Beoordelingen Camping Minicamping L'Escargot***

24 mei 2013

Minicamping L'Escargot***
Beoordelingen Camping Minicamping L'Escargot***
Jevoumont 39, B - 4910, Theux
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Minicamping L'Escargot*** in Theux, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Minicamping L'Escargot*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Minicamping L'Escargot scoort een 9,4 uit 10, op basis van 67 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Minicamping L'Escargot*** in Theux, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Minicamping L'Escargot***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Minicamping L'Escargot*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 55 vakantiefoto's van Camping Minicamping L'Escargot*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Camping Minicamping L'Escargot*** met andere accommodaties in Theux.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Minicamping L'Escargot***

9,8
met partner, 2012
"Rustgevend!!!"
Elly Staes
28-8-2012 Een kleine gezellige en zeer verzorgde camping te midden van het groen.
We logeerde twee nachten in de glamping tent.
Het was een fijn, aangenaam verblijf.
De uitbaters zijn zeer vriendelijk.

met partner, Aug. 2012
"Zeer luxe kleine camping"
amf2007
26-8-2012 Net terug van een weekendje Theux, super! Heerlijk rustige, mooie grote staanplaats met super sanitair. (luxe sanitair hebben we toch al vaker aangetroffen, maar nog niet op zo'n kleine camping).
Jammer genoeg hebben we het restaurant niet kunnen uitproberen omdat het wegens omstandigheden gesloten was. Goede alternatieven zijn erg niet ver weg.
We komen zeker nog eens terug bij deze zeer vriendelijke campingeigenaren!

"Geweldig!"
Didi
2-8-2012 In juli hebben wij, 2 volwassenen en 2 kinderen van 7, een stacaravan gehuurd. Dat is zeer goed bevallen. Alles is werkelijk keurig schoongemaakt, handdoeken aanwezig, theedoeken... en opgemaakte bedden.
Het is een fijne, kleine camping en lekker rustig. Fantastisch uitzicht. In Theux is het prima boodschappen doen zodat je 's avonds in het keukentje lekker kunt koken. En 's ochtends krijg je de verse broodjes van de zeer vriendelijke eigenaresse Tineke aan de deur gebracht!
Verwacht geen animatie, grote speeltuin... daarvoor moet je hier echt niet zijn. Maar als je rust wilt combineren met schitterende natuur is l'Escargot een aanrader. Wij komen in ieder geval terug voor een lang weekend in de herfstvakantie!

"Gewoon héérlijk"
Chloë en Pieterjan
23-9-2012 Normaal vinden we campings maar niks, maar dit was gewoon enig. Fijne mensen, prettige streek, prachtige faciliteiten. 10 op 10! Heeft z'n naam niet gestolen.

"Prima camping"
H.J.Olthof
6-8-2012 grote plaatsen, mooie omgeving, zeer rustig, vriendelijke beheerders

met partner, Juli 2012
"Heel bijzonder!"
Ellen Franken
11-7-2012 Bijzonder fraai en rustig gelegen minicamping in de Ardennen. Klein maar fijn! Mooie plaatsen met bijna allemaal een eigen aansluiting voor stroom, water en afvoer. Fraai uitzicht op de omgeving. Bijzonder luxe en schoon sanitair met onbeperkt warm water (nog nooit zulk luxe sanitair op een camping meegemaakt) in een verdiept gelegen gebouw met fraai beplant dak. Mooie bloemenborders. Hele aardige en behulpzame eigenaren, die ook nog eens heel lekker schijnen te koken voor hun gasten in het weekend. Wij komen graag nog een keer terug om dat uit te proberen! Het was voor ons een hele fijne afsluiting van onze vakantie.

"Heerlijke locatie"
Lodewijk Olthof
2-8-2012 Twee weken verbleven in een van de twee stacaravans. Het sanitaire van de camping is idd uitstekend, maar met een stacaravan maak je daar weinig gebruik van. Wel van het babybadje om de kleine in bad te doen (op welke camping is dat aanwezig?).
De camping is ook toegankelijk voor huisdieren (honden). Voor ons sosm wel lastig daar de kleine bangig is voor honden.

met partner, Juni 2012
"Een plek om terug te komen"
Iwan
18-6-2012 Geweldige camping met uitzicht over de omgeving. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. De camping heeft zeer ruime plekken. Over het sanitair hoeft je niet te discusseren, het lijkt wel een hotel. Ook de wellnessruimte is geweldig. Hier komen we zeker nog een keer terug.

met partner, Mei 2012
"Helemaal geweldig"
Dick & Yvonne
29-5-2012 Geweldige mini camping met een hele mooie ambiance. Fraai uitzicht over de heuvels en ruime staanplaatsen. Mooie wandelingen in de omgeving.Tineke en Edwin zijn zeer vriendelijke gastheren die er alles aan doen om een goede service te verlenen. In het weekend bieden ze een menu aan welke ons heerlijk heeft gesmaakt. Kortom, voor herhaling vatbaar!

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Geweldige locatie"
Polletjes
25-10-2011 Net 4 dagen geweest. Sanitair is in topconditie en wordt regelmatig schoongemaakt. Prima vertrekpunt voor wandelingen en eigenaren zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader ondanks de stevige prijs.

1 2 3 4 5 6 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?