Hotel La Marquisette** in Houyet België beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel La Marquisette**

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel La Marquisette**

Sanzinnes 1, B-5560, Houyet
Hotel La Marquisette scoort een 7,6 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Marquisette**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Marquisette** in Houyet, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Hotel La Marquisette** met andere accommodaties in Houyet.

6 beoordelingen over La Marquisette**

"Ontspannen weekend in luilekkerland"
Marina van Praag
27-4-2009 Toffe sfeer, sympathieke uitbaters en een uitstekende kokkin!Tot volgend jaar!

met vrienden, Okt. 2008
Luc
13-10-2008 Uitstekend en rustig gelegen hotel. Zeer gedienstige en zeer vriendelijke eigenaars, prima verzorgde maaltijden, gezellige sfeer, zeer ruime en propere kamers. Echt een topper op het vlak van prijs/kwaliteit.

"Klein maar goed!"
Piens
30-8-2008 Oude post van een gendermerie(vanuit vervlogen tijden) omgetovert tot een zeer goed hotel.Mooie oude karakterestieke kamers alsook het meubelair die er aanwezig was.Eten zeer lekker alsook het ontbijt!Prijs/kwaliteit:goed.Vele wandelingen in de omgeving.Vlaamse eigenaars.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel La Marquisette** bij:

met partner, Juli 2008
wim
7-8-2008 Wij betaalden voor ons verblijf van 6 overnachtingen en 7 dagen op voorhand met de het gevraagde supplement voor 2 honden. Na 2 dagen werd geëist dat wij onmiddellijk het hotel verlieten omdat er een 'hondengeur' aanwezig was... Bedankt aan de uitbater om onze vakantie te vergallen, en dit terwijl hij zelf nog een hond heeft gehad...

met partner, Dec. 2006
"Wij komen hier vast nog eens terug!"
I. Louw
19-8-2008 Mooi oud pand, gelegen aan een enigzins drukke weg maar omringd door uitgestrekte bossen. Zelf geen last gehad van verkeer, omdat wij een zolderkamer hadden. Naar horen zeggen zijn de kamers aan de voorzijde wel iets gehoriger.

De Vlaamse eigenaars waren uitermate vriendelijk en behulpzaam. Veel informatie over de omgeving en leuke uitstapjes (Dinant) en niet te beroerd voor een gezellig kletspraatje als het wat rustiger was. Erg makkelijk dat alles in het Nederlands kan, zeker als je Frans niet zo best is. De herbergier bood na afloop ons met de auto terug naar het station te brengen, zodat we niet met onze rugzakken de berg af hoefden te lopen!

Eten en drinken was heerlijk, met elke avond lokale specialiteiten op het menu (wij zaten in het wildseizoen, dus dat was goed getroffen). Ook een uitstekende selectie aan Waalse bieren, waarbij zeker het lokale bier Li Crochon niet overgeslagen mag worden.

Wij hebben prima genoten en komen hier dan ook zeker terug!

Paul
4-11-2005 Klein,familiaal hotel uitgebaat door een Vlaamse familie.Kamers zijn niet zeer ruim,maar goed uitgerust.Uitstekende maaltijden ,door de uitbater zelf bereid.
Sympathieke sfeer.Goede info over de omgeving (wandelingen,bezienswaardigheden)