Camping Bertrix**** in Bertrix België beoordelingen 7.9 | Zoover

Camping Bertrix**** Bertrix

Beoordelingen Camping Bertrix****

Route de Mortehan, B-6880, Bertrix
Camping Bertrix scoort een 7,9 uit 10, op basis van 176 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Bertrix****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Bertrix**** in Bertrix, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 76 vakantiefoto's van Camping Bertrix**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg. Vergelijk Camping Bertrix**** met andere accommodaties in Bertrix.

171 beoordelingen over Bertrix****

met vrienden, Mei 2012
"Geweldige camping"
bakker
7-5-2012 De camping is in een geweldige omgeving. Prachtig. Op de camping mochten we zelf een plekje uitzoeken en zo hadden we ook een heel mooi plekje. Sanitair was top, lekker schoon en geen douchemuntjes. Heerlijke straal ook onder de douche. We hebben een keer in het restaurant op de camping gegeten en dit was echt een aanrader. Ook is het animatie programma van 21:00 leuk voor volwassenen. Al met al, leuke camping, super personeel en wij komen zeker weer.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Top camping"
M_hoopen
6-5-2012 Camping Beatrix is gewoon een geweldige camping, sanitair is in perfecte staat en zeer schoon net zoals het restaurant etc.
Wij zijn er geweest met twee kinderen van 9 en 11 jr. en ze hebben enorm genoten. Mooi klimbos tennisbanen maar vooral de omgeving is geweldig.
Zeer mooi voor wandeltochten of fietstochten ( niet met een normale fiets )
Dus al met al een zekere aanrader.

met jonge kinderen, 2012
"Dit nooit meer"
v.d.stratem
22-4-2012 6--04-2010 Camping Bertrix is een leuke camping maar voor rust moet je er niet in hoogseizoenzijn. Bij sommige activiteiten is het geluid over een groot deel van de camping te horen terwijl dit slechts bedoeld is voor een klein gebied rondom zwembad of nabij gelegen ruimtes.
Voor kinderen prima camping.
Een stacaravan (Floris) nabij sanitairblok 1 zou ik niet meer accepteren.Deze staan veel te dicht op elkaar en zijn een topcamping onwaardig. De overige caravans die voor eenzelfde prijs zijn te huren liggen veel beter. Overigens troffen wij nogal wat mankementen bij deze caravan aan. (die overigens wel werden verholpen)

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Een aanrader"
Gorrieri
26-4-2012 Deze caming is een echte aanrader! Is ideaal gelegen om uitstapjes te doen naar bijvoorbeel Groot Hertogdom Luxemburg of Frankrijk.
Er worden ook leuke excursies in de onmiddellijke omgeving georganiseerd.
De stacaravan voldeed aan onze verwachtingen, biedt de nodige comfort.
Ook het restaurant is een aanrader waar heerlijke maaltijden worden geserveerd. De aanwezigheid van een frituur waar gerechten kunnen afgehaald worden is een plus.
Het personeel is zeer vriendelijk en bovendien nederlandstalig.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heel gezellige camping"
thijs
12-4-2012 We zijn zeer tevreden van ons verblijf op de camping . Vriendelijk personeel met vlotte bediening .Het eten was lekker met het niveau van een restaurant .animatie was ook voldoende georganiseerd voor zowel volwassenen als voor de kinderen.deze camping is zeker één waar we nog eens een vakantie zullen doorbrengen !!

met partner, 2011
"Laat je niet verleiden door de website."
Fam. Koops
15-11-2011 Bij deze een toelichting op mijn cijfers
Alg 4
De campings die we normaal aandoen varieren van de boer tot 5 sterrren
Alleen als je 4 sterren verwacht ben je niet blij als je er een paar minder krijgt Ik kom al jaren op 4 en 5 sterren campings en heb ze zeer zeker beter en goedkoper gezien
Ligging 3
De camping ligt als het ware achter een heuvel om er te komen moet je vanaf de andere kant de heuvel op Dit is lopend of op de fiets alleen voor een sporter te doen
Op de camping zelf is er ook een groot hoogteverschil
Heb je een lage plek ben je dus meerdere keren per dag een hoogte van +/- 50 mtr aan het beklimmen
Geluk moet je hebben om een vlakke plek te krijgen
Prijs kwaliteit 3
De prijs die je betaald is zeker niet voor de kwaliteit die je krijgt
Ik heb niet op kinderen gelet aangezien ik zonder kinderen daar was
Wat me wel opviel dat er weinig toezicht op kleine kinderen was
Eten 4
Zie prijs kwaliteit
Sanitair 5
Het sanitair is schoon maar voldoet niet aan de eisen

"Leuke verzorgde camping"
de Haas
30-8-2011 wij zijn net terug van 10 heerlijke dagen op camping Bertrix. Leuke camping, schoon sanitair, je zag de schoonmaak-meisjes de hele dag met emmer en sop over de camping gaan. Heerlijk gegeten in het restaurant, vriendelijk personeel en mooie omgeving. Zeker een aanrader!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Top camping"
nee
22-8-2011 top camping.veel vertier en gezelligheid onze 2 zonen van [15 en 18 ]hebben zich goed vermaakt en wij ook.mooie omgeving om te wandelen.fijn dit samen met een gids tedoen.

met een groep, Aug. 2011
"Nooit meer"
Stuer Werner
23-8-2011 Een camping die zich 4 sterren waard waant mag dan wel zorgen dat er gegarandeerd warm water is!!!!!!
We gaven voor 4 gezinnen 1000€!!!
Na herhaalde klachten hing er toch een mededeling aan het sanitaire gebouw dat warm water SOMS niet beschikbaar was....
Eventuele finnanciële tegemoetkoming was onbespreekbaar.Dit heeft een hele week geduurd.

"Heerlijke vakantie gehad!"
M. Hettinga
28-8-2011 Ontzettend mooie camping. Goed animatieteam en heerlijk eten in het restaurant. Erg mooie omgeving. Wij zijn nog nooit twee keer naar dezelfde camping geweest, maar volgend jaar willen we terug en dan langer. We zijn dit jaar 10 nachten geweest in een tent van een touroperator. Erg goed bevallen.
Kindersanitair was erg netjes, volwassen sanitair was voldoende, maar mag van ons vaker schoon gemaakt worden.