Beoordelingen Erezée - Amonines / Blier

Waardering
8,6
Uitgaansleven
6,8
Cultuur
7,8
Omgeving
9,0
Sfeer
8,7
Zorg voor natuur
9,6
Het weer

14  °C

25 oktober 2014

Erezée - Amonines / Blier
8,6
44 beoordelingen
Beoordelingen Erezée - Amonines / Blier

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Erezée - Amonines / Blier. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Erezée - Amonines / Blier. Ben je zelf op vakantie geweest naar Erezée - Amonines / Blier? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Erezée - Amonines / Blier scoort een 8,6 uit 10, op basis van 44 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 5 Hotels, 20 Vakantiehuizen, 1 Bungalow, 2 Chalets, 2 Kastelen en 3 Villas in Erezée - Amonines / Blier. Op Zoover vind je bovendien 69 vakantiefoto's van Erezée - Amonines / Blier. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Erezée - Amonines / Blier. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

22 beoordelingen over Erezée - Amonines / Blier

8,6
44 beoordelingen
Waardering
8,2
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,5
Omgeving
8,8
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
9,7
Toon score en beoordelingen van:
Met jonge kinderen, 2014
"Mooie gemeente"vertalen
christophe
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

16-09-2014 Zeer mooi gelegen gemeente niet ver van durbuy en hotton.
Mooie natuur voor wandelingen.

Met een groep, Aug. 2014
"Gezellig"vertalen
tamara
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

20-08-2014 mooie natuur
veel te doen, ook bij slechter weer: chocoladefabriek, toeristische oude trein, molen,...

Met een groep, Okt. 2013
"Ideaal gelegen , de echte ardennen"vertalen
freddy
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

08-11-2013 ideaal gelegen , de echte ardennen

De beste prijzen en last minutes voor Erezée - Amonines / Blier bij:

Met een groep, Aug. 2013
"Leuke omgeving"vertalen
Nick
Waardering
8,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

30-10-2013 Genoeg te doen in de omgeving en vriendelijke mensen.

Met vrienden, Aug. 2013
"Gebied voor sportievelingen."vertalen
Omena
Waardering
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0

13-08-2013 Mooi wandel en fiets gebied

Met oudere kinderen, Mrt. 2013
"Rustig"vertalen
herremans
Waardering
8,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,0
Sfeer
7,0

01-04-2013 zeer rustig dorp en weinig te doen, geen aanrader voor jonge mensen

Met oudere kinderen, 2013
"Een prachtige wereld op 2,5 uur rijden"vertalen
Katja
Waardering
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0

19-02-2013 Aan te bevelen voor wandelaars die heuvels niet schuwen, en daarna in een van de vele kroegjes een belgisch biertje willen drinken.

Met oudere kinderen, Feb. 2013
"Prachtige bossen"vertalen
wim
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0

05-02-2013 Golf van Barveaux, wild proeven in Durbuy, wandelen in de bossen, mooie ruiterpaden, jagen .... er is zoveel te beleven

Met jonge kinderen, Juli 2012
"Gemengde gevoelens"vertalen
Fam. Smeenge
Waardering
7,0
Uitgaansleven
2,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0

05-08-2012 De omgeving maakt wel veel goed er zijn leuke plaatsen te bezoeken, grotten etc. Met kleine kinderen zijn de Belgische Ardennen een leuke bestemming. Niet te lang in de auto en toch veel op het gebied van gezinsuitjes. Erezee op zich een saai plaatsje.

Alleenreizend, Juni 2012
"Super mooie omgeving"vertalen
Michiel
Waardering
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0

10-06-2012 Alleen sommige huizen die met belgische slag bij elkaar gehouden worden doen wat afbreuk, de natuur is echter geweldig!


Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Ik zou vooral een kerstmarkt bezoeken om...