99x.xxx beoordelingen - 39.841 bestemmingen - 236.656 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 6.107 bezoekers online
Home > Europa > België > Luxemburg > Septon > Chalet Durbuy XL

Beoordelingen Durbuy XL

_
Algemene indruk

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Durbuy XL? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Durbuy XL in Septon, geschreven door andere reizigers.
  • Chalet info
Lettergrootte: A   A   A

7 beoordelingen van Durbuy XL

NL (7)

Algemene indruk

Toon score en beoordelingen van :
Fam. met jonge kinderen (2)
Vrienden (4)
Groepsreis (1)
Vrienden, 2010 Ruben, 8-1-2010
Algemene indruk
Ideaal huis voor grotere gezelschappen!
Chalet Dubuy XL is absoluut een klasse apart, zowel qua ruimte, inrichting en comfort. Veel chalets zijn donker en hebben kleine ramen, maar dit huis echt echt een zee van licht.
Het uitzicht is prachtig, er is veel te doen in de buurt en het huis is van alle gemakken voorzien zodat een dag binnenzitten door bv slecht weer geen straf is.
Kortom: absolute aanrader!!

Fam. met jonge kinderen, onbekend Sophie, 31-10-2009
Algemene indruk
alle ingredienten voor een topweekend
we hebben ons echt super vermaakt! Wat een mooie streek en een gewledig huis om een weekendje in te mogen 'wonen'.

Groepsreis, Mei 2008 Martijn van Tienhoven, 2-6-2009
Algemene indruk
Uitstekende locatie om heerlijk te genieten
Voor ons jaarlijks bedrijfsweekend hebben wij Chalet Durbuy XL dit jaar met pinksteren geboekt. De foto's waren veelbelovend hetgeen de verwachtingen toch wat hooggespannen maakt. Ik was dan ook zeer aangenaam verrast dat het mooie beeld wat geschetst werd van het chalet volledig is waargemaakt. Het chalet is zeer comfortabel en van alle luxe voorzien. Zeker voor wat grotere gezelschappen die gezellig in één huis willen verbijven maar toch willen genieten van comfort en privacy is dit chalet een absolute aanrader!

De ligging is bijzonder goed. Dicht bij uitvalswegen en er is bijzonder veel te doen. Een aanrader is Durbuy Adventure wat op een steenworp afstand ligt.
Al met al zeer geslaagd waar wij en onze mensen nog lang over zullen praten.

Met vriendelijke groet
Jeroen & Martijn van Tienhoven
En alle medewerkers van J&M Beheer B.V.

Fam. met jonge kinderen, Apr. 2009 Joost , 29-4-2009
Ideaal verblijf voor Familieweekend
Begin april weekend met familie naar de Ardennen geweest. Met 8 volwassenen en 5 kinderen hebben we ons goed vermaakt in de omgeving. Veel gewandeld en genoten van de restaurantjes in Durbuy. Het huis was ook fijn. Iedereen haf een eigen slaapkamer met badkamer. ''s avond hebben we veel spelletjes gedaan en genoten van de houtkachel en sauna. Echt een aanrader!

Vrienden, onbekend Jeroen, 28-4-2009
Algemene indruk
Wat een fantastisch huis!
Dit luxe vakantiehuis is echt helemaal leuk! We waren met 6 stellen en hadden allemaal onze eigen slaapkamer met badkamer. De vrouwen hebben bijna elke avond in de sauna doorgebracht, maar ook voor ons mannen was er genoeg te doen: BBQ , XBox, voetbaltafel. In Durbuy hebben we lekker gegeten en overdag zijn we wezen mountainbiken en kayakken. Echt een topweekend gehad!

Vrienden, Apr. 2009 Meike, 14-4-2009
Algemene indruk
Superfijne plek voor weekend met vrienden
Begin april hier een weekend met vrienden geweest. Superfijn gehad! Het huis is helemaal nieuw en heeft vanuit bijna alle kamers een superuitzicht. We hebben de houtkachel lekker aangehad, een uitgebreide saunaronde gedaan en de mannen hebben zich vermaakt met de Xbox, voetbaltafel en fitness. Bovendien heerlijke (opgemaakte) bedden en met de handdoeken erbij was het hotelgevoel echt compleet!

Vrienden, Dec. 2008 Bas, 22-1-2009
Algemene indruk
Éen van de mooiste plekjes van de Ardennen
We hebben een superverblijf gehad! Wat een heerlijk huis en supermooi uitzicht!

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?