Hotel Van der Valk Verviers**** in Verviers België beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.129 bezoekers online
Home > België > Luik > Verviers > Hotel Van der Valk Verviers****

Beoordelingen Hotel Van der Valk Verviers****

-5  °C

10 februari 2012

6,7
Het hotel

Hotel Van der Valk Verviers scoort een 8,1 uit 10, op basis van 73 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van der Valk Verviers****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van der Valk Verviers**** in Verviers, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 125 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Verviers**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Hotel Van der Valk Verviers**** met andere accommodaties in Verviers.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

65 beoordelingen over Van der Valk Verviers****

Weeknedje weg in Belgie
Astrid Pronk
8-2-2012 Gezien de beoordelingen was ik redelijk sceptisch over dit hotel. Gelukkig bleek dit voor niets geweest te zijn. In tegenstelling tot eerdere berichten is het personeel wel zeer vriendelijk en ondanks dat men niet allemaal nederlands spreekt (ook niet raar in Belgie:-)) doet men zijn best om je te begrijpen. Het eten was zalig, zowel het restaurant als de brasserie. Ook over het ontbijt alleen maar lof. De kamer was schoon, niet erg gezellig maar wel functioneel. Verviers zelf is niet erg spannend maar een prima uitvalbassis om Spa, Aken en Maastricht te bezoeken. Kortom firma van der Valk heeft ons niet teleurgesteld en wij zullen zeker dit hotel nogmaals bezoeken.

met partner, Feb. 2012
Super weekend - we gaan zeker nog een keer terug
marjan
6-2-2012 Prachtig Hotel, we hadden een suite erg mooi en alles prachtig in orde, badkamer geweldig, aprarte wc ook heerlijk, een bed waar je in kan verdwalen.

Ontbijt heel goed, 3 gangen diner dat werd aangeboden boven verwachting alleen jammer dat er geen karafje water op tafel stond, grote fles water 5,50 wel duur vond ik rest van de drank prijs heel acceptabel.

Genoeg te doen in de omgeving centrum van Verviers makkelijk lopend te bereiken en daar leuke winkeltjes en uitspanningen . Omdat het zo verschrikkelijk koud was hebben we geen echt lange wandelingen gemaakt maar dat doen we de volgende keer wel

Geweldig hotel
dianne
5-2-2012 Heerlijk genoten vriendelijk personeel.
Heerlijk ontbijt!!
Mooie schone kamers!!

met partner, Jan. 2012
Zeer mooi hotel
mariska
17-1-2012 Hotel Verviers vonden wij een heerlijk hotel. Hele mooie kamers, heel schoon en nieuw. Hoge plafonds, met mooie ramen. Sfeer in de kamer. Ruim en de badkamer was ook heel ruim en mooi. Aparte wc. Eten was heerlijk. Bediening gaat wel goed, maar iets gezelliger/aardiger zou leuk zijn. Er wordt praktisch geen Nls gesproken. Maar dan moeten we niet naar dat gebied gaan. Mooi uitgangspunt voor onze ritjes door de Ardennen. Verviers is het niet helmaal, maar omdat je zo in de Ardennen bent, prima uitgangspunt. Het centrum van Verviers zijn ze nog mee bezig, we hebben prima gewinkeld. Leuk kroegje gezeten met vriendelijke bediening. Kortom wij hebben een topweekend gehad@

Geen aanrader!
Linda
4-1-2012 In de directe omgeving van het hotel is niets te beleven (loopafstand). Er is een totaal uitgestorven winkelcentra om de hoek van het hotel.

Bij aankomst kwamen we er achter dat we de kamer die wij geboekt hadden al vol was. We kregen een andere toegewezen (verdieping). Boven slapen en beneden badkamer en wc. We hadden ook een hondje mee. Kamer was niet bepaald geschikt voor honden (trap en boven alleen spijlen, waardoor hij doorheen kon vallen). We wilden graag in bad, maar helaas was het water koud. Kraan lang laten doorlopen, maar helaas moesten we ons behelpen met een waterkoker om het bad warm te krijgen.

