Hotel Les Genêts*** in La Roche - La Roche-en-Ardenne België beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Les Genêts***

9,6

24 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Les Genêts***

Corniche de Deister 2, 6980, La Roche - La Roche-en-Ardenne
Hotel Les Genêts scoort een 8,4 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Les Genêts***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Les Genêts*** in La Roche - La Roche-en-Ardenne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Les Genêts*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg. Vergelijk Hotel Les Genêts*** met andere accommodaties in La Roche - La Roche-en-Ardenne.

5 beoordelingen over Les Genêts***

9,6
met vrienden, 2011
"Zeker een topper"
lefranc
26-8-2011 zeer goed hotel vriendelijk en zeker geschikt voor diabetes personen alle dagen vers fruit in plaats van desserts
reeds voor de zevende maal geweest

met partner, Okt. 2010
"Heerlijk rustig."
Rachel & Ruud
28-10-2010 Heerlijk rustig dus, maar we waren er door de weeks. Ik denk dat het in het weekend wel drukker zal zijn. Prima uitvalsbasis voor lekkere wandeling in de heuvels. Ontbijt was meer dan prima, veel keuze en persoonlijke bediening. Wij zouden dit hotel aan iedereen aanbevelen die er even tussenuit wil. Mooi gelegen tegen een bergwand met uitzicht op rivier, kasteelruïne en een groot deel van La Roche zelf. Kamers zijn een beetje karig en kaal maar wij hadden een mooie grote badkamer van alle gemakken voorzien. Al met al volgens ons dus een echte aanrader.

"Leuk en gezellig hotel op toplocatie"
Dimitri Tanghe
29-7-2010 Hotel ligt op een heuvel met een heel mooi uitzicht!
Kamer zijn eenvoudig maar heel proper.
Onthaal is heel vriendelijk en spreekt meerdere talen! Ontbijt was goed en meer dan voldoende!
Ideaal om enkele dagen te verblijven

met partner, Juni 2010
"In een woord super"
Johnny&JoyceDielema...
14-6-2010 Wij hadden half pension,en alles was tiptop!
De ligging,het uitzicht,het diner en ontbijt,de vriendelijkheid,de sfeer,en de kamer was prima!Parkeren voor de deur,loopafstand van het centrum.Ja wij komen hier heel graag terug!

"Mooie ligging"
A & A
9-2-2010 Leuk hotel boven op een berg dus een prachtig uitzicht, zeer gastvrij ontvangen door de gastheer in een huiskamerachtige omgeving, geen groot hotel dus lekker knus. Onbijt simpel,avondeten was goed maar prijs kwaliteit iets te. Dus heel leuk voor een weekend of paar dagen. Denk er plezierig aan terug