27-7-2010
Wij zijn regelmatige bezoekers van de camping. Op de terugweg van onze vakantie houden we er ook vast een paar dagen een stop.
In het najaar gaan we ook altijd een week voor onze rust naar de camping.
De laatste tijd is ons opgevallen dat het sanitair niet echt goed is. De douches beginnen steenkoud en als je dan eindelijk warm water hebt heb je geen tijd om je te wassen want dan is het water weer aan het druppelen en kokend heet. De waterstraal wordt geknepen. Ik zou eigenlijk de eigenaar uit willen nodigen om zelf eens gebruik te maken van de douche om te zien wat er mis mee is. Menig klacht tegen de eigenaar heeft niet geholpen. Ik denk ook niet dat wij nog terug gaan. Jammer want we stonden er altijd met veel plezier.
9-5-2010
Voor de 2de maal gekomen voor een kort verblijf, maar de camping "takelt" langzaam af.
Alhoewel de nieuwe eigenaar zijn best doet naar uitstraling van de camping lukt het niet echt. De eigenaar is enkel s'avond maar een halfuurtje aanwezig, met veel geluk is de cafetaria eens open en met nog meer geluk de frituur.
Het sanitair is niet vuil maar ook niet perfect, eerst koude douche na 3 min kokende douche.
Kleine en middelgrote plaatsen maar bijna allemaal sterk hellend, bijna onmogelijke opdracht om je caravan waterpas te krijgen.
Rustige camping in rustige omgeving, voor te eten of inkopen de wagen nodig en rijden naar spontin, dinant of ciney.
Voor ons de laatste keer geweest ...
9-11-2009
Typische Belgische camping gelegen op 5 minuten van de snelweg en dat is ('s nachts) goed te horen. Veel sta-caravans. Passanten veldjes langs locale weg en hier wordt stevig gereden. Sanitair eenvoudig en in containers geplaatst. Warme douches zonder irritante muntjes. Water zou wat warmer en harder mogen... Sauna- en jacuzzi verhuur in soort houten tuinhuisjes. Ook voor trekkers een 'tuinhuisje' beschikbaar waar met minder weer in gekookt en gegeten kan worden. Wasmachine en droger aanwezig.
22-8-2009
Leukste vakantie aller tijden! Mooi weer, en voor ieder wat te doen. Het annimatieteam was zeer goed! Hele lieve spontane vrolijke mensen. Zelfs bij 40c. was niets ze te veel en organiseerde vol overgave een 6kamp. Jammer vond ik dat veel mensen de auto binnen de camping gebruiken om naar het zwembad of kampwinkel te gaan. Er werd ook vrij hard gereden, dus je hoort de hele dag PAS OP AUTO! AAN DE KANT! KIJK UIT! Eigenlijk zou dat niet moeten kunnen op zo'n kindvriendelijke kamping.
Maar het was super leuk. groetjes van Gino en Fons.