We waren van plan om 3 dagen te blijven, maar helaas hadden we het na de tweede dag wel gezien. Aangegeven eerder uit te willen checken, geen reactie en alles mogen betalen....

Absoluut geen aanrader.

Helaas.

SUPER hotel / Een echt AANRADER
Guus Vis
15-12-2011 Prachtig hotel met alles erop en eraan.
Goede en toch rustige ligging ten opzichte van de snelweg.
Goede ontvangst en personeel dat ook Nederlands spreekt
en je ook echt helpt als je wat van ze nodig hebt.
Prachtige rustige zeer schone ruime kamers,gezellige brasserie en restaurant waar je
een versnapering kan nuttigen tot een complete maaltijd.
En alles even lekker met een supersnelle en zeer vriendelijke bediening.
Al met al een SUPER hotel.
Leuke omgeving en in Verviers is er ook genoeg te zien en te doen.
Winkelen,een hapje eten,er is genoeg van allles.
Ze zijn op het moment aardig aan het renoveren in het centrum
maar het zag er nu al heel goed en gezellig uit.

met partner, Dec. 2011
Mooie kamers maar zeer teleurstellend ontbijt
wd hammer
11-12-2011 mooi hotel en zeer fraaie kamer op de 3 e etage.

meer dan teleurstellend was het ontbijt, tekorten werden niet aangevuld,je moest zelf op zoek gaan naar bestek ,borden, etc of er om vragen. personeel spreekt alleen frans op zich van goede wil , maar er was dit weekend gewoon te weinig bedieninggeef bij het ontbijt dezelfed servise als bij het diner.
sinaasappelsap was water met een kleurtje en zoetje.
Na 10.30 werd er helemaal niets meer aangevuld.

Jammer we zijn anders gewend in vd valkhotels

met partner, Nov. 2011
Arrangement
Marleen Collé
30-11-2011 Hotel van der Valk te Verviers.
Mijn partner en ik hebben gekozen voor een arrangement gekozen ingaande 27 november 2011, 2 overnachtingen met half pensioen.

We hebben 2 opmerkingen over het eten:

Bij het hoofdgerecht was er keuze uit 4 gerechten met wild en een visgerecht.
Aangezien we we beiden geen wild liefhebber zijn hebben we 2 dagen een visgerecht moeten eten. Je kunt niet gewoon van de kaart bestellen.
Bij van der Valk in Drachten kon dat wel. Je kon iets anders kiezen maar je moest alleen binnen de totale menuprijs blijven. Bovendien kon je daar voor seniorenporties kiezen. Moest eigenlijk overal kunnen vinden wij. Verder was alles prima. De kamers zijn mooi ingericht en keurig netjes verzorgd.

met partner, Nov. 2011
Prima hotel
jan wolsing
25-11-2011 We zijn aan een veiling blijven 'hangen' Aangezien ik zakelijk in veel hotels in het buitenland kom, kan ik goed vergelijken. Ik kan verzekeren dit is een prima plek om een paar dage door te brengen.
Verviers is een leuke stad. De outlet is waarschijnlijk opgeleverd midden in de economische crises, want 98 % staat leeg. Het centrum wat op loopafstand is, is wel erg mooi en vele winkels. We hebben 1 avond in het hotel gegeten (was goed) en 1 avond in de stad. Dat was wel goedkoper en zeker zo goed. Hier was de kennis van iets Frans wel noodzakelijk, maar met handen en voeten kom je erg ver. Je bent tesnlotte niet in NL.

met oudere kinderen
Topper
Janny Visser
15-11-2011 Paar dagen van tevoren hotel geboekt. Bij aankomst boven verwachting voor de prijs die wij er voor hebben betaald. Mooie schone kamer met vide op de derde verdieping. Ontbijt was goed, maar helaas erg traag met bijvullen. Personeel spreekt over het algemeen Nederlands maar in restaurant doen ze net of ze je niet verstaan.

6,7

zakelijk (1)