Vakantiehuis Antolay**** in Waimes / Weismes (D) België beoordelingen 5.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Antolay****

4,5

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Antolay****

Waimes / Weismes (D)
Vakantiehuis Antolay scoort een 5,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Antolay****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Antolay**** in Waimes / Weismes (D), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Vakantiehuis Antolay**** met andere accommodaties in Waimes / Weismes (D).

2 beoordelingen over Antolay****

4,5
met een groep
Erwin Langerak
18-7-2007 Mooi huis. Contactpersoon is echter niet te vertrouwen.
Niet aanwezig bij ontvangst en niet aanwezig bij vertrek. Op eigen houtje berekend hij dan wat kosten die van de borgsom afgaan. In ons geval DUBBELE schoonmaakkosten, terwijl we echt geen gekke dingen gedaan hebben.
Hij pretendeert alleen Frans te verstaan en maakt daar gebruik van.

Zware afrader!

Erwin.

pjotr
25-4-2007 Huis niet schoon. Achterstallig onderhoud. Speelautomaten functioneerden niet. Ligging wel mooi. Trap naar appartement was zeer onveilig. Verhuurder kwam in ons geval zijn afspraak niet na. Huis werd nl. niet schoon aangetroffen. er is afgesproken dat we schoonmaakkosten niet betaalden, echter wel van borg ingehouden.