badkamer die niet geventileerd kon worden. Daarbij was de kamer aan de hoofdweg gelegen, dus ontzettend veel verkeerslawaai. De hotelkamer was mijn inziens meer een gevangenisruimte dan een hotelverblijf. Verder was het ook overal oud, rommelig en onopgeruimd! Al met al een indruk die mij heeft doen besluiten om gelijk weer uit te checken en terug te keren naar huis. Receptionist was niet eens verbaasd over het feit dat we gelijk weer hebben uitgecheckt en deed ook geen moeite om ons op andere gedachte te brengen.
"Nooit meer"
Bea Vanschoonbeek
21-7-2011
Dit hotelletje in Namen heeft bij ons totaal geen goede indruk gemaakt wat betreft het culinaire gedeelte. Het avondeten was ronduit slecht (één keer gebakken frieten,slechte bediening, niet vragen hoe de cuisson van het vlees moet zijn,geen aanwezigheid in het restaurant enkel voor het brengen van de borden). Wij waren niet de enige ontevreden gasten maar hebben dan wel het gemeld aan de receptioniste en hebben ons eten niet betaald. Toen we 's anderdaags uitcheckten bleek volgens de weer andere receptionist onze kamer niet betaald te zijn terwijl dit wel zo was ! De gasten voor ons hadden ook al problemen bij het uitchecken en dat nam ons bijna een half uur van onze tijd. Jammer voor diegene onder het personeel die wel hun best deden en hun job wel goed deden......
"Prima bevallen voor 1 nacht in luxe kamer."
Marleen Roodnat
19-7-2011
Gelukkig had ik dit keer niet op Zoover gekeken voordat ik ging en dat is maar goed ook anders zou ik nooit zijn gegaan door de slechte recensies. Via "een" veiling had ik een overnachting geboekt bij dit hotel omdat ik toevallig in het nagelegen Namen moest zijn een paar dagen. Wegens overboeking heb ik een luxe kamer gekregen en dat vind ik toch wel zo netjes en klasse. Helemaal omdat ik relatief weinig via de veiling heb moeten betalen en dan nog een up-grade krijgen ook! De kamer (nr.1) was ruim, schoon, netjes, met nieuw meubulair en een mega badkamer met luxe inloopdouche. Ik was met mijn 2 kindertjes en dat is goed bevallen. Idd het wegrijden van de parkeerplaats met de auto vereist wat lef en rij-ervaring maar dat heb ik! ;-) Het eten kan ik niet beoordelen daar wij in Namen uiteten gingen en ook ontbeten hebben. Mijn ervaring is dus wel goed.
"Prima voor 1 nacht"
Marianne
17-7-2011
je kunt idd geen minuut eerder op de kamer als 16.00 uur, wel mochten wij de tassen bij de receptie achterlaten. Receptie oogt rommelig. De kamer was karig ingericht, wel voldoende ruimte. Badkamer is netjes. Ontbijt was voldoende, alleen moest je om de broodjes vragen. Na 23.00 uur kun je wel het hotel in, maar je moet het ff melden
"Er zijn betere hotels"
Joop F
29-7-2011
In juni en juli 2x 2 dagen in dit hotel geweest in de kamers 2 en 3. Kamer 3 is erg klein. Beide kamers beschikken over een nieuwe inloopdouche. Waarschijnlijk lekt het onder de douches want er hangt een indringende grond/rioollucht in de douches.
Douche 2 heeft nog een raam, maar 3 kan en wordt niet geventileerd en het is er niet te harden. Naar de 1e verdieping kom je met een krakerige trap. Voldoende badhandoeken, bedden zijn goed maar bij langer verblijf worden deze niet opgemaakt. In beide kamers trok je de deurkrukken uit de douchedeur. Geen 3 sterren waard.
volgende
RSS feed
Kaart
Bekijk op kaart...
Kopieer onderstaande link
Informatie over Namen (Namur)
Weer Namen (Namur)
Kaart Namen (Namur)
Foto's Namen (Namur)
Video's Namen (Namur)
Vraag en Antwoord Namen (Namur)
Italië
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie