Beoordelingen Pension Motorherberg Baton Rouge

24 mei 2013

Motorherberg Baton Rouge
Beoordelingen Pension Motorherberg Baton Rouge
Rue de la Grotte 21, 6690, Vielsalm
Overweeg je om een verblijf te boeken in Pension Motorherberg Baton Rouge in Vielsalm, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Pension Motorherberg Baton Rouge zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Pension Motorherberg Baton Rouge scoort een 7,3 uit 10, op basis van 57 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Pension Motorherberg Baton Rouge in Vielsalm, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Pension Motorherberg Baton Rouge, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Pension Motorherberg Baton Rouge de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Pension Motorherberg Baton Rouge vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg. Vergelijk Pension Motorherberg Baton Rouge met andere accommodaties in Vielsalm.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Motorherberg Baton Rouge

5,3
met een groep, Mei 2013
"HORROR ! Goede beoordelingen zijn FAKE !!!"
stenderd
22-5-2013 Groepen die steeds terugkeren zijn allemaal NEP(beoordelingen)
Pension is een uitdragerij met zeer onvriendelijke gierigaards.
Vieze kamers en honden.
Versleten oud meubilair.
Karig ontbijt en BBQ
Enige positieve is de ligging.
Als je het niet gelooft moet je eens 1 nacht boeken !!!

met vrienden, 2012
"Gewoon top bij Ben en Het"
j
22-1-2012 gewoon top bij Ben en Het.

al een paar keer geweest en zeker niet de laatste keer

met partner, 2011
"Erg leuke stek"
Annemarie
1-11-2011 Wij komen al jaren bij baton rouge en steeds weer is het er super gezellig, heerlijk eten en de bar is tot laat open met altijd genoeg gezelligheid, het gaat er gemoedelijk aan toe gewoon een lekkere sfeer. Wij komen er graag nog vaak terug.

met een groep, Sept. 2011
"Nooit meer"
david veen
24-10-2011 Aandacht naar de klant zwaar onder de maat.
alles wordt afgewogen, en de schimmel staan in de drank.
Het eten is nog droger dan de de Sahara.
Maar de ligging is mooi.

met een groep, Sept. 2011
"Nooit meer"
erwin
14-10-2011 ze meten de drank af in een maat bekertje!!!
bbq was drama , vlees niet te eten , we sliepen op zolder is een uitdaging om je nek niet te breken , en je moet uitkijken in de tuin voor de honden stront , te duur

met partner, Mei 2011
"Heerlijk..."
Ra de weert
4-5-2011 Een lange tocht vanuit Nederland en dan naar de uitspanning Baton Rouge. De grote deur gaat open en de motor wordt gestald op zijn veilige plek. Ben heet ons welkom en alsof we elkaar al jaren kennen lopen we met hem mee naar beneden. Een biertje in de heerlijke tuin, genieten van het laatste zonnetje en even tot rust komen. Maar langzamerhand druppelen er meer en meer helmen naar binnen. Ben verzorgt de drankjes en de motorgesprekken omen op gang. Of we vanavond mee eten, vraagt Hetty. Natuurlijk.... Honger maakt rauwe bonen zoet. Maar tot grote verbazing komt een waar 3-gangen diner op tafel. Een heerlijk voorafje gevolgd door een mooi stukje kalkoenfilet. Als afsluiting een papillenstrelend ijsje met overheerlijke sappige aardbeien.
Buiten onder de veranda wordt het frisjes in deze tijd van het jaar maar binnen in de gezellige bijna-bruine kroeg wordt een fantastisch biertje getapt.
Ondanks de gastvrijheid van Ben en Het zoeken we de kamer op. Na een goede nachtrust volgt er koffie en een uitgebreid ontbijt. Dat is wat wij motorrijders nodig hebben. De drie lieve honden doen ons uitgeleide wanneer we op de motor stappen om een mooie rondrit te maken. Het plan was om een nachtje in Baton Rouge te slapen, maar we plakken er nog maar een nachtje aan vast.
Baton Rouge: laissez faire, motorhonk, gezelligheid, goed eten, heerlijke tuin, samen rond het kampvuur, Achterhoekse gemoedelijkheid, geen poeha, voeten op de bank, thuis.

Teus, Bill, Jesse, BEN en HET.... Beadankt en tot ziens !!!

met vrienden, Apr. 2011
"Motorhotel zegt het helemaal!!"
Bregt Van Goethem
21-4-2011 Vriendelijke ontvangst, proper en gezellig, sociaal en 3 super hondjes. Zeker een aanrader voor iedereen.

met partner, Okt. 2010
"Motorliefhebbers: DOEN!!!"
Jolanda
14-10-2010 Ontzettend gastvrije ontvangst! Heerlijk ontspannen verblijf in deze herberg. Erg goed eten, drinken, slapen en natuurlijk motorrijden. Sanitair is dik in orde. De veranda (van ochtend tot avond in de zon) de bar en het kampvuur maken deze herberg tot een heel speciale. Wanneer jij hier met volle teugen van geniet, staat je motor veilig op stal. Nog veel specialer zijn Ben en Hetty, wat een lieve en leuke mensen! Een echte aanrader, voor iedere motor liefhebber.

met een groep, Sept. 2010
"Goed motorrijdersherberg"
Jan
27-9-2010 Een goede verzorgde budgetlocatie voor de (nederlandse) motorrijder die lekker wil sturen in een prachtige omgeving en ontspannen zijn pilsje wil drinken in een ongedwongen sfeer. Schoon sanitair en schone beden. Heerlijke, gezamenlijke, maaltijd van Hetty. Er is genoeg. Heerlijk, geen overdreven luxe en geen poeha, maar wel met een ontspannen gevoel op de veranda in een ruime tuin met kampvuur en de natuur op de achtergrond. De motor staat compact gestald en droog. Bedankt Ben en Hetty.

"Voor motorrijders."
Ducationi
24-5-2010 Sommige wegen moet je hebben gereden, hier moet je hebben overnacht.

Verwacht geen Hilton, daar is de prijs ook niet naar. Maar de kwaliteit van het eten komt daar wel in de buurt.
Het is een nette herberg, helemaal in het teken voor de motorrijder. De zeer grote, muur vullende posters in de kamers zijn erg mooi gedaan. Er is altijd wel een motor rijder aanwezig die een praatje met je wilt maken.

Vooral de weekenden als er een barbeque en een kampvuur is, helemaal geweldig, moet je hebben meegemaakt !!!

Ben en Hetty hebben hier een geweldige herberg van gemaakt, ik kom er al drie jaar en zal zeer zeker nog vaker terug komen.

1 2 3 4 5 6 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?