Vakantiehuis Groepsaccomm. Ferme du Chateau (Malvoisin)*** in Gedinne België beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Groepsaccomm. Ferme du Chateau (Malvoisin)***

9,6
9,7

25 mei 2012

Ruim zicht op de hoeve vanuit de grote tuin

Beoordelingen Vakantiehuis Groepsaccomm. Ferme du Chateau (Malvoisin)***

Rue de la Ferme 3, 5575, Gedinne
Vakantiehuis Groepsaccomm. Ferme du Chateau (Malvoisin) scoort een 9,5 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Groepsaccomm. Ferme du Chateau (Malvoisin)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Groepsaccomm. Ferme du Chateau (Malvoisin)*** in Gedinne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Vakantiehuis Groepsaccomm. Ferme du Chateau (Malvoisin)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Vakantiehuis Groepsaccomm. Ferme du Chateau (Malvoisin)*** met andere accommodaties in Gedinne.

8 beoordelingen over Groepsaccomm. Ferme du Chateau (Malvoisin)***

9,6
9,7
met jonge kinderen, Juni 2011
"Een aanrader"
Elke en Steven
21-6-2011 Ferme du Chateau is een ideale groepswoning om met meerdere gezinnen op weekend te gaan. Ieder gezin heeft een eigen kamer en badkamer, en de kinderen hebben plaats genoeg om te ravotten. Zelfs in een regenweekend hebben we toch allen genoten van het huis en de omgeving. Het superlekkere eten dat voor ons klaarstond, maakte het weekendje af!
Zelfstandig eigenaar Christophe, 23-6-2011
Eigenaar zegt:  Bedankt voor uw beoordeling. Het weer was inderdaad een ernstige spelbreker. De komende maanden gaan we 2 speelkamers inrichten met grote zitzakken en multimedia, zodat ook de tieners zich kunnen blijven amuseren bij slecht weer.

met een groep, Juni 2011
"Super"
Jokers
19-7-2011 Van alle vakantiewoningen die we met de vrienden tot nu toe gedaan hebben is dit het beste!! Alle voorzieningen zijn aanwezig, de kinderen (zowel groot als klein) hebben zich geweldig geamuseerd, de omgeving is prachtig, je kan je wandelingen starten vanop het domein, de fotozoektocht is keitof, de biertjes waren zeer lekker,...eigenlijk willen we dit huis een beetjes geheim houden....we komen zeker terug!!
Zelfstandig eigenaar Christophe, 7-8-2011
Eigenaar zegt:  Bedankt voor uw heel erg leuke reactie. U bent altijd welkom.

met een groep, Apr. 2011
"Een fantastische woon omgeving"
O'LEARY ANDREW
4-5-2011 Malvoisin was een van de beste (misschien wel beste) korte vakanties die ik en mijn gezin heb mogen ervaren.
Zelfstandig eigenaar Christophe, 16-5-2011
Eigenaar zegt:  Ook voor ons was het bijzonder leuk om alle kinderen uit uw groep van vroeg tot laat te zien ravotten in de tuin. We doen ons best om deze zomer de uitbreiding van het afzonderlijk voetbalveld en extra speelheuvel af te hebben. Het huis was uiterst netjes achtergelaten door uw groep, waarvoor dank.

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Volgend jaar weer."
Vincent Vandendries...
6-12-2010 Heel erg goed en gastvrij ontvangen geweest. En toen de nood het hoogst was (auto vast in de sneeuw, baby op komst op de achterbank van andere auto, ...) stond de eigenaar paraat met raad en daad.
Ten zeerste aan te bevelen !
Zelfstandig eigenaar Christophe, 16-5-2011
Eigenaar zegt:  Het verhaal van de kleine "Maurice", geboren te Libramont zal ons altijd bijblijven. Wat een avontuur!

met een groep, 2010
"Fantastische plek"
Familie D
29-11-2010 Ferme du Chateau is een echte aanrader voor familieweekends. De uitbaters, Bieke en Christophe hebben werkelijk aan alles gedacht om groepen perfect te ontvangen. Het huis is ruim en aangenaam (oa met een prachtige zithoek met open haard), hun ontvangst vriendelijk en efficiënt, hun dienstenaanbod uitgebreid en kwalitatief (oa traiteurservice, vele tips voor activiteiten)

met een groep, Juni 2010
"Prachtig vakantiehuis voor max. 30 pers."
Familie Wienen
13-6-2010 We zijn net terug van ons weekendje bij Bieke en Christophe (heel aardige eigenaars) voor ons de tweede keer. In het dorp (gehucht) valt niet te beleven maar er is zoveel te doen in de nabijheid. Het eten is geweldig en lekker (uitgebreid ontbijt en bbq) want daar besteden ze heel veel aandacht aan. Het huis is geweldig, mooi, groot en schoon. Zelden zon mooi vakantiehuis gezien en iedere kamer (9) een eigen bad of douche en wc. Het is echt aan te bevelen. Maar kijk maar eens op hun site dan zie je al genoeg!!

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Ideale plek"
Luc en Ria
29-11-2010 Dit is een ideale plek om een intens weekend met familie of vrienden door te brengen. Deze gite werd de verrassing voor mijn 5 jarige zus. Heel veel aangename en smaakvol ingerichte ruimtes. Leuke luxe op de kamers met badkamer en douche. De omgeving is prachtig en ideaal voor joggingkilometers en wandelavonturen. En last but not least, Bieke en Christophe zijn heel vriendelijke en attente eigenaars. We komen vroeg of laat terug.

Familie, Mei 2007
Maurice De Block
8-11-2007 De Ontvangst was met brandende open haard, kaarsjes en heerlijk warm.
Grote voordeel vonden we dat alle 9 kamers hun eigen badkamer had en heel dikke bedden.
De locatie is op de rand van het dorp Malvoisin en niet in de bossen.
Het is er zeker niet goedkoop, maar wel met allemaal degelijk materiaal.
Nadeel is wel dat je met onze groep van 22 dezelfde prijs betaalt als het maximum van 30.

We hebben er tevens een varken aan het spit gekregen, wat heel erg lekker en leuk was om bij het apperitief naar te kijken.

We gaan zeker nog eens terug maar dan in de winter als het er sneeuwt.