Camping Le Relais in Hogne België beoordelingen 8.7 | Zoover

Camping Le Relais Hogne

Beoordelingen Camping Le Relais

16 rue de Serinchamps, B-5377, Hogne
Camping Le Relais scoort een 8,7 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Relais? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Relais in Hogne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Camping Le Relais vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Camping Le Relais met andere accommodaties in Hogne.

9 beoordelingen over Le Relais

met partner, Mei 2012
"Een mooie verzorgde camping"
Jan Peeters
23-5-2012 Top weekendje! Het eten was lekker en de bediening en overige personeel erg vriendelijk.Proficiat aan de organisatie Wij komen zeker een keer terug

met een groep, Nov. 2011
"Echt een hele leuke camping"
Brenda
25-11-2011 Echt een hele leuke camping
We gaan eigenlijk nooit twee keer naar dezelfde camping maar deze camping is daar zeker een uitzondering op. We zullen jullie camping promoten bij al onze vrienden en familie. Tot de volgende keer!!!

met vrienden, Okt. 2011
"Gewoon super camping!"
Brenda Vanoverschel...
25-11-2011 Jullie hebben een mooie verzorgde camping !!!

zakelijk, Sept. 2011
"Mooi camping in de Belgische Ardennen"
superfred5
21-9-2011 De Belgische Ardennen zijn mooi, om daar een paar dagen voor uit te trekken is zeker een aanrader. Veel natuur en mooie gezellige plaatsen. De camping ligt 3 kwartier rijden van Luik. En dan zit je in op een hele mooie camping met veel sport en spel mogelijkheden, zeer geschikt voor (school) groepen. Ik verbleef in een luxe appartement van de camping wat echt bijzonder mooi en sfeervol is ingericht. De camping heeft ook een natuurplas vooral in de zomer erg lekker. Min puntje....zorg voor voldoende boodschappen winkel is een stukje rijden en helaas veel verkeersgeluid overlast maar de camping is 1200 ha groot dus verder op het terrein heb je er minder tot geen last van. Maar ik zeg dit is een aanrader voor een leuke vakantie. Oja er is ook nog een kinderboerderij.

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Supeerrr!"
koen
28-4-2011 super weekend gehad :), heel goed weer, veel bekende gezien, lekker gegeten blij om terug te zijn ;)

met een groep, Sept. 2009
"Dit doe ik nooit meer"
Hoi van Hoi
12-12-2009 Ik vond de camping saai en het sanitair was waardeloos, ik kon beter in een gat in de grond gaan zitten schijten!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Hele mooie "groene" camping"
Georges
21-2-2010 Wij zijn deze zomer naar deze camping geweest en dat is erg goed bevallen!
Mooie plaatsen, niet op elkaar gepropt of in een rijtje én bij aankomst mag je je eigen plekje uitzoeken. De passanten staan op een apart veld, ook erg prettig meegenomen.
Vriendelijke eigenaren, vooral leuk te zien dat de kids ook gewoon meehelpen. Als er iets is kun je het melden en wordt er ook echt wat mee gedaan.
Wij waren van plan om er 1 week te blijven en zijn er uiteindelijk 3 weken gebleven.
Ook al was het ontzettend druk in de periode dat wij er waren, het was gewoon rustig.
Sanitair is voor mij prima. Camping word zeer goed onderhouden geen muntjes nodig voor te douchen, altijd warm water, mooi groen park, mooie omgeving. De mensen van de camping zijn erg aardig en geven een goede service.
Tevens heb je minimaal 10 ampere tot je beschikking.
In 3 woorden: MEER DAN GEWELDIG!!!

met een groep, Juli 2007
Tommeke
10-5-2008 ligging is centraal, de camping wordt beschreven als 3 sterren maar dit vindt ik wat hoog gegrepen, vindt daarom ook dat de prijs wat hoog is voor het aangebodene. Wat het eten betreft weinig keuze en al verschillende jaren het zelfde zonder enige verandering en na bestelling geweldig lange wachtijden, keuken evenals de rest van het terein zijn onderbemand. Wat de activiteiten betreft heb ik er niet veel gezien gedurende ons verblijf.

Patrick de Swart
16-8-2006 Deze camping is centraal gelegen, vanuit hier kun je naar enorm veel atractiepunten en bezienswaardigheden. De eigenaar en eigenaresse van de camping doen er alles aan om de camping steeds beter, mooier en gezelliger te maken. Wij persoonlijk hebben nog nooit zulke vriendelijke en aardige campingeigenaars meegemaakt. De dochter doet het restaurant/ hotel ook dit ir prima verzorgt, de zoon doet de winkel, ook hier kun je terrecht voor je dagelijke boodschappen en hij is supervriendelijk en behulpzaam! Het sanitair is ondertussen bijna allemaal vernieuwd en bij warm weer is het heerlijk om de de grote vijver te zwemmen, te vissen, te dobberen met je bootje of er gewoon langs te liggen zonnen. Er zijn ook vollop activiteiten op de camping zelf. Zowel door plaatselijke als door een nederlands bedrijf georganiseerd. Echt een supercamping ! Goede prijs kwaliteit verhouding.