Camping L'Ancienne Barriere** in Trois-Ponts België beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.612 bezoekers online
Home > België > Luik > Trois-Ponts > Camping L'Ancienne Barriere**

Beoordelingen Camping L'Ancienne Barriere**

-4  °C

10 februari 2012

Terras bij het café

Camping L'Ancienne Barriere scoort een 8,4 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping L'Ancienne Barriere**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping L'Ancienne Barriere** in Trois-Ponts, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Camping L'Ancienne Barriere** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Camping L'Ancienne Barriere** met andere accommodaties in Trois-Ponts.

5 beoordelingen over L'Ancienne Barriere**

met jonge kinderen, Okt. 2010
Mooie plek, maar camping was vervallen
Frans
23-10-2010 Camping was vervallen. We kwamen aan en werden goed geholpen. Ook nadat de gasfles op was werd deze snel vervangen. De stacaravan was goed, wel oud en was muf, niet helemaal schoon, maar wat wil je voor die prijs.
Eerst was deze niet snel warm te krijgen, later wel, maar wij lieten de verwarming gewoon de hele week aan staan, wel s'nachts natuurlijk minder warm want wij waren er erin de herfst. Trois Ponts is een leuke plaats. Prachtige natuur en vlak bij Coo voor leuke wandelingen Of we er weer terug komen. Ik denk het niet. In de ardennen moet je leuke wandelingen maken en dat hebben wij er zeker gemaakt. Plopsaland in Coo is leuk, maar het is een klein park en wij zijn er niet geweest. Wel erom heen gelopen

met jonge kinderen
Heerlijke camping, schitterende omgeving
Lars
23-10-2009 Heel mooi sanitair sinds dit jaar (2009), heel modern. Mooie speeltuin. Lekker handig: de was wordt gedaan voor je. Lekker gegeten, Luikse ballen, en een pannekoek voor onze zoon. Vriendelijke en behulpzame eigenaars, nederlandstalig. Prima gelegen voor uitstappen in de omgeving: Plopsacoo, grotten, water.
Zeker nog eens terug naar hier! Goed en niet duur.

met jonge kinderen, Juli 2009
Het wordt er steeds beter!!
Franciska Bos
18-8-2009 Vorig jaar al hier geweest in een huurcaravan, dit jaar nog eens.
Het is weer vooruit gegaan op de camping: het sanitair voor de passanten is volledig vernieuwd bij de dames.
En in de omgeving is er nog altijd van alles te doen: Plopsacoo, Stavelot, Malmedy, safaripark, grotten, prachtige landschappen, enz.

met partner, Apr. 2008
dirk vdbucke
29-4-2008 Echt de moeite waard !!!
Zeer vriendelijk en klantvriendelijk onthaal.
De zaakvoerders zijn altijd bereid tot helpen waar nodig.Hondjes ook welkom !!!
Nu ook elk weekend eetgelegenheid , prijs/kwaliteit is dik in orde.

Familie
familie Gaeremyn-De...
30-9-2007 De huurcaravans zijn ruim en zeer goed onderhouden. Bij iedere caravan is er meer dan voldoende parkeer- en zitgelegenheid.
De eigenaars zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam.
De camping is dynamisch: er wordt continu gewerkt aan het verbeteren en uitbreiden van de accomodatie
De camping is goed in het groen ingebed en zeer goed bereikbaar
In de omgeving zijn grootwarenhuizen te vinden en het is voor de toerist een goede uitvalbasis