Hotel La Merveilleuse in Dinant België beoordelingen 7.5 | Zoover

Hotel La Merveilleuse Dinant

Beoordelingen Hotel La Merveilleuse

23, Charreau des Capucins, 5500, Dinant
Hotel La Merveilleuse scoort een 7,5 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Merveilleuse? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Merveilleuse in Dinant, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel La Merveilleuse vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Hotel La Merveilleuse met andere accommodaties in Dinant.

9 beoordelingen over La Merveilleuse

6,1
4,5
"Een zeer warm welkom"
Familie van de H.
17-7-2011 Wij kwamen hier terecht omdat het eerste hotel van onze keuze vol bleek. Ook hier was geen kamer voor 3 personen meer vrij. De eigenaresse ving ons meer dan hartelijk op en regelde dat we met z'n drieën op een ruime 2 persoonskamer konden, met extra bed. Dat alles voor de prijs van een dubbel. Meer dan correct, vonden wij.
's Avonds in het restaurant gegegeten en het eten was erg goed. Vriendelijke bediening en het was gezellig druk. Het ontbijtbuffet is een beetje karig, hoewel alles er voldoende is.
Wat dit hotel met name uniek maakt, is de locatie: het oude klooster is erg bijzonder en de sfeer heeft men prima weten te behouden. Mooi modern restaurant in voormalig binnentuin, sfeervolle klassieke (wijn)bar en grote tuin met prachtig uitzicht over Dinant.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. PS: Helaas was er ergens beneden in Dinant een feest of iets dergelijks tot 4 uur 's nachts met de meest afgrijselijke terror-grunge-darkcore muziek ooit!!! Beetje erg jammer voor de nachtrust!

met partner, 2011
"SUPER VERBLIJF!"
Diana
17-6-2011 Het verblijf in La Merveilleuse in Dinant: Is in 1 woord top! Wij zijn er in mei 2011 3 dagen geweest. Na alle (negatieve) recensies vooraf gelezen te hebben, gingen wij er enigszins pessimistisch naar het betreffende hotel.

De Tomtom die wij hadden bracht ons niet tot aan de deur van het hotel maar elders nabij het hotel. Tip; draai een route uit via wegenwacht

Wij werden op een humoristische wijze ontvangen door Ann, waardoor wij ons direct thuis voelde. Zij beheerst gelukkig de Nederlandse taal.

Wij hadden dit verblijf via veiling gewonnen en hadden in eerste instantie een wat eenvoudige kamer. Wij kregen geen kans om deze kamer te bekijken want zij had ons al gratis een upgrade aangeboden. We kregen een luxe 2 persoonskamer! Helemaal top!

Het ontbijt en diner was super! Net als de bediening. De serveerster (Jen) was geweldig. Zij weet hoe gasten zich thuis moeten voelen in dit verblijf.

Kortom als wij in de gelegenheid zijn gaan wij zeker terug!

"Geen verstand van horeca"
frans
8-6-2011 mooi hotel maar helaas de mensen die hier rondliepen hebben geen verstand van horeca terras vuil peuken prikkers melkcups op de tegels
restaurant niet schoon, tafels slecht gedekt, geen wijnkoelers alle wijnen te warm.
geen informatie op kamers hoe laat eten, wat is menu van de dag, geen kok op maandag kon niet a la carte eten ober was kok

"Slapen in een klooster, supermooi!"
Lenssen
7-6-2011 Superlocatie, met een geweldig uitzicht over Dinant. Een voormalig klooster met vele authentieke elementen. Mooi gerenoveerde kamers, heerlijk gegeten in de bijzonder mooie eetzaal. Ontbijt was voor ons uitgebreid genoeg. Bediening was vriendelijk (misschien is er bij sommige mensen een taalbarriere?) Kortom, een echte aanrader! Enige minpuntje was het zachte bed.

met partner, Mei 2011
"Super hotel"
Maria
30-5-2011 Vriendelijk, gastvrij, romantiek, sfeervol. Mooie kamer in fantastisch omgebouwd klooster. Heerlijke tuin met lounge terras.

met partner, Apr. 2011
"Minimaalisme, die toch echt iets te kort schiet."
pieter en simon
29-4-2011 Tja, wat moet je hier nu over zeggen. De ligging en het oude klooster met bijbehorende sfeer is prachtig. Stijlvol gerenoveerd en strak ingerichte kamers, en daar gaan ze de fout in. Want je mist echt een stoel en een tafel op je kamer. Het hotel is af maar het ontbreekt in de details. Plastic bekers, geen tissues, geen radio, niets aan de muur, spiegels hangen te laag, geen extra kussens, een douche die de hele vloer onder spetttert, geen infoboek. Erg zacht bed waarbij omdraaien moeilijk is. Tja de prijs/kwaliteit klopt niet helemaal. De kamers zijn wel goed schoon en het ontbijt is niet overdreven uitgebreid maar er is genoeg. Personeel is vriendelijk.
Ik zeg niet dat ik er niet meer naar terug zou gaan maar ik hoop dat ze in details dingen zullen verbeteren.

met partner, Mrt. 2011
"Mooi, Goed gelegen, Vriendelijk Personeel"
loes en skipp
5-3-2011 de ligging van het hotel was erg mooi, aan de maas met mooi uitzicht.
het personeel was vriendelijke en stond snel klaar.
(dit kwam ook omdat er maar 3 kamers bezet waren toen wij er waren)

het eten in het restaurant was uitstekend en de vis was prima van smaak.
Het ontbijt was simpel maar het geen wat er was, was uitstekend.

de kamers waren strak en simpel ingericht, de tv kon wat hoger gehangen worden.
maar verder alles prima met een ruime badkamer.

Wij hebben niks vermeld bij de prijs/kwaliteit aangezien wij hier terecht konden voor een zeer voordelige prijs, wat niet te vergelijke is met de normale prijs.

met partner, Jan. 2011
"Sprookjesachtig"
Sanne en Kevin
31-1-2011 Dit was een verrassingsweekend voor mij en bij aankomst in Dinant al mijn ogen uitgekeken en dan ook nog op zo'n locatie overnachten! GEWELDIG! Het hotel is helemaal in stijl van het klooster hersteld en een geweldige sfeer als je binnenkomt. de kamer was netjes en het personeel vriendelijk en behulpzaam! het uitzicht vanuit de kamer op de maas en de citadel geweldig wat een mooie manier om wakker te worden! Echt genoten van dit weekend en als het wellness center af is zeker voor herhaling vatbaar!

met vrienden, Okt. 2010
"Nooit weer"
Dirk-jan Robbe
1-11-2010 Dit weekend in hotel la merveilleuse gelogeerd. Wat een afknapper!!. Alles is half af,eten zeer slecht geregeld. Zo slecht dat we het diner nadat we besteld hadden hebben afbesteld. Duurde veel te lang. Was ook nog erg duur en na de amuse hadden we ook geen vertrouwen meer in de rest van het eten. Zijn lekker en voor normale prijzen in Dinant zelf gaan eten.
Ontbijt was ook erg slecht en karig. De service was ook erg slecht. 2personen moesten alles doen maar konden het logischerwijs niet aan. De kamers gingen wel maar afwerking was weer echt slecht. Het voelde alsof je nog middenin een verbouwing zat.
Dat allemaal is al vervelend maar als je dan ook nog 200 euro durft te vragen voor een z.g studio danben je alle gevoel voor realiteit wel even kwijt. Echt schandalig, raad het iedereen af om naar dit hotel te gaan. Zonde van je geld en tijd.