Camping Bertrix**** in Bertrix België beoordelingen 8.0 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 2.283 bezoekers online
Home > België > Luxemburg > Bertrix > Camping Bertrix****

Beoordelingen Camping Bertrix****

-2  °C

30 januari 2012

Camping Bertrix**** Bertrix

Camping Bertrix scoort een 8,0 uit 10, op basis van 175 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Bertrix****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Bertrix**** in Bertrix, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 75 vakantiefoto's van Camping Bertrix**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg. Vergelijk Camping Bertrix**** met andere accommodaties in Bertrix.

169 beoordelingen over Bertrix****

met partner, 2011
Laat je niet verleiden door de website.
Fam. Koops
15-11-2011 Bij deze een toelichting op mijn cijfers
Alg 4
De campings die we normaal aandoen varieren van de boer tot 5 sterrren
Alleen als je 4 sterren verwacht ben je niet blij als je er een paar minder krijgt Ik kom al jaren op 4 en 5 sterren campings en heb ze zeer zeker beter en goedkoper gezien
Ligging 3
De camping ligt als het ware achter een heuvel om er te komen moet je vanaf de andere kant de heuvel op Dit is lopend of op de fiets alleen voor een sporter te doen
Op de camping zelf is er ook een groot hoogteverschil
Heb je een lage plek ben je dus meerdere keren per dag een hoogte van +/- 50 mtr aan het beklimmen
Geluk moet je hebben om een vlakke plek te krijgen
Prijs kwaliteit 3
De prijs die je betaald is zeker niet voor de kwaliteit die je krijgt
Ik heb niet op kinderen gelet aangezien ik zonder kinderen daar was
Wat me wel opviel dat er weinig toezicht op kleine kinderen was
Eten 4
Zie prijs kwaliteit
Sanitair 5
Het sanitair is schoon maar voldoet niet aan de eisen

Leuke verzorgde camping
de Haas
30-8-2011 wij zijn net terug van 10 heerlijke dagen op camping Bertrix. Leuke camping, schoon sanitair, je zag de schoonmaak-meisjes de hele dag met emmer en sop over de camping gaan. Heerlijk gegeten in het restaurant, vriendelijk personeel en mooie omgeving. Zeker een aanrader!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Top camping
nee
22-8-2011 top camping.veel vertier en gezelligheid onze 2 zonen van [15 en 18 ]hebben zich goed vermaakt en wij ook.mooie omgeving om te wandelen.fijn dit samen met een gids tedoen.

met een groep, Aug. 2011
Nooit meer
Stuer Werner
23-8-2011 Een camping die zich 4 sterren waard waant mag dan wel zorgen dat er gegarandeerd warm water is!!!!!!
We gaven voor 4 gezinnen 1000€!!!
Na herhaalde klachten hing er toch een mededeling aan het sanitaire gebouw dat warm water SOMS niet beschikbaar was....
Eventuele finnanciële tegemoetkoming was onbespreekbaar.Dit heeft een hele week geduurd.

met jonge kinderen
Leuke camping voor gezinnen met kids
R.Beernink
12-8-2011 wij hebben hier 14 dagen een leuke tijd gehad ondanks het matige weer. De kinderen van 5, 7 en 9 jaar vonden het geweldig. In de omgeving is veel te doen en de camping zelf is ook prima.

Heerlijke vakantie gehad!
M. Hettinga
28-8-2011 Ontzettend mooie camping. Goed animatieteam en heerlijk eten in het restaurant. Erg mooie omgeving. Wij zijn nog nooit twee keer naar dezelfde camping geweest, maar volgend jaar willen we terug en dan langer. We zijn dit jaar 10 nachten geweest in een tent van een touroperator. Erg goed bevallen.
Kindersanitair was erg netjes, volwassen sanitair was voldoende, maar mag van ons vaker schoon gemaakt worden.

Animatie top!
v Dijk
21-8-2011 We zijn hier 10 dagen geweest en hebben het prima naar onze zin gehad.
Sanitair is in orde en schoon. Er wordt meerdere malen per dag schoongemaakt, helaas laten sommige gasten de boel zelf niet netjes achter.
Zwembad was wat frisjes maar goed te doen, leuk is het klimwandje als aanvulling.
Uitgezonderd van de frituur hebben we geen gebruik gemaakt van het restaurant.
Hoewel wij nooit zo'n fan geweest zijn van georganiseerd vermaak hebben we onze mening hierover moeten herzien.
Het animatieteam was super. Leuke, vriendelijke en enthousiaste jongelui die duidelijk zelf ook plezier beleefden aan wat ze deden. Onze 4 kinderen hebben zich er prima mee vermaakt!
Minpunten zouden we met een vergrootglas moeten gaan zoeken, en aangezien we liever vakantie hielden hebben we dat niet gedaan.

met jonge kinderen, 2011
Al 4 jaar geweldig!
Fam.Hernandez
9-8-2011 Wij komen hier nu al 4 jaar met ons gezin en hebben het ieder jaar geweldig gehad. Dit jaar zat het weer helaas een beetje tegen, maar de animatie net zoals het buitensport team hebben er weer een geweldige vakantie van gemaakt.
Voor jong en oud is er altijd wat te doen of het nou op de camping is of buiten de camping. Het eten in het restaurant is heerlijk en het personeel staat altijd voor je klaar ook buiten hun werktijd.

Daarom dat wij als gezin volgend jaar weer terug zullen komen!

met een groep, 2011
SUPER!
Rick van Maas
9-8-2011 Om toch maar even een beoordeling te geven over een geweldige vakantie doen we het op deze manier. Wij komen net terug van camping bertrix en zijn hier heen geweest met 4 vrienden en 2 ouders. Allemaal zijn wij 17 jaar en ook wij hebben een fantastische tijd gehad. Overdag lekker op pad met club actif en s'avonds naar de bar om het animatieteam bezig te zien onder het genot van een lekker biertje.

Bij deze iedereen van het personeel hartstikke bedankt voor de geweldige tijd.
En hopelijk tot volgend jaar!

Rick, Gerry, Richard & Barrie

Nooit meer!
Vvv
9-8-2011 Ons plekje was naast een sanitair gebouw en had een stijle helling naar beneden en voor ons liep een pad naar beneden met grote stenen. Wij hebben een dochter van 2 en had binnen een half uur dr mond vol met bloed omdat ze niet op de stenen kon lopen en ze viel ook bijna van de stijle helling naar beneden omdat er geen heg meer voor stond want alle kinderen liepen daar langs. De receptionist wou ons niet helpen en we moesten het er maar mee doen. Sanitair was heel erg smerig en vol schimmel en de douches werden niet warm. Na 1 nacht zijn we weer vertrokken en ons 500 euro kwijt maar ivm hygiene en veiligheid moesten we wel weg.

met een groep (5)