Vakantiehuis Jacobi in Gedinne België beoordelingen 4.8 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Jacobi

6,6

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Jacobi

Gedinne
Vakantiehuis Jacobi scoort een 4,8 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Jacobi? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Jacobi in Gedinne, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Vakantiehuis Jacobi met andere accommodaties in Gedinne.

2 beoordelingen over Jacobi

6,6
met een groep, Okt. 2011
"Super weekend gehad!!! Thanx Jacobi :)"
jacq
1-11-2011 Voor een zeikerd zullen er vast wel wat min puntjes zijn maar wij hebben voor de 2e keer optimaal genoten in en van huis Jacobi! We werden weer vriendelijk ontvangen en het huis was hier en daar opgeknapt. Ik hoop dat dit niet de laatste keer is dat we er geweest zijn!!

met een groep, Okt. 2010
"Helaas, dit huis (in deze staat) nooit meer"
CH
26-10-2010 De foto's en beschrijving op internet strookt totaal niet met de waarheid. De foto's zijn zó genomen dat je net alle beroerde dingen niet ziet. Je moet er vanuit gaan dat dit altijd zo is, maar zó gek hebben we het nog nooit meegemaakt. Het huis was een bouwval waar heel veel aan mankeerde. En met de veilighied was het helemaal droevig gesteld. Ook was het niet schoon. Er was teveel mis om op te noemen. Na grondige renovatie zou dit heel mooi kunnen zijn. Het huis heeft wel sfeer.