Beoordelingen Labyrinth

19 mei 2013

Labyrinth
Beoordelingen Labyrinth
Rue Basse Commène , 6940, Barvaux
Wil je weten wat anderen vonden van Labyrinth in Barvaux ? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Labyrinth.
Labyrinth scoort een 8,4 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Labyrinth in Barvaux ? Op deze pagina lees je beoordelingen van Labyrinth. Je kunt 5 vakantiefoto's van Labyrinth bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Labyrinth in Barvaux .

8 beoordelingen over Labyrinth

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Elk jaar anders!"
miranda
10-9-2012 Als je van labyrinths houdt, is dit een leuke uitdaging.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Elke dag wat anders"
Bartvanderlinden65@...
5-3-2013 Labyrinth heeft zo veel activiteiten datje elke dag iets anders kunt doen, en doordat het in de Ardennen is lijkt het nooit op dingen die je in Nederland kunt doen.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooie indrukwekkende klim-en klauter steengroeve!"
greet van boxel
15-5-2012 Waar we ons zonder moeite de hele dag konden bezighouden, onder professionele begeleiding

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Leuk"
familie
24-6-2012 Origineel. Leuk om te doen met heel de familie.

met jonge kinderen, 2011
"Leuk!"
Nicole Rijnen
9-12-2011 Mooie buitenactiviteit! Redelijk sportief!

met oudere kinderen, Aug. 2011
ArthurL
5-8-2011 Het maislabyrinth is groot genoeg. Echter: zeer weinig zitplaatsen bij de voorstellingen. De voorstellingen zijn voor 75 % in de Franse taal. Het vlaams is voor Nederlandse kinderen (onze 10 en 11 jaar oud) moeilijk te volgen. De Bar midden in het labyrinth was niet open (om 12:30). Toiletbezoek kost extra (niet inbegrepen bij de pittige entreeprijs van 9.50 EUR pp)

"Super"
fam van Dam
11-4-2013 We hebben erg leuk in het labyrinth. De kids hebben genoten en wij ook.

E.Engels
21-7-2011 Het labyrinth is mooi en goed verzorgd aangelegd.
Het grote mais-gedeelte is ècht groot, maar gelukkig krijg je de plattegrond er bij!
De acteurs die je onderweg tegenkomt houden hun verhaal in het vlaams en frans. Leuk voor jonge kinderen en jeugdige volwassenen.
Onze tienerdochters (en wij) vonden het doolhofgedeelte van hout de leukste uitdaging; je moet echt overal langs en bent echt niet zomaar weer buiten....!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit