Hotel Romantik Le Val D'Ambleve in Stavelot België beoordelingen 9.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 12.219 bezoekers online
Home > België > Luik > Stavelot > Hotel Romantik Le Val D'Ambleve

Beoordelingen Hotel Romantik Le Val D'Ambleve

-4  °C

10 februari 2012

Het hoofdgebouw

Hotel Romantik Le Val D'Ambleve scoort een 9,2 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Romantik Le Val D'Ambleve? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Romantik Le Val D'Ambleve in Stavelot, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Romantik Le Val D'Ambleve vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Hotel Romantik Le Val D'Ambleve met andere accommodaties in Stavelot.

7 beoordelingen over Romantik Le Val D'Ambleve

met partner, Jan. 2011
Bijzonder hartelijke eigenaars !
Arie
3-2-2011 Een zeer hartelijk en welgemeend ontvangst door de eigenaresse. Ook het overig personeel zeer beleeft en voorkomend. Het hotel/restaurant is een prachtig klassiek gebouw. Naar zeggen zijn de hotelkamers in dit gebouw ook mooi gerestaureerd en zeer comfortabel. Wij hadden een kamer in het dependance gebouw. Dit is een nieuwbouw gebouw naast het klassieke restaurant/hotel. Ondanks een combinatie van oud en modern/nieuw bij elkaar passend. Prachtige ruime kamers, goede bedden en een zeer comfortabele badkamer. In dit dependance gebouw ook een mooie sauna. Het hotel staat op een ruim perceel met mooie tuin en op korte afstand lopen van het centrum van Stavelot.

Romantisch hotel met geweldige keuken
phillipe janssen
23-9-2010 Geweldig onthaal door de gastvrouw, prachtige moderne kamers. we hebben 's avonds genoten van een excellent diner met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. goede ligging naar Spa, Malmèdy en autosnelweg in adembenemende omgeving.

met partner, Aug. 2010
Wij konden er ''onze draai'' niet vinden
mvdv
16-8-2010 Deze villa is gelegen aan een drukke verkeersweg. Veel verkeersgeluid in de kamer, vooral als je '' nachts een raam openzet. Dat was nodig; wij vonden het er benauwd
De kamers zijn zeer modern gestyled en op het oog was alles aanwezig, maar toch vonden wij het niet praktisch. Nauwelijks plek voor je koffer, weinig kastruimte, spiegels hangen erg hoog. De - ook weer design - regendouche liet zich niet uitzetten, dus wij waanden ons verplicht onder de ''watervallen van coo''. Via het ''balkon'' kon je zo in de andere kamers kijken..
Het zou fijn zijn als er in de tuin enkele ligbedden/goede tuinstoelen zouden staan. Je kunt in dit hotel niet echt een paar uurtjes lekker relaxen (behalve in de sauna, zonder zwembad, dus ''szomers niet zo aantrekkelijk .
sorry, maar wij zeggen maar hoe wij het vonden, want de site gaf ons een ander beeld.
Het personeel in dit hotel was echter zeer vriendelijk, het ontbijt goed (wel beperkte belegkeuze) en het diner uitstekend.

met partner, Apr. 2010
Altijd goed!
werner steverink
24-5-2010 We komen hier voor de 2e keer en elke keer is het een genot om hier te overnachten. De eigenaar kookt verschrikkelijk goed en zijn vrouw is een perfecte gastvrouw. Heerlijk uitrusten, wandelen in de omgeving en een terrasje in het dorp pakken. Dit keer hadden we een kamer in het nieuwe gebouw. Het design beviel ons zeer, maar de kamer vonden we iets aan de kleine kant. De weelderige gordijnen vonden we niet passend en maakte de kamer optisch kleiner. Als je de gordijnen open liet was er vanaf de straat en vanuit de andere kamers inkijk. Het saunagedeelte was fantastisch, maar we hadden dan ook het geluk dat we op dat moment de enige gebruikers waren. De gastvrouw zorgde voor lekker fruit en drankjes, zodat het ons aan niets ontbrak. Stavelot en hotel Le Val D'Ambleve een geslaagde combinatie voor een lang weekend weg.

met partner, Dec. 2009
Meer dan zijn geld waard!
Patricia Van Damme
28-12-2009 Prachtige kamer, wij zaten in het nieuwe gedeelte en het was boven verwachting. Service is super, het eten was zeer lekker. (gekozen voor half pension en het diner was zeer lekker)

met partner, Aug. 2008
Een echte aanrader!!
Tom & Petra
25-8-2008 Eind augustus een weekendje met de motor naar dit hotel geweest. Dit hotel bestaat uit 2 gebouwen, wij zaten in "Le jardin des princes", gelegen op 300 meter van het hoofdgebouw. Mooie, gezellig ingerichte rustieke kamers met zalige bedden. Het eten is zeer lekker en zeer verfijnd. De keuken is terecht genoteerd in de Michelingids. Zowel de eigenaars als het personeel zijn heel vriendelijk en gastvrij.
Het is niet het allergoedkoopste hotel, maar je krijgt er veel voor in de plaats. Men is momenteel een derde gebouw aan het bouwen, waarin ook afgesloten garages voorzien zijn.
Kortom, het was een fantastisch weekend, en we gaan er zeker terug naartoe!

Familie, Juli 2007
Aad
30-7-2007 Mooie stadsvilla in grote tuin, verbouwd tot hotel met dependance. We komen hier al jaren en elke keer is het een genot om hier te lunchen/dineren en te overnachten. De eigenaar kookt verschrikkelijk goed en zijn vrouw is een perfecte gastvrouw. Heerlijk uitrusten, wandelen in de omgeving en geweldig eten met fantastische wijnen.