Vraag en antwoord over vakantie Namen in België | Zoover

Wie weet? (2 reacties)
Vakantiepark Les Etoiles****
Willem
28-4-2012
Ik kwam reeds vanaf 1977 30 jaar minimaal 2x per jaar in dit park en heb met toestemming van de beheerder een herdenkingskruisje en de as van mijn overleden vrouw daar uit mogen strooien. Helaas heeft iemand dat kruisje daar weg gehaald/gegooid en heb nu daardoor geen échte troostplek meer. Ik loof een beloning uit voor de persoon die mij kan vertellen wie dat gedaan heeft!!!

quinta vuik
29-4-2012
Wij gaan morgen naar het park. Ik wil heel graag voor u extra opletten of nog eens navraag doen. U kunt mij tot morgenochten mailen met evt adviezen of een plek of iets dergelijks waar we kunnen zoeken of kijken of vragen. Laat u maar weten als wij iets kunnen doen om u te helpen! met vriendelijke groet Quinta vuik

trix en willem
30-4-2012
Geachte Q.Vuik, Dank voor uw hulp aanbod...Het kruisje stond tegen het 3e muurtje bij het uitkijkpunt van het park en is na de uitzending van manbijthond op 25 februari 2009 door iemand weg gehaald/gegooid. Mijn oproep was vooral gericht tot mensen die vanaf februari t/m september 2009 mogelijk iets gezien zouden kunnen hebben!

1 mei (0 reacties)
Leveke
17-4-2012
Weet iemand wat er op 1 mei wel open is? Ik heb begrepen dat de winkels dan gesloten zijn maar hoe zit het met bv restaurants?

Dora
16-4-2012
Wat kan ik heb beste meenemen om daar te fietsen? Mijn mountainbike of mijn racefiets? Hoe zijn de fietspaden?

miet coenen
19-4-2012
mountainbike

site betrouwbaar (0 reacties)
Vakantiehuis Le Beau Souvenir
carolien
29-1-2012
Hallo, Graag wil ik weten of de site ardennen.cc betrouwbaar is. Ik heb de villa namelijk via deze site gevonden en ik wil graag via hun boeken. Via welke organisatie hebben jullie geboekt? En hoe zijn jullie ervaringen hiermee?? Graag hoor ik op korte termijn jullie antwoord... Groet, Carolien

Overdekt zwembad (0 reacties)
Vresse Sur Semois
Mie
23-10-2011
Wij gaan weekje naar Alle Sur Semois...Weet er iemand of daar ergens in de omgeving een overdekt zwembad te vinden is? Bedankt

omgeving (1 reacties)
Hotel Hostellerie La Sapinière***
judithvan8
15-3-2011
Hallol, Ik heb een vraag over de omgeving van het hotel La Sapiniere in Laforet. Is er in de buurt van dit hotel een stad of dorp waar je s`avonds kan eten, en eventueel eten kan halen, of ligt een dorp of stad een eind van dit hotel vandaan? Alvast bedankt voor het antwoord. Judith

Jozef
23-11-2011
Vresse sur Semois ligt ongeveer 1,5km van La Sapiniere. Vresse is iets groter dan Laforêt en heeft meerdere café/restaurants, een friturie en een pizza restaurant. Er is eveneens een winkel. De grootste stad in de buurt is Bouillon. (+/-27km)

vakantiehuisje orchidee in vresse (0 reacties)
Vresse Sur Semois
henk valkenburg
28-8-2010
bij wie moet ik de sleutel ophalen, wij hebben gereserveerd van 4 tot 11 september 2010 graag spoedig uw antwoord hierop

in de omgeving van pommier??? (2 reacties)
Camping Le Pommier Rustique***
gea
21-8-2010
wie weet of er in de omgeving buiten de pommier ook een leuk stadje of dorpje is...een supermarkt bv. een aqua park, een markt, manege, wat dan ook...

