Hotel Moulin de Boiron*** in Gedinne België beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Moulin de Boiron*** Gedinne

Beoordelingen Hotel Moulin de Boiron***

Moulin de boiron 128, 5575, Gedinne
Hotel Moulin de Boiron scoort een 7,8 uit 10, op basis van 97 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Moulin de Boiron***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Moulin de Boiron*** in Gedinne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 105 vakantiefoto's van Hotel Moulin de Boiron*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Hotel Moulin de Boiron*** met andere accommodaties in Gedinne.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

78 beoordelingen over Moulin de Boiron***

met vrienden, Jan. 2012
"Batterijen zijn weer opgeladen !"
yvan en nadia
15-1-2012 Zijn voor de zoveelste keer geweest . Zoals altijd , zéér goed ! Hier kom je echt thuis ! Gezellig , super lekkere gastronomische maaltijden(nemen dit altijd voor 2 dagen).Leuk hotel om te wandelen ,je kan direct vertrekken. Prachtige vijvers. Mooie kamers , proper onderhouden . Marco en Yvonne , doe zo verder ! Wij blijven terug komen ! Zeker weten !! Tot binnenkort.

met partner, Dec. 2011
"PRACHTIGE LOCATIE"
jdevries
12-12-2011 ZEER RUSTUG GELEGEN. WANDELINGEN PASSEREN AAN HET HOTEL.
MOOIE KAMER MET TERRASJE HADDEN WIJ MET APARTE WC.
ALLEEN HET ETEN IS NIET OP HETZELFDE NIVEAU, ONTBIJTBUFFET ZONDER WARME GERECHTJES, EEN GASTRONOMISCHE DINER DAT ECHT NIET GOED WAS EN WAARVOOR WIJ MEER DAN 4 UUR AAN TAFEL HEBBEN GEZETEN.
DE BAAS MARCO IS VRIENDELIJKE MAAR IETS TE EN REKENEN KAN HIJ ALS DE BESTE ZEKER IN DE HOOGTE.
KAMER MET ONTBIJT ALLEEN IS GEEN OPTIE WANT ER IS WERKELIJK NIETS IN DE OMGEVING.
AL BIJ AL GEEN TEGENVALLER MAAR ABSOLUUT NIET GASTRONOMISCH.

met partner, Okt. 2011
"WEER EEN LEUK VERBLIJF GEHAD !!"
VANLOMMEL MARLEEN
23-10-2011 Zeer vriendelijk onthaal door de eigenaar.vriendelijke bediening.
prachtige ligging..na een flinke wandeling is het gezellig op het terras met zicht op de vijver waar je bij mooi weer kan genieten van een prachtige zonsondergang. heel mooie wandelingen in de omgeving.
zijn er voor de 2de keer geweest en komen zeker noch terug !!

met partner, 2011
"Is gewoonweg super !!"
yvan en nadia
9-9-2011 hotel is nog steeds super !
Prachtige ligging ! Marco en Yvonne en hun team , blijven verder doen zo ! Is gewoonweg fantastisch goed . Lekker eten , nemen daar altijd gastronomisch diner van 7 gangen , en dit 2 avonden .Lekker genieten . Is super !! Rustig gelegen hotel , prachtig aan de vijvers , en ideaal om prachtige wandelingen te doen in de bossen ! Gaan er zeker en vast nog terug , en dit al vele jaren !

"Wat een fantastisch plek, aanrader 1e klas"
John van Slooten
23-8-2011 Afgelopen weekend in hotel Moulin de Boiron overnacht! Wat een juweeltje, een fantastisch mooi oud gebouw in een nog veel mooiere omgeving. Gelegen tussen 2 meertjes, uitzicht op de meren middenin de Naamse Ardennen. Fantastische uitvalsbasis om de super mooie omgeving te gaan verkennen. Kanoën, mooie uitkijkpunten over de valleiën, heerlijk eten in pitoreske dorpjes. Waan je echte helemaal even weg en dat binnen slechts 4 uur rijden.
directeur Eigenaar Marco en yvonnen Wevers, 23-8-2011
Eigenaar zegt:  Hierbij willen wij u bedanken voor de fijne reactie.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke dagen, wat een rust"
Mevr de Rooy
15-8-2011 Wij waren maar 2 nachten in het hotel. Werden vriendelijk ontvangen en goed begeleid naar de prachtige kamer met zolderkamer voor de kinderen. We konden de hond meenemen. Het eten was prima, de sfeer goed. Het ontbijt was ook goed, lekker brood, alles vers. Het geheel ademde een rust uit.... Heerlijk.
directeur Eigenaar Marco en yvonne Wevers, 23-8-2011
Eigenaar zegt:  Hierbij willen wij u bedanken voor de fijne reactie.

"Heerlijk hotel in een prachtige omgeving!"
HM
6-7-2011 Hier is echt niets op aan te merken: wat een mooie ligging, knusse kamers en fijne service. Heb nog nooi een hand gekregen bij aankomst in een hotel! En idd, het ontbijt is niet heel erg uitgebreid maar dat maken de kaarsjes op tafel wel weer goed. Heb genoten en heb best wat hotels gezien.....

met partner, Mei 2011
"Geweldige ervaring"
Chris en Adrijanne
19-5-2011 Mooi hotel, heerlijk eten en hartelijk team. We merkten dat Marco erg zijn best doet voor de gasten en waren gecharmeerd van de bediening die erg haar best deed nederlands te spreken. Lekker eten en leuke tips/artikelen uit de omgeving. Een echte ontdekking. Hier komen we zeker terug.

met partner, Apr. 2011
"VOOR HERHALING VATBAAR"
paul en chris
15-4-2011 Zeer mooie ligging, met mooie wandelroutes. mooie kamers en goede bediening.
Een grote pluim voor Marco en zijn team.

met een groep, Apr. 2011
"Heerlijke plek"
Jan Jaap Wennekes
14-4-2011 Schitterende omgeving waar je even heerlijk weg bent van alle drukte en hectiek. Bij het boeken kan je kiezen voor een authentieke kamer of een kamer in het nieuwe gedeelte. Hangt een beetje van je persoonlijke voorkeur af welke je kiest, maar de kamers in het nieuwe gedeelte zijn uiteraard moderner. De bedden vielen mij in positieve zin op, heerlijk geslapen. Eten was prima en voldoende. Het is wel zo dat het een keuzemenu betreft en geen a la carte. Pluspuntje was de leeshoek boven met bladen als topgear etc. heerlijk om met uitzicht op het water even ontspannen te lezen. Voor mij zeker een plek om een keer terug te komen.
directeur Eigenaar Marco Wevers, 5-9-2011
Eigenaar zegt:  Hierbij willen wij u bedanken voor de fijne reactie die geplaatst heeft.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende