Chalet La Rochette in La Roche - La Roche-en-Ardenne België beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Chalet La Rochette

25 mei 2012

Chalet La Rochette La Roche - La Roche-en-Ardenne

Beoordelingen Chalet La Rochette

Chemin du Pafy, 8, B-6980, La Roche - La Roche-en-Ardenne
Chalet La Rochette scoort een 8,2 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet La Rochette? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet La Rochette in La Roche - La Roche-en-Ardenne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Chalet La Rochette vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg. Vergelijk Chalet La Rochette met andere accommodaties in La Roche - La Roche-en-Ardenne.

22 beoordelingen over La Rochette

met oudere kinderen, 2011
"Leuk voor een keertje"
Fam. de Bruin
8-8-2011 Wij zijn hier vorig jaar geweest en hebben het best naar onze zin gehad. Alleen als het regent is er niet zoveel te doen. Het huisje was haast te groot voor ons en was ook redelijk luxe ingericht. Op de website waar wij het huisje geboekt hebben stond echter dat elk huisje een panoramisch uitzicht op de rivier de Ourthe heeft, bij ons huisje was dat niet zo. Het stadje La Roche is een leuk stadje. Een aanrader is ook een bezoek aan de stad Dinant en een bezoek aan de watervallen van Coo.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Nooit meer!"
oWnWise
26-4-2011 Vieze onderlakens, niet goed schoongemaakt, bijkomende kosten en ronduit onvriendelijk ontvangst.

Vooruit dient borg en schoonmaakkosten betaald te worden aan de receptie. Er dient bijbetaald te worden voor lakens, handdoeken en theedoeken. Overlast van de oudere dame die tot drie keer toe bij ons huisje heeft staan roepen. Oorzaak, bij aankomst gesloten receptie, na telefonisch overleg konden we in het huisje. Tijdens diner 2x roepende dame die verzocht om komst naar receptie voor betaling borg. Op vertrekdag roepende dame die verzoekt om uit te checken.

Bij afrekening conclusie- meer dan de helft van € 140,- verdwijnt aan overige kosten zoals electriciteit, schoonmaakkosten, huur lakens, handdoeken etc.

Al met al is de ervaring van zo'n mooie locatie en redelijk uitgerust huisje verpest door de onvriendelijkheid en gierigheid van het park.

Op Happyhome wordt het Les Rochettes Pluton of Venus vernoemd

"Schoonmaak kon beter"
valerie
19-9-2009 verblijf is een beetje tegengevallen
vieze keukenkasten,muffe geur in de slaapkamer,matrasbeschermer was gewoon degoutant!in de douche waren er nog zeepresten aanwezig en lange haren bah!
spijtig want wij waren vaste klant maar kijken nu uit naar iets anders.40 euro betalen om in zo een vieze nest terecht te komen!?het kan toch niet de bedoeling zijn om eerst andermans viezigheid op te kuisen vooraleer de vakantie kan beginnen?

De beste prijzen en lastminutes voor Chalet La Rochette bij:

met jonge kinderen
"Luxe chalet betaalbaar"
peggy
19-4-2009 Hallo, wij zijn net terug van een week in het huisje pluton. Wij hebben ons heel goed geamuseerd. Veel wandelen en ook fietsen want die hadden we ook bij.Vriendelijk onthaal,de huisjes waren proper en met een sauna,living,keuken,terras met ligstoelen en buitenmeubeltjes. Beneden in elke slaapkamer een douche +lavabo en ook 2 wc's.Een deugdoende vakantie gehad met heel mooi weer.Voor mensen die slecht te been zijn vind ik de huisjes minder geschikt want het ligt hoog maar het geeft een prachtig uitzicht!!!!!

"Het had zomaar een 9 kunnen zijn."
Marcel & Cindy
30-3-2009 Prima huisjes en locatie, wel een paar punten van aandacht:

* Batterijen DvD speler waren leeg
* Lamp afzuigkap deed het niet
* Schoonmaak was niet geweldig. Ook niet vies ofd zo, maar voor € 40,- wil ik het graag blinkend schoon hebben!

Daarnaast snap ik niet dat ze bij deze relatief nieuwe chalets geen vloerverwarming en open haard hebben ingebouwd. Daarnaast hangt het flatscreen tv op een niet logische plaats.

Nogmaals, prima, maar het had eenvoudig nog beter gekund.

met jonge kinderen
"Prachtig chalet!"
M. van Dijk
23-2-2009 Wij zijn er deze voorjaarsvakantie geweest (2 volw en 2 kinderen) mooi huisje, prachtige ligging met mooi uitzicht. Je leeft boven en beneden zijn 2 slaapkamers. het was beneden erg koud en de kachels moesten zelfs 's nachts aan. Ook de stenen vloer was erg koud voor de kinderen om op te spelen. Pantoffels aanbevolen in deze tijd van het jaar!Er was deze keer slecht schoongemaakt, dat was jammer. Ook vind ik de steile trap naar boven erg gevaarlijk voor kleine kinderen. Gelukkig was er wel een traphekje. De sauna is zeker een aanrader! Ontvangst was vriendelijk. Deze mevrouw sprak ook Nederlands.
Verder prachtige midweek gehad!

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Waar voor je geld"
Christophe
10-3-2009 Wij hebben eind februari een midweek doorgebracht in Venus 3. Het huisje was bij aankomst proper (wat ook wel mag voor de prijs van de eindschoonmaak, 50 euro). De indeling van het huisje is goed. Wij waren met vier personen in een huisje dat geadverteerd staat "voor 8 personen". Ook al zijn er 8 bedden, het huisje is echt wel krap om met 8 personen te verblijven, er zijn bijvoorbeeld maar 6 stoelen. De kwaliteit van het huisje en zijn ligging zijn echter zo goed dat het een aanrader is! De mevrouw aan het onthaal is tweetalig en vriendelijk.

Het enige minpuntje was dat de electriciteit wordt aangerekend aan dagtarief, ook al zit het grootste verbruik in nachttarief en de electrische accumulatorenverwarming. Je betaalt je electriciteitsverbruik in de winter dus zeker dubbel zo duur!! Toen ik er een opmerking over maakte werd aangehaald dat er in het contract duidelijk vermeld staat dat de prijs 0.20 cent/KwH is. Nu ja, een extra winst voor de verhuurder dan ...

Familie, Apr. 2008
V.G.
11-4-2008 Een weekendje in Venus 2 verbleven. De chalet op zich was prima ingedeeld. Enkel in de living was het maar krab voor 8 personen. De netheid vond ik iets minder, onder de zetel en bedden lag het nog vuil en sommige stukken van de keukenraad moesten we ook eerst opnieuw afwassen voor gebruik! Je betaald tenslotte 50 euro voor het onderhoud, dan moet het ook allemaal in orde zijn. Het onthaal was ook iets minder, meneer had gezegd dat we om 15u konden intrekken en mevrouw was daar absoluut niet mee gesteld. Wel tweetalig. De slaapkamers beneden waren wel fris, maar je kon een vuurtje opzetten.

Didier
6-1-2008 Perfect onderhouden en modern uitgeruste chalet met alle comfort die je kan wensen!! Recent gebouwde huisjes! Zeker een aanrader! Mooi gelegen in een prachtige omgeving! Wij hadden een chalet type Pluton : meer dan genoeg ruimte voor 6 personen. Douche op iedere kamer en 2 toiletten in de chalet. Heerlijke sauna. Moderne uitgeruste keuken (met vaatwasser en microgolfoven. Breedbeeld-tv met dvd-speler. Kortom voor ons een perfect nieuwjaarsweekendje!! We gaan zeker nog terug!

Familie
Bart
3-10-2007 Prachtige en rustige ligging,ideaal gelegen als uitvalsbasis voor grote wandelingen.Vriendelijk onthaal.
De chalets zijn proper onderhouden,nieuw interieur met in iedere chalet een lekkere sauna.
Ik ben al 2x geweest.In een kleinere chalet(2slpk.)en vorige week in een grotere chalet(4slpk.).Allebei een aanrader.
Ik verlang al tot een volgend bezoek.