Beoordelingen Blaimont (bij Hastiere)

Waardering
7,7
Uitgaansleven
5,5
Cultuur
7,4
Omgeving
8,6
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,9
Het weer

15  °C

16 april 2014

Blaimont (bij Hastiere)
7,7
77 beoordelingen
Beoordelingen Blaimont (bij Hastiere)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Blaimont (bij Hastiere). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Blaimont (bij Hastiere). Ben je zelf op vakantie geweest naar Blaimont (bij Hastiere)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Blaimont (bij Hastiere) scoort een 7,7 uit 10, op basis van 77 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Vakantiehuis en 2 Vakantieparken in Blaimont (bij Hastiere). Op Zoover vind je bovendien 18 vakantiefoto's van Blaimont (bij Hastiere). Je kunt 1 video van Blaimont (bij Hastiere) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Blaimont (bij Hastiere). Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 volgende

62 beoordelingen over Blaimont (bij Hastiere)

7,7
77 beoordelingen
Waardering
7,5
Uitgaansleven
5,4
Cultuur
7,3
Omgeving
8,5
Sfeer
7,8
Zorg voor natuur
8,6
Toon score en beoordelingen van:
met vrienden, 2013
"Schitterende natuur (maas en bossen); mooie kerk"vertalen
Henk
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

31-12-2013 veel wandelingen mogelijk. Voldoende eet- en drinkgelegenheden te tegen schappelijke prijzen.

met vrienden, Dec. 2013
"Mooie omgeving"vertalen
Leo en Atie van der...
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

6-1-2014 Heel leuk voor een korte vakantie voor ons.

met jonge kinderen, Dec. 2013
"Een klein en rustig plaatsje"vertalen
Fam. Flos
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

5-1-2014 Blaimont zelf bestaat volgens mij alleen uit het parc en een kerk heb ik het idee. Hastiere is iets grotere plek maar wij zijn daar alleen even op een echte dorpse kerstmarkt geweest.

met vrienden, Nov. 2013
"Mooie omgeving"vertalen
harold peters
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

9-11-2013 Mooie locatie om te wandelen en uitstapje te maken. Omgeving is voorzien van de mooiste natuur.

met oudere kinderen, Okt. 2013
"Heerlijke omgeving om te wandelen"vertalen
Thea
Waardering
7,0
Omgeving
10,0
Sfeer
8,0

25-10-2013 Lekker slenteren langs de maas, maar ook voor een lekkere stevige wandeling

met oudere kinderen, Sept. 2013
"Waanzinnige omgeving"vertalen
Joost
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0

25-9-2013 Actief genieten met de kids

met partner, Sept. 2013
"Rustig"vertalen
N
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0

17-9-2013 Rustig dorpje, niet veel te beleven. Omgeving wel mooi.

Sept. 2013
"Rustig en stil"vertalen
A.I.van Dijk
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0

22-9-2013 De omgeving is mooi, rustig en stil.

met jonge kinderen, 2013
"De Maasvallei is spectaculair mooi!"vertalen
Hoogeveen G.
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0

5-9-2013 Heel mooi wandel en fietsgebied. Kajakken op de Lesse was geweldig. Grottten van Neptunus waren mooi. Mis de 2 uitzichtspunten niet op het kasteel en de tuinen van Freyr, dat is indrukwekkend. De Maasvallei is erg mooi. Er is heel veel te doen in de direkte omgeving. Het boekje 365.be beschrijft heel goed alle uitstapjes in Namen (en andere provincies in België)

met partner, Aug. 2013
"Heel mooi daar"vertalen
coragijsbers
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

23-8-2013 Mooie kerken en kloosters daar

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Welke snack zie jij het liefst op de menukaart in het vliegtuig?