22-8-2011
We hadden, volgens de eigenaar (sympathieke vent), de kleinste kamer. Die was inderdaad erg klein. Zo klein, dat de deur van de badkamer versmald was, omdat die anders tegen het bed zo komen bij het openen. Maar goed, de kamer was netjes en proper en voor 2 nachten acceptabel. Wat ons echt stoorde, was het karige ontbijt. Als je 's morgens geen hap door je keel kunt krijgen, heb je er voldoende aan... Alles in kleine, afgemeten hoeveelheden, door de eigenaresse aan tafel gebracht. Toen we vroegen of we nog een paar broodjes konden krijgen, was dat niet mogelijk. Je bent een weekendje weg, betaalt €90 voor een overnachting met ontbijt en dan is het teveel gevraagd om nog een paar broodjes te brengen?? Ik kan begrijpen dat je niet meer klaar legt dan wat gemiddeld opgegeten wordt, want weggooien heeft geen zin. Maar laat je niet kennen voor een paar broodjes als daar om gevraagd wordt, die gaan je de kop niet kosten, maar dat is voor ons wel een reden om hier niet meer naartoe te gaan.
Eigenaar zegt:
Ik kan het echt niet laten om op deze beoordeling te reageren, want het raakt mij enorm als mensen onredelijk zijn en liegen. U wilde graag reserveren, maar ik had op voorhand uitgelegd dat ik alleen nog onze kleinere kamer beschikbaar had. U had daar geen probleem mee want u wilde zo graag komen. Wat betreft het 'brood op de bon' en het karige ontbijt ben ik zeer teleurgesteld. Gasten krijgen van ons elke ochtend fruitsap, koffie/thee zoveel men wil, een ei, een croissant, een hard broodje, bruin en wit brood zoveel als men wenst, yoghurt met muesli, fruit, kaasbeleg, twee soorten zoet beleg en twee soorten hartig beleg. Ik vraag mee af hoe u dat karig durft te noemen. De eerste ochtend vroeg u extra harde broodjes die ik toen niet meer had, maar wel nog gewoon wit en bruin brood. Dat vond u niet zo lekker. Ik heb dan ook speciaal de 2de ochtend voor u gezorgd dat u per persoon wel vier harde broodjes had. En dan toch nog z'n beoordeling. Schandalig dat u dit durft te schrijven!!