Hotel Le Fenil** in Celles België beoordelingen 9.3 | Zoover

Hotel Le Fenil** Celles

Beoordelingen Hotel Le Fenil**

Rue Saint Hadelin 27, 5561, Celles
Hotel Le Fenil scoort een 9,3 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Le Fenil**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Le Fenil** in Celles, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Le Fenil** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen. Vergelijk Hotel Le Fenil** met andere accommodaties in Celles.

1 beoordeling van Le Fenil**

met partner, Apr. 2010
"Leuke vriendelijke eigenaren, leuk dorp, sfeervol"
monster67
6-5-2010 Ik heb hier 3 dagen geslapen met mijn zus.

Fijne eigenaren. Een jong vlaams stel. Enthousiast. Ze zijn reeds een paar maanden de nieuwe eigenaren en zijn druk bezig me opknappen. Er komt nog een eetzaal in, nu was er alleen nog ontbijit mogelijk. Ze hebben echt zin om lekker te koken, dat stralen ze ook uit.
Fijne bedden en matrassen !! Heerlijk geslapen !

Er zijn echter ook nog 3 restaurants en een soort eetcafé in Celles zelf (klein dorp in sfeervolle vallei, met plm 50 ?? huizen en uiteraard een kerk). Dus keuze zat !

Gewoon een welkome ontvangst, er was iets kapot dat werd ook nog direct gemaakt !! En van mij hoefde dat niet eens ! Geweldig.

HEt enige minpuntje zijn de wat gedateerde badkamers, een beetje vies groen kleurtje zijn ze en ik houd niet van zittend douchen in bad .....
Voor kinderen is de zolderkamer het fijnste denk ik. Kamer 2 en 4 zijn ook leuk. (wat groter) De rest is vrij krap.

Voor kinderen geen speciaal vermaak. In de omgeving is genoeg te doen !