Vakantiehuis Failté in Louette St. Pierre België beoordelingen 9.4 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 4.807 bezoekers online
Home > België > Namen > Louette St. Pierre > Vakantiehuis Failté

Beoordelingen Vakantiehuis Failté

-4  °C

8 februari 2012

9,6
vooraanzicht

Vakantiehuis Failté scoort een 9,4 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Failté? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Failté in Louette St. Pierre, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Vakantiehuis Failté vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Vakantiehuis Failté met andere accommodaties in Louette St. Pierre.

8 beoordelingen over Failté

Schitterend vakantiehuis
willy
27-8-2011 Prachtige ligging, heel centraal en toch zoveel rust.
Schitterende woning. Alle comfort is aanwezig.
Eén enkele opmerking : opgelet voor de afspanning rond de woning. Spelende kinderen zouden zich kunnen verwonden aan de prikkeldraad van de aanpalende weide.

met partner, Feb. 2011
Mooie en rustige ligging voor natuurliefhebbers
Staes - Senepart
22-2-2011 Practisch ingerichte woning voorzien van veel nuttige gebruiksvoorwerpen, zodat je zelf een minimum moet meebrengen, kraaknet en 100 % in overeenstemming met de beschrijving en foto's, aangenaam stipt en snel contact.

met jonge kinderen, Juli 2010
Fantastisch, kindvriendelijk
Vandenberghe André
7-8-2010 vakantiewoning super in orde, prachtige omgeving, vlotte overeenkomst met eigenaars en heel correct, een grote tuin, aan alles is gedacht ook aan de kleinsten onder ons ( 1 jarige). collectie dvd en cd is de moeite waard, er is vanalles aanwezig om je niet te vervelen. een weekje super relaxen en zeker nog eens over te doen.

Familie Vandenberghe uit Koksijde

met jonge kinderen, Mei 2010
Fantastisch Week-end
Fam. Praet
1-6-2010 Het werd meer dan een verrassingsweekend.
De drukte ontvluchten voor de rust en genieten van alle comfort wat het huisje te bieden heeft. Ook aan de allerkleinsten werd er gedacht zowel buiten (schommel ; zandbak) als binnen (badje, kinderbedje, spelletjes, enz). Alles is verzorgd en zelfs aan de kleinste dingen werd er gedacht !
Genieten van de pracht van het landschap rond het huis, de stilte, enz.
Vanaf het moment dat je hier de deur opent & binnenstapt, voel je je thuis.
Genieten van de warmte van het haardvuur.

met jonge kinderen, Dec. 2009
Waaw
fam
6-1-2010 zeer kindvriendelijk huisje, voor ons een prachtige vakantie

met oudere kinderen, Aug. 2009
Bijzonder mooi en rustig
Fam. Murre
25-8-2009 We hebben heel erg genoten van onze vakantie in dit mooie, rustig gelegen huis. Heel compleet ingericht. Heerlijk, zo'n grote tuin met prachtig uitzicht. Ook de omgeving is heel mooi. Wij vonden vooral de rust en de ruimte heel fijn. Voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Juli 2009
Prachtige vakantiewoning
depuydt
4-8-2009 We hebben enorm genoten van onze vakantie in jullie vakantiehuis.
De kindjes vonden de tuin met schommel reuzeleuk. En ook wij zijn enorm tot rust gekomen. Het is er enorm rustig en toch is er heel wat te doen in de nabijgelegen dorpjes. Voor ons een echte aanrader!!

met jonge kinderen, Juli 2009
Super !
familie De Poorter ...
11-7-2009 we vonden het vakantiehuisje zeer gezellig en kindvriendelijk. De Kids vonden de tuin fantastisch. Ook de DVD collectie was voor hen ( en ons) een ontdekking, Hoewel dat met TV Vlaanderen eigenlijk iet nodig is...
Veel rustiger dan op het eind van een doodlopend straatje kan het niet gelegen zijn .....

9,6