28-8-2012
Een kleine gezellige en zeer verzorgde camping te midden van het groen.
We logeerde twee nachten in de glamping tent.
Het was een fijn, aangenaam verblijf.
De uitbaters zijn zeer vriendelijk.
26-8-2012
Net terug van een weekendje Theux, super! Heerlijk rustige, mooie grote staanplaats met super sanitair. (luxe sanitair hebben we toch al vaker aangetroffen, maar nog niet op zo'n kleine camping).
Jammer genoeg hebben we het restaurant niet kunnen uitproberen omdat het wegens omstandigheden gesloten was. Goede alternatieven zijn erg niet ver weg.
We komen zeker nog eens terug bij deze zeer vriendelijke campingeigenaren!
2-8-2012
In juli hebben wij, 2 volwassenen en 2 kinderen van 7, een stacaravan gehuurd. Dat is zeer goed bevallen. Alles is werkelijk keurig schoongemaakt, handdoeken aanwezig, theedoeken... en opgemaakte bedden.
Het is een fijne, kleine camping en lekker rustig. Fantastisch uitzicht. In Theux is het prima boodschappen doen zodat je 's avonds in het keukentje lekker kunt koken. En 's ochtends krijg je de verse broodjes van de zeer vriendelijke eigenaresse Tineke aan de deur gebracht!
Verwacht geen animatie, grote speeltuin... daarvoor moet je hier echt niet zijn. Maar als je rust wilt combineren met schitterende natuur is l'Escargot een aanrader. Wij komen in ieder geval terug voor een lang weekend in de herfstvakantie!