Beoordelingen Vakantiepark Vencimont

20 mei 2013

Vencimont
Beoordelingen Vakantiepark Vencimont
Rue de Voneche 46, B-5575, Gedinne
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Vencimont in Gedinne, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Vencimont zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Vencimont scoort een 5,9 uit 10, op basis van 102 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Vencimont in Gedinne, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Vencimont, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Vencimont de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Vakantiepark Vencimont vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Vencimont bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Vakantiepark Vencimont met andere accommodaties in Gedinne.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

met partner, Sept. 2012
"Huisje 19"
agnes
Onderkomens
30-9-2012 Het huisje 19 is vrij simpel ingericht met alle benodigdheden. Echter dit huisje was vochtig, de badkamer zat gedeeltelijk onder schimmel en de gordijnen stonken behoorlijk muf en naar rook.
Vakantie geboekt via touroperator en conform de boeking waren de kosten voor eindschoonmaak €30,- maar we waren gedwongen €35,- te betalen.
Echter moesten we toch volgens de accommodatie regels het huisje schoon achterlaten.
Van andere kant mooie omgeving voor wandelaars als we, de hele dag buiten geweest op verschillende wandel routes. Prachtig natuur gebied.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Niet veel mis!"
Paul Mengde
Onderkomens
26-9-2012 Gezien vele andere (negatieve) recensies konden wij na een weekend hier verbleven te hebben niet anders zeggen dat het een prima, goed gerenoveerd huisje was. Puntje van kritiek was de zware rooklucht bij binnenkomst en de kleine harde bedden. Verder functioneerde alle apperatuur prima en was het bovendien schoon. Ligging van park is prachtig, veel privacy. Speeltuin was matig, speeltoestellen konden beter worden onderhouden. Receptioniste was stugge Wallonische en weinig informatief. Mooie omgeving dichtbij bezienswaardigheden. Prima prijs/kwalietietverhouding. Voor € 123,= mag je ook niet téveel verwachten. Zeker waard om nog eens terug te komen. Wij hadden huisje 46, beetje dicht bij de doorgaande weg maar niet storend.

met partner, Sept. 2012
"Never again!!"
Genieke
Onderkomens
10-9-2012 Het park ligt in een hele rustige buurt. Zo rustig dat er niets te beleven valt. Voor een fatsoenlijke winkel moet minstens 15 min gereden worden. We hadden geen informatie gekregen over wat we allemaal konden doen in de buurt, de receptioniste was vaak niet aanwezig om vragen te beantwoorden. Was ze er wel, dan werden vragen niet of nauwelijks beantwoord. Niet klantvriendelijk..
Bedden waren slecht, matras was heel dun en het bed klein. Bedbank klapte dicht en viel naar voren als je niet gelijk helemaal achteraan ging zitten. Ook moet je schoonmaakkosten betalen. Deze kosten bedroegen 30 euro. Wij kwamen echter in een vies huisje (hut). Apparatuur deed het niet. De huisjes mogen wat ons betreft wat meer aangekleed worden. Nu zien ze er koud en kil uit. Wel ben ik van mening dat je niet veel van verwachten omdat het niet duur was. Toch verwacht je voor die prijs een redelijke informatievoorziening, klantvriendelijke behegening en een schoon huisje!

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Fijne vakantie"
paulbont
Onderkomens
27-8-2012 Huisje geboekt via internet en daarna gekeken op zoover. Met angst ging ik er heen met mijn broer, maar aldaar aangekomen bleek dat mensen een paleis verwachten voor minder dan 400 euro. Het is geen paleis, maar een goed geslaagde bungalow.

1 stokje wierook verdreef de geur, ik heb als amateur zonder een enkele keer kleerscheuren kunnen koken, bed lag wat hard, maar beviel. Sommige lichten deden het niet, maar dat is zo geregeld bij de receptie. Douchen is even wennen met een bad en de douchekop in de hand, maar schoon wordt je wel.

Maar al met al zeer geslaagd en zeer vriendelijke service. Prijs-kwaliteit is ideaal en het park ligt zeer goed voor uitstapjes. Brocantes in de buurt, Walibi Belgie in de buurt (moeilijk vinden, wegwijzering in Belgie valt wat tegen), en de omgeving van het park zelf is ook prachtig.

Dus niet te hoge verwachtingen hebben, en houden van wat improviseren en je hebt echt een perfecte vakantie.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Heerlijke vakantie gehad"
Mariska
Onderkomens
20-8-2012 Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie! Na het lezen van alle reacties was ik toch wel een beetje bang, maar het viel ons erg mee. Het is niet het schoonste verblijf waar ik heb gezeten en het tweepersoonsbed stelde ook niet veel voor, maar daar is de prijs ook naar. Prachtige omgeving, vrolijke kindjes, fijne plek om te BBQen, heel veel leuke uitstapjes gemaakt, aardige receptioniste en schone babyspullen (bedje en stoel) zijn de positieve punten van deze vakantie!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Mooie vakantie gehad!!!!!!!!!!!!!!!"
Maatman
Onderkomens
4-9-2012 ons huisje was netjes en schoon toen we aan kwamen alleen de bedden waren niet lekker om in te slapen te laag en behoorlijk kraken
om het huisje mag wel iets meer aan gedaan worden zoals onkruid ( behoorlijk hoog)
maar verders was alles na wens was een mooie en leuke vakantie en t huisje was gewoon netjes en schoon ja er zit wel eens een spinnetje of een vuiltje maar dat is overal dus wat ze hier zeggen sommigen is niks van waar de ligging is ook erg goed lekket rustig voor de kinderen iets minder alleen 1 speeltuin maar je kunt genoeg uit stapjes doen in de omgeving dus we hebben ons wel vermaakt 2 wk lang

