Vakantie Beoordelingen Achouffe Luxemburg vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Achouffe

6,1

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Achouffe

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Achouffe. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Achouffe. Ben je zelf op vakantie geweest naar Achouffe? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Achouffe scoort een 8,3 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Vakantiehuis, 1 Vakantiepark en 1 Hotel in Achouffe. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Achouffe. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg.

4 beoordelingen over Achouffe

5,3
met jonge kinderen, Aug. 2009
"Heerlijke omgeving"
Peter Schutte
Sfeer
15-8-2009 Wat een omgeving, hier kan je echt alle kanten op. Ik ben toch wel verliefd geworden op dit mooie stukje van de ardennen. Ik ga er zeker nog eens naar terug.

"Heerlijk, ontspannend en swingend"
Gerard Otten
Omgeving
11-6-2009 Achouffe is een leuk dorp, wel erg klein. De meeste huizen zijn vakantiehuizen. Vooral in de weekends veel wandelaars. Niet onterecht, want de omgeving is schitterend.
's Avonds dansen op livemusic in Le petit fontain met een lekker L'Achouffebiertje erbij. Hmmmmm.

"Brouwerij tour laat vieze smaak na"
Dutchfans
Omgeving
7-4-2009 De brouwerij tour in Achouffe viel ons voor 7,50 euro entre behoorlijk tegen. De uitleg in de keterruimtes is welliswaar goed, maar als we naar een andere locatie moeten rijden, het distributie centrum, krijgen we minimale instructies, en de gids rijdt alleen weg. Ons achterlatend, we vinden de plek pas na 3 x heen en weer rijden, en missen zo de rondleiding in het distrubutie centrum. Na heel wat soebatten krijgen we wel de beloofde glazen mee, en twee 'biertjes' om te proeven moeten we in een verderop gelegen taverne halen. Het blijken geen flesjes, die je kunt meenemen en/of verzamelen, maar kleine glazen tapbier, meer schuim dan bier. En mensen, die niet willen rijden en drinken, kunnen wel fris krijgen, maar dan geen bier proeven.
Deze brouwerij excursie liet ons met een vieze smaak achter...

De beste prijzen en lastminutes voor Achouffe bij:

met vrienden, Aug. 2004
Sjaak
Omgeving
16-9-2007 Leuk klein dorpje in de Ardennen. Veel te doen: mountain biken, wielrennen, survival en natuurlijk la chouffe drinken (halverwege augustus is er ieder jaar een festival bij de La Chouffe brouwerij).