Vakantie Beoordelingen Virton/Rabais Luxemburg vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Virton/Rabais

5,5

25 mei 2012

Virton/Rabais

Beoordelingen Virton/Rabais

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Virton/Rabais. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Virton/Rabais. Ben je zelf op vakantie geweest naar Virton/Rabais? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Virton/Rabais scoort een 7,4 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 1 Vakantiehuis, 2 Vakantieparken en 1 Hotel in Virton/Rabais. Op Zoover vind je bovendien 49 vakantiefoto's van Virton/Rabais. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Virton/Rabais. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg.

34 beoordelingen over Virton/Rabais

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Aan te raden"
heike
Sfeer
24-4-2012 leuk en gezellig dorpje zeker de moeite om te bezoeken. alles heb je er dicht bij de hand en wij hadden het geluk dat het juist kermis was dus dat was ook wel leuk meegenomen voor de kindjes

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Gaume-streek armoedig en troosteloos."
Eveline
Sfeer
4-4-2012 Leuk voor een lang weekend of midweek en waarschijnlijk is hier in de zomer meer te beleven dan in de winter.

"Aanrader voor mensen die natuur lief hebben"
Mw.Stech
Sfeer
8-1-2012 We zijn in september 2011 voor 2 weken geweest. Huisje goed schoon en voldoende ruimte voor een gezin. Prachtig omgeving om te wandelen; wandelroutes duidelijk aangegeven. Mooi weer gelukkig hadden we met veel zon. Rust en stilte.
Min punten: 1) de meterstanden zijn verkeerd aangegeven dus bij aankomst goed controleren en gelijk aan de receptie door te geven - voorkom je extra onterechte kosten !
2) de WC en douche zijn piepklein en koud - 80x80 cm - dus voor stevige mensen, zacht gezegd, onaangenaam.

met vrienden, Juni 2011
"Heerlijk"
Marianne en Pieter ...
Sfeer
17-6-2011 Wat een heerlijke camping met uitzichten die op een ansichtkaart kunnen. Het personeel is enorm vriendelijk, het eten in het restaurant is een culinair hoogstandje. V.w.b. het sanitair: duidelijk gedateerd maar wel schoon! Kortom we hebben weer gereserveerd voor de vlgd. vakantie. Peter en Jitske Bedankt!!

met vrienden, Mei 2011
"Ontspanning"
bungalowparl Vallee...
Sfeer
14-12-2011 Prachtige heuvelachtige ecopark. Veel groen en genoeg te doen voor jong en oud. Kinderspeelplaatsen, vissen, wandelen, fietsen in de omgeving.
Winkelen en cultuur in Virton en omgeving.
Niet geschikt voor rolstoel.

alleenreizend, 2010
"Nooit meer! Niet aan te raden!!!"
Stinkvirton
Sfeer
6-9-2010 Geen reet te beleven!
Personeel is te jong, wordt zeer slecht behandeld door de eigenaren jiske en Peter. Zij werkten daar soms vier maanden achter elkaar als stage en moesten leven in een tent die niet veel meer privacy heeft als een tweepersoons bijzet tentje. Dit stond ook nog eens hutjemutje tegen elkaar aan opgesteld. Vreselijk dat ze daar in weer en wind worden ondergebracht. Zij gebruiken het sanitair van de gasten en ik heb hen horen praten over de meest gênante onderwerpen terwijl ze onder de douche staan. In het zwembad wordt geflirt en geroddeld en als ze aan het werk zijn worden ze uitgefoetert door die zogenaamd aardige Peter en jiske.

Ik zelf heb ook niet echt een toffe tijd gehad daar.In virton is een papierfabriek die je goed ruikt op de camping.De lucht is onbeschrijfelijk ranzig.
Het sanitair wordt schoongemaakt door drie Poolse vrouwen die meer staan te kletsen om de hoek dan dat ze iets schoonmaken.Er lagen tl balken over de douchehokjes heen.

Een nare ervaring

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Nooit meer!"
Burghgraeve-Janssen...
Omgeving
29-8-2010 Gemengde gevoelens... Voor mijn dochter was het superleuk! Maar voor ons de hel! De beloofde frituur en winkel waren bijna nooit open. Terwijl op de site helemaal anders voorgesteld werd!Het restaurant vond ik niet helemaal "hygiëne troef"; daar de kok altijd zijn sigaret stond te roken aan de ingang! We hebben er niet gegeten. Het sanitair is hopeloos verouderd, maar wel schoon. Voor mijn dochter was alles wel ok, de animatie vond ze leuk. Al had ik de indruk dat de animatrices een beetje aan hun lot overgelaten werden en de bazen er zich niet om bekommerden. De baas zelf vond ik onbeschoft en heel kortaf! Nee, voor ons was het geen aanrader... Goed dat het "goedkoop" was, want dat is dan ook het enige pluspunt. Wij hebben al veel luxueuzer gestaan voor dezelfde prijs! Ze mogen dringend verbouwingen doen en vriendelijker zijn...En de website aanpassen!

met partner, Aug. 2010
"1 keer is genoeg geweest"
narinx
Omgeving
15-8-2010 bij het inchekken kwamen we er achter dat er reeds een gezin op onze gereserveerde plaats stond, gelukkig was er nog een andere plaats vrij dus deze was voor ons.hadden gehoopt dat er aan de verwachting werd voldaan ,helaas .bijna geen enkele keer warm kunnen douchen . we hadden hierover kunnen gaan klagen.dus bijdeze volgende keer een andere camping. bosrijke omgeving helaas nergens naast de weg route borden met bewegwijzerde routes .hellaas de gaume streek is niet bekent zelfs niet bij de touroperator.
vermoedelijk gaan we eerder naar huis ....jammer.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooi maar klein dus snel klaar"
jr.versteeg
Sfeer
10-5-2012 Mooi stadje maar klein en snel uitgekeken in de omgeving ... Niets voor ons