Vakantiehuis Le Mont Saint Jacques in Trois-Ponts België beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > België > Luik > Trois-Ponts > Vakantiehuis Le Mont Saint Jacques

Beoordelingen Vakantiehuis Le Mont Saint Jacques

-5  °C

10 februari 2012

Vakantiehuis Le Mont Saint Jacques Trois-Ponts

Vakantiehuis Le Mont Saint Jacques scoort een 8,4 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Le Mont Saint Jacques? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Le Mont Saint Jacques in Trois-Ponts, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Vakantiehuis Le Mont Saint Jacques vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Vakantiehuis Le Mont Saint Jacques met andere accommodaties in Trois-Ponts.

4 beoordelingen over Le Mont Saint Jacques

Familie, Apr. 2008
Bijna perfect
Nenico's
30-7-2008 Prima accomodatie, vriendelijke behulpzame eigenaar, netjes in orde, alles was er wat je van een vakantie huis verwacht. Super keuken,bar,sauna,zwembad,speelruimte.
Enige minpuntje was het balkon, niet echt kind veilig, maar ja gewoon goed opletten.
Dit is echt een huis om later nog eens terug te komen.

met een groep, Apr. 2008
Team der Brabander,...
12-4-2008 Begin april waren we met een groep van 45 personen te gast in Le Mont Saint Jacques. We hebben een heerlijk verblijf gehad!

De ligging was perfect, de ruimte enorm en er waren voldoende mogelijkheden om voor elk wat wils te bieden (jacuzzi en sauna, maar ook de sportmogelijkheden buiten, het bos in de achtertuin en de watervallen van Coo). Sanitaire mogelijkheden waren er voldoende. Met de verbouwing die hier en daar al duidelijk gestart was, is er zeker een goede weg voor de toekomst ingeslagen. Onze vragen werden gastgericht beantwoord en geen moeite was teveel om ons een fijn verblijf te bezorgen. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Ine
20-6-2007 Begin mei hebben wij dit vakantiehuis bezocht. De eigenaars promoten dit huis als betaalbare luxe. Zwembad, jacuzzi en sauna is inderdaad luxe. Helaas was de rest meer geschikt voor een schoolkamp. Slechte bedden, wel 10 op een kamer van 3x4m! Moesten extra betalen voor een kamer omdat onze ouders van ruim 80 jaar niet naar boven konden. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn dus. Sanitair was zeer primitief en wc's lekten. Bij een herenwc kon je zelfs niet eens fatsoenlijk staan omdat er een kast boven hing.

Familie, Jan. 2007
Robert en Claudia
5-6-2007 Een SUPER huis!
We zijn er met 30 pers. (familie) geweest en iedereen heeft het naar zijn zin gehad.
Je weet niet wat je ziet en een zwembad en sauna en jaqquzzi vanwaar je zo uitzicht hebt op de (besneeuwde) weilanden!! Het huis is zeer ruim.
Echt TOPPIE!

met een groep (1)