webmaster
2-1-2011
zie op deze websites: http://www.camping-durnal.net/nl/toerisme.html http://www.paysdesvallees.be

dupont andre
3-11-2011
ja wij doen onze boodschappen in de intermarche assese er is een heel mooi dorpje in crupet zeker bezoeken u kunt ook boodschappen doen spontin 3 km van de camping ietwat duider je kan er geerlijk wandelen kaarten te verkrijgen in bureel van de camping moet je nog iets weten meel mij gerust op

informatie badmutsen in het zwembad ? (1 reacties)
Vakantiepark Domaine du Bonsoy (incl. Epicea Frene Kangourou)**
Klaas Kampen
27-7-2010
Wie weer er of een badmuts in het zwembad gedragen moet worden, heb er dingen over gehoord, en voordat we vrijdag op vakantie gaan zouden we graag willen weten of er een badmuts mee moet in de koffer. vriendelijke groet Klaas Kampen

ria
31-7-2010
Je bent al vertrokken zie ik, maar voor andere lezers: ja, een badmuts is nodig! Ze zijn ook voor een klein prijsje te koop bij het zwembad... Je moet, als je kleine kinderen hebt, alleen wel met de auto naar het zwembad! Het is veel te ver lopen.

wasmachine (0 reacties)
Vakantiehuis Swaens
s.dore
4-2-2010
wie weet er of er ook een wasmachine aanwezig is

Skien in Han-sur-Lesse (0 reacties)
Han-sur-Lesse
Karin
4-1-2010
Wie kan mij vertellen of er in Han-sur-Lesse ski-pistes zijn? Alvast bedankt voor een reactie!

geweldige camping (0 reacties)
Chalet Le Printemps (in Bohan)
bults
15-10-2009
het was een geweldige week. de vriendelijkheid van de eigenaar en de campinggangers ! ook een geweldig uitzicht en het was gewoon super gezellig!!!!

Met 23 in de kou gezet en voorgelogen (1 reacties)
Hotel Les Rhodos**
Paul Hiel
15-9-2009
Wij een wielerclub uit Gulpen (TWC GULPEN) hadden geboekt in les Rhodos voor 20 man. Alles bevestigd aanbetaling gedaan, leek ok. s'ochtend goed ontvangen maar konden zoals afgesproken pas om 2 uur op de kamer. Hadden zelfs extra mensen bij en gevraagd of dat kon, 'no probleme'. Lekker gefiets en om ongeveer 16.00 waren we terug. Toen werd ons tot onze verbazing medegedeeld dat er geen kamers voor ons waren. We werden voorgelogen over de reden want die bleef onduidelijk. Als toppunt werd zelfs moeilijk gedaan om ons voorschot terug te betalen van 300€ omdat men geen cash in huis had!!!!??? Uiteindelijk werd na stevig aandringen inneens cash gevonden.... We stonden met 23 man in de kou.. Onze conclusie is dat het management van dit hotel onbetrouwbaar is en begrijp ook niet dat ze zo zaken kunnen doen!!!!.

Nico
19-11-2011
Helemaal mee akkoord. Eigenaars zijn niet bekwaam om dit hotel te runnen.

echt zo slecht?? (3 reacties)
Camping De la Lesse
catrinus
18-8-2009
hallo is deze camping echt zo slecht als er hier verteld wordt?? en zijn daar dan ook fotoos van? wij hadden namelijk ook geboekt en ivm deze verhalen geannuleerd. maar hebben ook nooit weer wat van 123 delta gehoord wat ook wel een beetje vreemd is of niet?? groeten

Familie van Egmond
21-9-2009
catrinus zei :

Familie van Egmond
21-9-2009
Wij zijn 2 jaar geleden hier geweest en toen was het bar en bar slecht. Vieze kleine caravans, weinig waardoor het ook sneller vuil werd sanitair. En dan heb ik het nog niet gehad over de zware goederentreinen die 's nachts bijna je caravan in rijden! Ik schrik behoorlijk over alle 'goede' recenties die hier geschreven zijn. Ben ook bang dat er niet eerlijk met het systeem word om gegaan. Als je de recenties ook lees komen veel woorden overeen. Lieve mensen, ik denk dat je beter thuis kan blijven dan hier naartoe gaan. Familie van Egmond

fam van de putten
2-7-2010
beste mensen, over 3 jaar hebben wij ook zo'n caravan gehuurd bij 123 delta, dit was zo vies dat wij nooit meer bij hun gaan huren. de uitbater van de camping huurt nu ook caravans op en top schoon. sinds 3 jaaar heel veel verandert. Zwembad langer open ,nu kan je gezellig op terreas cocktail drinken terwijl kinderen zwemmen... wijkomen zeker nog keertje langs voor het kanoen!!!