Villa Du Bonheur**** in Heure België beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Villa Du Bonheur****

9,6

24 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Villa Du Bonheur****

Heure
Villa Du Bonheur scoort een 8,7 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Du Bonheur****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Du Bonheur**** in Heure, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Villa Du Bonheur**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Villa Du Bonheur**** met andere accommodaties in Heure.

8 beoordelingen over Du Bonheur****

9,5
met jonge kinderen, Aug. 2010
"Mooi huis met een heerlijke jaccuzi."
B Moorman
21-9-2010 Mooi en ruim huis met een fijne sauna en een heerlijke jaccuzi waar we tot in de kleine uurtjes van genoten hebben. Ook een paar minpuntjes: jammer dat er geen lekkere tuinstoelen waren. Horren voor de ramen en de tuindeur is ook geen overbodige luxe (veel vliegen in huis). De borg a €300,- uiteindeljik via TO teruggekregen (dank daarvoor), omdat de eigenaar niet reageerde op telefoontjes en email. Vervelend, vooral omdat we wel een heerlijke week in dit huis in de Ardennen hebben gehad.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Geweldige vakantiewoning."
fam: janssen
11-1-2010 Hartelijk ontvangen door de eigenaars met fles bubbels in een zeer goed ondehouden woning.
Prachtige ligging ,en woning voorzien van alle luxe en comfort.
Voor de derde maal geboekt,en er zullen er vele volgen
Ik raad deze luxe villa aan iedereen aan.

Steven Proven
23-11-2007 Voor de tweede keer hebben we in Villa du Bonheur gelogeerd. Net zoals de eerste keer is het ons enorm goed bevallen. We begrijpen echt niet dat er één familie kritiek had op dit huis. We kwamen er zoals de eerste keer weer volledig tot rust. Het huis was deze keer weer netjes in orde. Als afsluiter van dit weekend gingen we eten bij de Italiaan in Marche. We komen zeker terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Villa Du Bonheur**** bij:

Elke & vrienden
23-11-2007 We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in Villa du Bonheur. We hebben vooral genoten van de jacuzzi en de sauna waar we echt tot rust kwamen. De omgeving is ook ideaal om lange wandelingen te maken en een uitstapje naar Marche is ook een aanrader. Volgend jaar keren we zeker terug.
Groetjes

Familie
stockx
19-11-2007 Zeer goed onderhouden woning en van alle comfort voorzien . Wij komen zeker terug. Alles correct afgehandeld door de vriendelije huiseigenaar.

Familie
kenis
29-10-2007 2 maanden en een helf moeten wachten op waarborg. Door tussenkomst van Euro relais waarborg terug gekregen.
weinig privacy in tuin

met vrienden, Okt. 2007
stockx
19-11-2007 Zeer vriendelijke eigenaar,van alle gemakken voorzien. Alles correct afgehandeld.Wij komen zeker terug. Echt een aanrader

met vrienden, Feb. 2007
Y Remmerde
24-2-2007 Een geweldig vakantiehuis.Leuke inrichting,licht en ruim.Zeer schoon.Een mooie sauna en jacuzzi,een aanrader.