Vakantie Beoordelingen Han-sur-Lesse Namen vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Han-sur-Lesse

4,7

25 mei 2012

Han-sur-Lesse

Beoordelingen Han-sur-Lesse

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Han-sur-Lesse. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Han-sur-Lesse. Ben je zelf op vakantie geweest naar Han-sur-Lesse? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Han-sur-Lesse scoort een 7,5 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Campings, 2 Vakantiehuizen en 6 Hotels in Han-sur-Lesse. Op Zoover vind je bovendien 12 vakantiefoto's van Han-sur-Lesse. Je kunt 1 video van Han-sur-Lesse bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Han-sur-Lesse. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen.

16 beoordelingen over Han-sur-Lesse

3,7
6,2
met een groep, Mrt. 2012
"Mooie doch geen groot dorp"
ftseyen
Sfeer
13-4-2012 Goed gelegen, verschillende café's en restaurants. Mooie wandelingen te maken en natuurlijk de grotten en het dierenpark. aangenaam verblijven

met partner, Dec. 2011
"Zeker in de zomer de moeite waard."
Eddy en Linda
Omgeving
15-12-2011 Voor wandelingen is dit een goede uitval basis.

"Goede uitvalsbasis"
bobenjerry
Sfeer
9-8-2011 Een leuk dorp van waar je een goede uitvals basis hebt om de Ardennen te verkennen. Er zijn vele wandel- en fietsroutes uitgestippeld. Verwacht niet veel van het avondleven in Han-sur-Lesse. De restaurants sluiten tussen 21.00 en 22.00u. Een terrasje pakken in de avonduren is dan ook een uitdaging. Overdag is het heel levendig in het dorp vanwege de Grotten en het Wildpark.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Vreselijke restaurants, grotten prachtig!"
Marieke
Omgeving
17-8-2010 Eerst in de grotten geweest, echt prachtig!
Erg divers, Vlaamse gids (verstond er werkelijk niks van, maargoed) en de rivier stroomt gewoon door de grotten!
Han zelf leek meer dan we dachten, maar de restaurants zijn werkelijk vreselijk!
Bij een paar naar binnen gekeken en bij twee naar binnen geweest, maar we wisten niet hoe snel we weer eruit moesten! Eentje had de simpelste/goedkoopste meubels die we ooit hadden gezien en de ander was soort boerdrij achtig, ongezellig, zat niemand en stonk ontzettend! Uiteindelijk nog een redelijk leuk restaurant kunnen vinden, als je van de grotten komt en via speleo-iets gaat, kom je via een weg in het centrum en dan aan de rechter kant (na stom restuarant met heeeel veel rode stoeltjes) heb je op de hoek nog het leukste restaurant van daar. Eten was ook goed!

met partner, Juni 2010
"Nooit meer"
kirsten
Sfeer
11-7-2010 Het was duidelijk te merken dat ze een hekel aan Nederlanders hadden in ons hotel. We waren net buiten het seizoen en met 2 mensen in het restaurant maar 1 maaltijd was gewoon maar even vergeten. Informatie die ik wilde hebben over de afstand naar een grote plaats was onjuist! Er was vergeten te zeggen dat er een sauna was al hadden wij hier geen belangstelling voor. Ontbijt was prima.
Wallonie, nooit meer!

"Charmant dorpje!"
Isabelle Clevers
Omgeving
17-2-2009 Charmant dorpje met mooi pleintje en kerk. De grotten zijn een aanrader. Er valt buiten de grotten echter niet veel te beleven en zeker in de winter niet. Tussen december en maart is er niet veel open in de Ardennen blijkbaar. Wel een zeer mooie streek!

met partner, Aug. 2008
"Niet Echt Special"
Hoinjsz
Sfeer
15-1-2010 Behalve de grotten, het museum over de grotten en een paar terrasjes is er niet veel te doen in Han sur Lesse.
We zijn er een lange middag geweest vanuit onze camping in de buurt en dat was genoeg.
We hebben de grotten bezocht. En zijn de moeite waard. Al is het wel loop je r wel hutje/mutje door heen.
Daarna een belgisch biertje op een terras. Een bezoekje aan een museum.
Even inkopen doen bij de Spar in Han en terug naar de camping voor de BBQ.
Het was een leuke middagdag. Maar we zouden er geen tweede keer kunnen vermaken.
ps. Er was ook nog een militaire optocht met als thema 2de wereld oorlog
(we waren er in aug. 2008)

Fam Van meulebroeck
Omgeving
23-6-2008 han-sur-lesse is een prachtig pittoresk dorpje waar je samen met de kinderen volop kunt genieten van hetgeen moedertje natuur ons te bieden heeft.Zowel het park als de directe omgeving zijn een ware streling voor het oog ( en dit in ons eigen landje..)Je hoeft niet altijd ver te gaan om mooie dingen te zien... een aanrader ..

jamie
Omgeving
13-5-2008 Mooie natuur, mooi weer gehad, mensen zijn wel erg krampachtig en helpen je niet graag, weinig te doen in de avond je moet jezelf een beetje vermaken, het is er prachtig om te lopen en de grotten waren heel leuk! voorderest w het overdag in de winkels wel gezellig maar ik was met een groep en dan vermaak je jezelf zoiezo wel!

met partner, Mrt. 2008
mertens gilbert
Omgeving
5-3-2008 het was er tof,zeker in de sauna en het restaurant ... de kamers goed maar in de badkamer zeer vuile vensters