met oudere kinderen, Juli 2012
"Ongelooflijk slecht"
f de man
16-7-2012
Zelden hebben wij een zo in slechte staat van onderhoud verkerend park meegemaakt.
We zijn ook na een week met zware rugklachten naar huis terug gegaan de ontvangst was zeer vriendelijk dat klopt maar voor de rest liet alles te wensen over bij aankomst hebben we het huisje eerst moeten luchten want er hing een vreselijke brandlucht en het stonk zeer muf , daar hebben we eerst een paar spuitbussen op los gelaten ,en hebben we het huisje eerst moeten reinigen, van de verlichting brandde de helft niet, de bedden waren slecht tot zeer slecht vandaar de rugproblemen, en we waren niet de enige bewoners met deze problemen daar werd uitvoerig over gesproken, de straat verlichting brandde niet omdat de kappen gesmolten waren of ontbraken, van de speeltuin waren een aantal palen doorgerot zodat er niet op gespeeld kon worden, met dit alles is het gevoel van Happy snel verdwenen

met jonge kinderen, Juli 2012
"Prijs/kwaliteit verhouding is goed"
Familie Ruiz
Onderkomens
4-8-2012 Wij zijn net terug van een geweldige vakantie. Het huisje was inderdaad niet helemaal schoon en ik heb even een half uur moeten soppen, maar voor nog geen 400 euro zit je midden in de schoolvakantie op een mooie plek! Dus lage prijs/ lage kwaliteit verhouding is goed. Wij hebben 3 kinderen ( 7, 5 en 3 jr) en die hebben zich erg goed vermaakt in de bossen met hutten bouwen, want je hebt veel ruimte rondom je huisje! Alle activiteiten van grote steden tot kinderboederijen, eetgelegenheden, zwembad, supermarkten enz vind je binnen een straal van 30 km, dus goed te doen. Bij de receptie spreken ze nederlands, toch wel prettig. Wij hebben huisnr 30 ( 8 pers huisje) gehad en ik denk dat er gewoon verschillen per huisje zijn, de 1 zal beter zijn dan de ander, uit alle reactie's gelezen denk ik.

met vrienden, Juni 2012
"Mooie plek voor een lekker weekendje weg"
Marc
Onderkomens
13-6-2012 Na veel beoordelingen gelezen te hebben, zonder verwachtingen naar dit park afgereisd. We zaten met vier vrienden een weekend in dit huisje. Het huisje had een prachtig uitzicht over een maisveld. Het onderkomen was basic, maar alles was aanwezig. We hebben lekker buiten kunnen barbecuen in de haard die aan het huisje zat. Voor de prijs kun je niet meer verwachten dan dit. Het park is gelegen in een prachtige omgeving. Het dorpje Vencimont ligt op een kilometer. Hier heb je een kleine supermarkt, een bakker en een slager. Voor de wat grotere boodschappen moet je naar Gedinne (7 km) rijden. Tijdens het weekendje naar Dinant en Bouillon gereden, dat beiden ongeveer een half uurtje rijden is. Wij hebben hier een heerlijk weekend gehad. Let op: aan het eind van je verblijf betaal je wel de stroom die je hebt verbruikt.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Dit nooit meer!!!!"
Claudio_mobiel
Onderkomens
15-6-2012 De algemene staat van het ´chalet´ was zwaar verouderd, ranzig, incompleet en totaal niet hygiënisch. Om te beginnen hadden we een kinderbed gereserveerd.Wat wij daar aantroffen was een vies en oud campingbedje dat onder de vlekken zat. Te vies voor je tien weken oude baby. De badkamer was te erg voor woorden. De douchekop werd bij elkaar gehouden met tape waar het water ook nog eens doorheen sijpelde. De temperatuur van het water ging van koud naar bloedheet waardoor het onmogelijk was om te douchen. Laat staan je baby te wassen. Dat is levensgevaarlijk!!! De straalkachels in het huisje waren vies, niet werkzaam en zaten onder het stof. Maar het allerergste... Na één nacht te hebben doorgebracht in het ‘chalet’ zat mijn vrouw de volgende ochtend onder de vlooienbeten!!! En het mooie is ook nog dat ze schoonmaakkosten rekenen!!!
Wat een aanfluiting dat touroperator ons niet serieus neemt met onze klacht en zich beroept op de kleine lettertjes in de algemene voorwaarden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit