Bed and Breakfast Domaine du Chien*** in Rendeux België beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Domaine du Chien***

25 mei 2012

Bed and Breakfast Domaine du Chien*** Rendeux

Beoordelingen Bed and Breakfast Domaine du Chien***

Rue Saint Donat 25, 6987, Rendeux
Bed and Breakfast Domaine du Chien scoort een 6,5 uit 10, op basis van 81 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Domaine du Chien***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Domaine du Chien*** in Rendeux, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Domaine du Chien*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg. Vergelijk Bed and Breakfast Domaine du Chien*** met andere accommodaties in Rendeux.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

4,4
met partner, Apr. 2012
"Geweldig!"
mcmerkus
25-4-2012 Domaine du Chien is bijzonder. De eigenaren zetten zich met hart en ziel in voor de inmiddels 15 honden die zij hebben opgevangen. Honden die zijn mishandeld, verwaarloosd en voor dood achtergelaten vinden hier de rust, zorg en liefde die ze zo verdienen. Fantastisch!!

De kamer was keurig, schoon, fijne bedden en goede badkamer (Retriever kamer). Ook voor de hond is er een slaapplek op de kamer en drink- en voerbak.

We hebben hier heerlijk vegetarisch / biologisch gegeten. Wat kan Li fantastisch koken! Je kunt elke ochtend aangeven of je 's avonds daar wilt eten of ergens anders, wij hebben beide avonden daar gegeten. Het ontbijt was ook heerlijk.

De ligging is perfect- prima startpunt voor allerlei wandelingen (lange en korte) en plaatsen zoals La Roche, Durbuy en Houffalize zijn per auto ook makkelijk bereikbaar.

met partner, Feb. 2012
"Een bijzondere B&B met een passie voor dieren"
Dimitra_diem
22-2-2012 De B&B is geweldig. Prima kamers, heerlijk gegeten, prachtige omgeving en wat zo fantastisch is, door hier te verblijven help je de dieren. Het is geen B&B die draait op winstbejag maar op liefde voor dieren. Daar heeft de eigenaresse, Li zoveel passie voor. Hulde!

met partner, Dec. 2011
"Heerlijk weekend in de Ardennen"
Patries Kordelaar
21-12-2011 Een paar weken geleden hebben we een lang weekend gelogeerd bij Li en Noud in Domain du Chien. We hebben het erg naar onze zin gehad. De omgeving is prachtig en Li en Noud hebben tips voor geweldige wandelingen. In tegenstelling tot de praktijk bij veel B&B's zijn de honden hier meer dan welkom, alle voorzieningen voor de honden zijn aanwezig wat veel sjouwen scheelt. De kamers zijn ruim en schoon, net als het sanitair, en er staan prima bedden. Li en Noud hebben ons zeer gastvrij ontvangen en we hebben erg bewondering voor de manier waarop ze mishandelde honden opvangen. Het ontbijt is prima en het avondeten ook, al het eten is biologisch, aangezien wij thuis ook alles biologisch eten waarderen wij dit zeer. De lounge bevat een open haard en er ligt voldoende hout om elke avond gezellig bij het vuur te kunnen zitten. We hebben heerlijk bijgetankt en kunnen deze accomodatie aan iedereen, zeker als je honden hebt, aanbevelen.

met vrienden, Dec. 2011
"Geweldige plek!"
ingrid kabout
5-12-2011 Samen met een vriendin en onze honden zijn we een weekendje geweest. Ik wist eigenlijk niet wat ik moest verwachten: zou het vies zijn ivm de honden? Maar nee, in tegendeel, het was heel schoon, je rook geen hondenlucht. Je mag zelf bepalen of je wilt eten daar 's avonds, als je het te duur vindt, of niet wilt, dan doe je het niet. Wij hebben het wel gedaan en we hebben heerlijk gegeten. Echt niets op aan te merken. Tuurlijk zou je ergens anders misschien iets goedkoper kunnen eten, maar je werkt nu ook mee aan het goede doel. Ik heb enorm veel bewondering voor Li en Nout hoe ze dit allemaal doen. Geweldig. Wij hadden de retriever kamer, prima kamer. Ruime badkamer met bad. Echt gewoon niets op aan te merken. De omgeving is prachtig. Je loopt zo de natuur in. Kortom: een geweldige plek, waar wij zeker nog terugkomen.

met partner, Nov. 2011
"Aanrader en lekker no nonsense!"
Janneke Pfundt-Sale...
3-12-2011 Eind november hebben wij 3 nachten verbleven in Domaine du Chien, en het was super! Mooi gebouwtje met een knapperend haardvuurtje bij aankomst. Gastvrije ontvangst door Li en later ook gezellig gebabbeld met Noud. De herderkamer was prima, wel met een open badkamer maar dat stond netjes vermeld op de site. De deur kon wel op slot, in tegenstelling tot eerdere recensies. De eerste avond hebben we van een heerlijke soep en pastamaaltijd genoten. Wij lusten zelf wel een stukje vlees maar we hebben het die dagen absoluut niet gemist. De tweede avond konden weer mee eten omdat Li toch zou koken voor een stel nieuwe gasten, dus dat hebben we ook gedaan. Natuurlijk ben je bij een snackbar of eenvoudig restaurant minder geld kwijt, maar het lekkere eten en het gemak dat je de deur niet uit hoeft en de hond lekker kan rondlopen tijdens het eten is ook heel wat waard. Van de wandelroutes hebben wij die naar het Arborethum en die naar de beverdammen gelopen. Allebei super. Wij komen terug!

met vrienden, Nov. 2011
"Eerlijk en goed!"
Greet
14-11-2011 Na een weekend op 'Domaine du Chien' ben ik gefascineerd door Li en Arnoud hun fantastische inzet voor dieren...
Het is een B&B waar je eerlijkheid vindt in alle opzichten:
het is wat het is, en het is echt super! Lie en Noud blijven zichzelf, gedreven door hun liefde voor dieren en het onrecht dat ze wordt aangedaan.In deze gedrevenheid runnen ze een geweldige B&B waar je echt tot rust komt in een fantastische omgeving!Bij onze te vroege aankomst was Noud alles netjes aan 't poetsen en ondanks dat werden wij al heel gastvrij onthaald met een thee of koffie.De kamers waren heel mooi in orde, met zeer goede bedden, zelfs voor onze honden! Op geen enkele andere plaats heb ik me zo ontspannen gevoeld met onze honden:ze zijn er thuis en mogen gewoon hond zijn.
Als je van vegetarisch eten houdt, kan je er heel smakelijk eten, wetende dat je gelijkertijd ook bijdraagt voor de opgevangen honden van Li.
Een heerlijke plaats voor mensen die een hart hebben voor dieren! Respect, Li en Noud!

met partner, 2011
"Een warm nest!"
annick Jansen
14-10-2011 Domain du chien is een BB die uiterst geschikt is voor mensen met een groot hart voor dieren. Ik en mijn Fientje (cocker Spaniel) beleefden een geweldig weekend op 8 en 9 oktober ll. Wij hebben ongelooflijk genoten van de grote gastvrijheid, de mooie en rustige omgeving. De kamer was piekfijn in orde, niet erg groot maar meer dan voldoende comfort. De lekkere vegetarische maaltijden werden door Li met veel liefde bereid. Rekening houdend dat de opbrengst van deze BB integraal gaat naar zwaar mishandelde honden uit diverse landen geeft je na zo'n weekend nog een extra goed gevoel. Ten volle genieten en dan nog zulk goed doel steunen, 2 vliegen in één klap. Dus voor mensen die hiervoor geen begrip kunnen tonen is deze BB niet geschikt. Ik heb een zeer grote bewondering voor Li en Noud, echt hoedje af! Wij komen zeker terug! Dikke knuffel en megawoefelijke kusjes van Fientje

met vrienden, Okt. 2011
"Hartverwarmend !"
sandra amed
12-10-2011 Li en Noud zijn fantastische mensen, iemand die zo met liefde de dieren
in haar leven opneemt kan niet anders dan een supergoede b&b runnen,
want iets dat je met liefde doet is altijd super. Wij voelden ons direct thuis, en bovendien is het heerlijk vertoeven voor de zalige houtkachel. Li heeft s'avonds voor de gasten gekookt en het was een heerlijke vegatarische maaltijd, heerlijk ! Alles kraakvers en bio. Onze honden hebben een superweekend gehad, net zoals wij. Li en Noud vangen honden op uit Oekraine en Bulgarije, sommige hebben enkel nog de voorpootjes. Maar je ziet hun stralen, en hoe ze met de rolwagentjes door het bos rennen is prachtig om te zien, hier hebben zijn een nieuw leven en wat voor één, de hemel, maar dan op de aarde. Li en Noud, ik vertel het niet teveel verder hoe goed het is bij jullie, want anders is er geen plaats meer voor ons binnenkort !

met vrienden, Sept. 2011
"Heerlijk om te logeren!"
Hallolili
28-9-2011 Wij waren er in het weekend van 18 september 2011 (voor de tweede keer)
Onze kamer was prachtig (nu Wolvenkamer, voorheen Molosserkamer) Ruim plek voor onze 5 lieve honden (van poedel tot herder) Er zijn altijd mensen die een 5 sterrenhotel menen te krijgen voor een luttel bedrag en die dingen zoeken om commentaar op geven. Deze mensen gaan dan weg met een "smoesje" zonder eerlijk te zijn. Jammer.. Domain du Chien is een plek om heerlijk tot jezelf te komen voor mensen die echt van honden houden en van een rustige omgeving. Wij houden overigens van luxe en rust en voelden ons hier meer dan op ons gemak.
Een aanrader voor echte dierenvrienden en natuurliefhebbers! Als je dierenleed wil eten kun je terecht in de nabije omgeving. Domain du Chien serveert dit gelukkig niet!

"Domaine du Chien, never again!"
P. Tjallinks
18-9-2011 Positief hieraan is de ligging: je bent in een wip in het hart van de belgische Ardennen, een werkelijk prachtig gebied! Maar hier houdt het positieve aan Domaine du Chien ook wel echt op.
We hadden de Mollosserkamer en die had volgens de omschrijving op de site voldoende ruimte om ook nog comfortabel de tijd door te brengen met een aparte kamer. Die was absoluut niet bruikbaar daarvoor, en de kamers, incl. de badkamer kwamen allen op de gang uit (vormde dus geen geheel met elkaar). Daarbij kon ik niet staan in de slaapkamer, het plafond was daar echt te laag voor.
De eigenaresse is een fanatiek vegetariër, wat op zich geen probleem hoeft te zijn, maar dat de gasten verplicht worden om daarin mee te gaan, en geen keuze hebben, gaat ons echt iets te ver. De eerste maaltijd was wel aardig, maar stond in geen verhouding met de prijs die we moesten betalen daarvoor! Sowieso was de prijs-kwaliteit verhouding zeer slecht! Absoluut GEEN aanrader dus! Wij zijn eerder vertrokken.

1 2 3 4 5 6 7 volgende