Camping Minicamping L'Escargot*** in Theux België beoordelingen 9.5 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.058 bezoekers online
Home > België > Luik > Theux > Camping Minicamping L'Escargot***

Beoordelingen Camping Minicamping L'Escargot***

-6  °C

9 februari 2012

9,9
foto ingang
9,5

Camping Minicamping L'Escargot scoort een 9,5 uit 10, op basis van 55 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Minicamping L'Escargot***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Minicamping L'Escargot*** in Theux, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Camping Minicamping L'Escargot*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Camping Minicamping L'Escargot*** met andere accommodaties in Theux.

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over Minicamping L'Escargot***

met oudere kinderen, Okt. 2011
Geweldige locatie
Polletjes
25-10-2011 Net 4 dagen geweest. Sanitair is in topconditie en wordt regelmatig schoongemaakt. Prima vertrekpunt voor wandelingen en eigenaren zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader ondanks de stevige prijs.

met vrienden, 2011
Helemaal geweldig en wat een gastvrijheid!!! Top!!
Leon & Jeff
29-8-2011 We hadden deze camping een dag van te voren gebeld of er plek was? Geen enkel probleem! We wilden in de omgeving moutainbiken en dat is gelukt ook! Na de 1e dag vermoeid in de Whirlpool gezeten om de spiertjes rust te gunnen. O'ja, stroomkabel geleend ivm andere aansluiting, was geen probleem. Één overnachting met tentje gedaan! Heerlijk die rust en uitzicht! Voor de 2e dag fietsen tentje opgeruimd en gevraagd of we nog gebruik konden maken van de douche na het fietsen? Geen enkel probleem, we mochten de auto met spullen op het terrein laten staan en na het moutainbiken heerlijk gedouched! Afgerekend, en wat een prijs kwaliteit verhouding zeg!
Nou mensen een beter camping als dit ga je niet vinden in deze omgeving. Alles maar dan ook alles is er en de omgeving is geweldig. Stad Spa, is vlakbij en gezellig!

Eigenaars!!! Ga zo door en je ziet ons zeker binnenkort weer!

Zeer mooi gelegen en geweldig sanitair
K
28-8-2011 Mooie ruime plaatsen en super mooi en rustig gelegen. Ideaal voor wandeltochten en ervaren fietsers. Sauna en spa tegen betaling, broodjes te bestellen en worden aan je tent bezorgd. Vriendelijke eigenaars. Geen goedkope camping, maar daarvoor wel luxe. Helaas kun je het weer niet beïnvloeden...

met oudere kinderen, Aug. 2011
In één woord geweldig
Fendt caravan
21-8-2011 Een geweldige mini camping, zelden een dergelijke camping gezien en meegemaakt. Prachtig voldoende sanitair, douches waar voldoende en warm water voor handen is, schoon en erg modern uitgerust. Iedere dag broodjes services tot in de tent. Een perfect wellness centrum. Een camping waar je echt tot rust komt, een camping die rekening houdt met zijn GASTEN, en er bijna alles aan doet om het je naar de zin te maken. Wij man vrouw en kinderen 18 en 14 jaar hebben het allemaal ervaren als een geweldige uitrust camping. Alles wat we ons maar konden wensen was aanwezig, en als het er niet zou zijn weet ik zeker dat de eigenaren er alles aan zouden doen om het toch nog te regelen. Voor iedereen die echt van rust en comfort houdt tijdens zijn vakantie een echte aanrader. Zeker tot een volgende keer.

Prachtige camping
Goffart Jeremy
30-7-2011 mini camping L' Escargot
Rust prachtige sanitair hulpvaardige eigenaars .Deze camping is niets op aan te merken dit is een camping waar wij elk jaar terug komen.Dit is gewoon een voorbeeld voor alle andere campings .

met vrienden, Juli 2011
Zeker een tien waard!
Johan
11-7-2011 Bij de eerdere recensies sluit ik me zeker aan. Kleine, intieme camping met gastvrij echtpaar. Sanitair is geweldig, er is een sauna en hottub aanwezig en het uitzicht is geweldig.
De liefhebbers van grote en drukke campingen met animatie kunnen deze camping beter overslaan. De liefhebbers van intimiteit en persoonlijke benadering zullen het hier zeer zeker naar hun zin hebben.

Geweldige plek
Henk & Renee
9-6-2011 Het is werkelijk een fantastische camping!! Heerlijk gegeten, door Tineke bereid en door Edwin uitgeserveerd. De Luxe staat echt voor DE LUXE, iedere morgen de bestelde broodjes bij je caravan afgeleverd, briefje vergeten in te leveren Tineke kwam het bij je halen, helemaal TOP. Wij camperen al zo'n 35 jaar maar hebben nog nooit zulk prachtig sanitair gezien. Tineke en Edwin zijn helemaal gericht op hun gasten. De camping is werkelijk van alle gemakken voorzien. Voor wij vertrokken kregen wij nog een mail met het menu voor de vrijdag, zaterdag en zondag, zodat je nog voor vertrek kon laten weten of je een van de dagen het menu wilde bestellen.
Wij wensen Tineke en Edwin geweldige jaren toe met hun geweldige camping. Tineke wilde wel een camping maar anders dan andere campings nou dat is helemaal gelukt!!!
Wij wensen Tineke en Edwin alle geluk toe!!

Henk & Renee

met vrienden, Mei 2011
Schoon. luxe, zeer klant vriendelijk, open hartig
Ronald Kist
16-5-2011 Een zeer fijn weekend beleeft met eten aan de tent geserveerd en s'avonds lekker in de sauna gezetten. Een aanrader voor familie en kennissen en wie dan ook.

Bedankt! Marcel en Ronald uit Emmeloord en Lelystad.

met vrienden, Mei 2011
Dit was heerlijk.
Leonieke Keizer
15-5-2011 Wij hebben een week mogen genieten van de gastvrijheid van Edwin en Tineke. We kregen al voor aankomst een uitnodiging om van de kookkunst van Tineke gebruik te maken, zodat we op de dag van aankomst ons geen zorgen over het eten hoefden te maken. Dat kunnen we aanbevelen.
De volgende ochtend lagen de bestelde broodjes al voor ons klaar op de campingtafel, alleen het smeren moesten we zelf nog doen. Hier schuilt voor ons het enige minpuntje wat we hebben kunnen vinden, het was te rustig voor een broodjesservice de gehele week....
Het sanitair is zoals gezegd superdeluxe en schoon!!
Edwin en Tineke, wij gaan jullie nog wel eens terugzien.

met partner, Apr. 2011
Gemoedelijk en vriendelijk
Hans en Anita
30-4-2011 Een heerlijke camping om tot rust te komen. Wandelroute in de buurt, heerlijke welness mogelijkheden en supergastvrij. Wij wilden uit eten en ook drinken waarop de eigenares aanbood ons op te halen. Super!
Bedankt Tineke en Edwin.

9,9