Beoordelingen Blaimont (bij Hastiere)

Waardering
7,7
Uitgaansleven
5,7
Cultuur
7,4
Omgeving
8,6
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,9
Het weer
_
Blaimont (bij Hastiere)
7,7
85 beoordelingen
Beoordelingen Blaimont (bij Hastiere)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Blaimont (bij Hastiere). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Blaimont (bij Hastiere). Ben je zelf op vakantie geweest naar Blaimont (bij Hastiere)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Blaimont (bij Hastiere) scoort een 7,7 uit 10, op basis van 85 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Vakantiehuis en 2 Vakantieparken in Blaimont (bij Hastiere). Op Zoover vind je bovendien 18 vakantiefoto's van Blaimont (bij Hastiere). Je kunt 1 video van Blaimont (bij Hastiere) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Blaimont (bij Hastiere). Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namen.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 volgende

68 beoordelingen over Blaimont (bij Hastiere)

7,7
85 beoordelingen
Waardering
7,4
Uitgaansleven
5,6
Cultuur
7,2
Omgeving
8,5
Sfeer
7,8
Zorg voor natuur
8,7
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Juli 2014
"Landelijk gelegen klein dorpje Blaimont"vertalen
Familie Visser-Blok...
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

20-07-2014 Blaimont zelf is een landelijk gelegen klein dorpje, vlakbij Hastiere. In beide dorpjes zelf is weinig te doen, maar vanuit hier kun je met de auto alle kanten op. Naar Dinant, Namen, Givet, grotten van Han. Sportieve activiteiten in de omgeving, natuur en cultuur. Vakantie was helemaal top !

met vrienden, Juni 2014
"Mooie plek om te relexen"vertalen
Hennie Claassen
Waardering
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

10-07-2014 Goed ingericht huisje. Super restaurant.

met partner, Juni 2014
"Mooi, maar weinig te beleven."vertalen
Imelda
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
10,0

30-06-2014 Erg rustig, wel prachtige natuur.

met partner, Juni 2014
"Genieten!"vertalen
krijnen
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

23-06-2014 Prachtige omgeving, veel rust . Heel goed restaurant "la bonne heure", met vriendelijk personeel. En goed lekker eten voor een hele redelijke prijs. Ook ontbijten is een aanrader. Netjes en schoon, goed onderhouden park.

met jonge kinderen, Juni 2014
"Erg klein dorpje"vertalen
tinekedejong83
Waardering
6,0
Cultuur
4,0
Omgeving
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
9,0

13-06-2014 Klein dorpje, weinig te beleven. Behalve dan het vakantiepark Les Etoiles.

met oudere kinderen, Mei 2014
"Blaimont is parcs des etoiles"vertalen
Heidi
Waardering
5,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
8,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
8,0

14-05-2014 In het dorp/gehucht is niets te beleven, behalve het restaurant horende bij het vakantiepark

met vrienden, 2013
"Schitterende natuur (maas en bossen); mooie kerk"vertalen
Henk
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

31-12-2013 veel wandelingen mogelijk. Voldoende eet- en drinkgelegenheden te tegen schappelijke prijzen.

met vrienden, Dec. 2013
"Mooie omgeving"vertalen
Leo en Atie van der...
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

06-01-2014 Heel leuk voor een korte vakantie voor ons.

met jonge kinderen, Dec. 2013
"Een klein en rustig plaatsje"vertalen
Fam. Flos
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

05-01-2014 Blaimont zelf bestaat volgens mij alleen uit het parc en een kerk heb ik het idee. Hastiere is iets grotere plek maar wij zijn daar alleen even op een echte dorpse kerstmarkt geweest.

met vrienden, Nov. 2013
"Mooie omgeving"vertalen
harold peters
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

09-11-2013 Mooie locatie om te wandelen en uitstapje te maken. Omgeving is voorzien van de mooiste natuur.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?