Vakantie Beoordelingen Blaimont (bij Hastiere) Namen vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Blaimont (bij Hastiere)

6,6

25 mei 2012

Blaimont (bij Hastiere)

Beoordelingen Blaimont (bij Hastiere)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Blaimont (bij Hastiere). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Blaimont (bij Hastiere). Ben je zelf op vakantie geweest naar Blaimont (bij Hastiere)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Blaimont (bij Hastiere) scoort een 7,8 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Vakantiehuis en 2 Vakantieparken in Blaimont (bij Hastiere). Op Zoover vind je bovendien 18 vakantiefoto's van Blaimont (bij Hastiere). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Blaimont (bij Hastiere). Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen.

22 beoordelingen over Blaimont (bij Hastiere)

6,6
met partner, Apr. 2012
"Kultuur, natuur en recreatie en rust"
bea
15-4-2012 Een plek waar je kultuur, natuur, recreatie En rust kan combineren tijdens één vakantie.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Genoten van alles"
Kitty van der Geld
Sfeer
16-10-2011 Dit is een omgeving om zeker nog een keer naar toe te gaan. Er is volgens mij voor iedereen wel wat te doen. Sportief, cultuur, Vissen,lekker wandelen en dorpjes bekijken. Wil je de drukte opzoeken dan moet je naar de grote stad. Ik denk dat elk jaargetijde hier mooi is.

met vrienden, Juni 2011
"Misschien ooit nog eens maar voorlopig niet"
Johnny
Sfeer
19-11-2011 Ardennen is leuk om even een paar dagen sportief te doen.

met partner, Mrt. 2010
"Prachtige uitvals basis voor de omgeving"
Willem en Trix
Sfeer
17-3-2010 Hoewel wij na 33 jaar de omgeving van Blaimond wel gezien hebben en wij tijdens die periode wisselend verbleven in de vakantieparken Les Etoiles of in Bonsoy, zijn wij afgelopen weekend wederom naar Blaimond geweest en hadden in Bonsoy een huisje gehuurd van de fam.v.Winssen.
Zoals gewoonlijk was het huisje weer perfekt en hebben wij ons best vermaakt. De omgeving en de vele mogenlijkheden blijven indrukwekkend, maar hebben er na al die jaren eigenlijk niets meer te zoeken.
Zeker niet...omdat wij inmiddels vernomen hebben dat het de tuinman van
Les Etoiles is geweest die het kruisje van mijn overleden vrouw (zonder overleg!) heeft weggegooid.
Ondanks alles blijven Bonsoy en Les Etoiles prachtige vakantie parken, om de mooie omgeving te gaan verkennen!

met partner, Okt. 2009
"Schitterende omgeving in mooi huisje"
K.C.Bliemert
Sfeer
25-10-2009 Wij zijn hier in okt. dus een week geweest het is ons erg bevallen, de rust, de mooie omgeving en natuurlijk het huisje in les etoilles. In huisje was alles wat je nodig hebt, incl.combi magnetron. Ook voor onze hond was dit een ideale omgeving het park is hondvriendelijk. Ook het kleine winkeltje heb je alles wat je nodig hebt voor een maaltijd maken en wil je naar grotere supermarkt kan je naar dinant waar je een Lidl en een Aldi hebt. Mensen zeer vriendelijk zowel bij de receptie als in winkeltje. Ja wil je hier naar toe voor uitgaansleven dan zeg ik boek een vakantie naar Spanje, dit is tenslotte de Ardennen waar je dus voor de mooie omgeving en rust naar toe komt.

met oudere kinderen
"Niet onder de indruk"
M. van Enckevort
Omgeving
8-8-2009 Zoals hierboven al staat waren we van Blairmont niet zo onder de indruk. Weinig te doen of te zien. Je moet er op uit trekken om het mooie van de natuur te zien..

met partner, Juni 2009
"Mooie plek als uitvals basis voor de Ardennen"
Willem van Aalst
Sfeer
18-6-2009 Blaimond is samen met de vakantieparken Les-Etoiles en/of Bonsoy een prachtig beginpunt om de Ardennen te gaan verkennen.Samen met mijn inmiddels in 2002 overleden vrouw kwam ik er al vanaf maart 1977 en hebben wij er 25 jaar lang erg genoten van de prachtige omgeving!
Hoewel ik na het overlijden van mijn vrouw Blaimond en de omgeving wel gezien had,bleef ik er samen met haar beste vriendin (Trix) nog elk jaar minimaal 2x per jaar komen.Een bezoek dat vooral in het teken stond van de plaats waar ik in samenwerking met Les-Etoiles,de As van mijn overleden vrouw heb uitgestrooid en waar ik een herdenkings kruisje voor haar heb mogen plaatsen.
Helaas is aan dat bezoek d.d. 17 juni 2009 een devenitief einde gekomen,omdat er mensen zijn geweest die geen enkel respect hebben voor de gevoelens van anderen en die ons herdenkings kruisje hebben weg gehaald/gegooid.
Ondanks dat ik er zelf nu (helaas!) niets meer te zoeken heb,kan ik iedereen aanraden om eens naar Blaimond op vakantie te gaan!

met jonge kinderen
"Geweldig"
Puck De Vries
19-4-2009 een prachtig mooi dorpje, met een leuk restaurant:D

Familie
"Klein dorpje"
Miranda
Omgeving
31-10-2008 Blaimont is een klein dorpje waar behalve een kerk, een restaurant en de receptie van bungalowpark Les Etoiles niets staat. De omgeving is echter prachtig.

Familie
"Klein dorp, voor uitgaan met de auto op pad"
Femke
Omgeving
4-10-2008 Het dorp zelf is klein, 1 restaurant en 1 afhaal friterie. Verder weinig vertier. Wij zoeken dat niet op vakantie maar voor flink stappen moet je een grotere plaats op zoeken.
Veel te doen in omgeving, kastelen, varen (in welke vorm dan ook) op de Maas, natuur, grotten, stadjes etc. Wij hebben ons goed vermaakt met 2 kids van 4 en 3 jaar.