21-6-2011
Ferme du Chateau is een ideale groepswoning om met meerdere gezinnen op weekend te gaan. Ieder gezin heeft een eigen kamer en badkamer, en de kinderen hebben plaats genoeg om te ravotten. Zelfs in een regenweekend hebben we toch allen genoten van het huis en de omgeving. Het superlekkere eten dat voor ons klaarstond, maakte het weekendje af!
Eigenaar zegt:
Bedankt voor uw beoordeling. Het weer was inderdaad een ernstige spelbreker. De komende maanden gaan we 2 speelkamers inrichten met grote zitzakken en multimedia, zodat ook de tieners zich kunnen blijven amuseren bij slecht weer.
19-7-2011
Van alle vakantiewoningen die we met de vrienden tot nu toe gedaan hebben is dit het beste!! Alle voorzieningen zijn aanwezig, de kinderen (zowel groot als klein) hebben zich geweldig geamuseerd, de omgeving is prachtig, je kan je wandelingen starten vanop het domein, de fotozoektocht is keitof, de biertjes waren zeer lekker,...eigenlijk willen we dit huis een beetjes geheim houden....we komen zeker terug!!
4-5-2011
Malvoisin was een van de beste (misschien wel beste) korte vakanties die ik en mijn gezin heb mogen ervaren.
Eigenaar zegt:
Ook voor ons was het bijzonder leuk om alle kinderen uit uw groep van vroeg tot laat te zien ravotten in de tuin. We doen ons best om deze zomer de uitbreiding van het afzonderlijk voetbalveld en extra speelheuvel af te hebben. Het huis was uiterst netjes achtergelaten door uw groep, waarvoor dank.