2-9-2011
Als alleenstaande moeder met 2 kids van 7 en 12 (en hond) heb ik het nog nergens zo goed naar mijn zin gehad als hier. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, omgeving is prachtig, bezienswaardigheden in de buurt volop, sanitair is mooi schoon, plaatsen ruim en de ligging is prachtig in de natuur. Heel veel animatie en heel veel gezelligheid onderling. Kortom, volgend jaar terug!
31-7-2011
De naam doet anders vermoeden maar er is zeker niks franstalig aan camping l'Eau Rouge; alles is in het Nederlands, alleen de doucheautomaten zijn, mits in werking, meertalig en geven nog een beetje het idee mee dat je in het buitenland bent.
Niet vreemd want er staan ook alleen maar Nederlanders. Nederlanders met campers, Nederlanders in tentjes, Nederlanders in caravans en Nederlanders in stacaravans.
Het merendeel van deze mensen staat er zo'n vier weken aan een stuk en komt de camping eigenlijk alleen maar af om eens boodschappen te doen voor als ze een keer geen zin hebben om in het geïmproviseerde cafetaria kip met appelmoes te eten.
De camping wordt gerund door een soort van (Nederlands) gezin, waarvan de vrouw de camping als haar persoonlijke koninkrijkje ziet en zich overal mee bemoeid ...
Klantvriendelijkheid (als je niet tot de vaste kliek behoord) is ver te zoeken.
Slecht!
6-8-2011
We zijn op zaterdag aangekomen met redelijk weer, omdat we even moesten wachten was het geen probleem dat we met de kleine van 3 de speeltuin ingingen.
Wat een hele beleving was, onze smurf had nog nooit iemand met pijl en boog zien schieten. Als je op het verhoogde platform stond keek je zo uit op het oefenterrein van de boogschutters, dus ze stond te wijzen en te kijken hoe dat eraan toeging, goed begin is het halve werk :). Ik moet zeggen dat Frank (de camping eigenaar) wat serieus overkwam in het begin maar na een aantal praatjes bleek het een hele beste man te wezen. Omdat we met een kleintje waren zijn we ook een dagje naar plopsa'coo geweest, prima aan te rijden vanuit de camping. Wij zijn verzot op wandelingen door de natuur, dit is zowel mogelijk op als nabij de camping, goede schoenen zijn wel een vereiste. Wat we ook even willen vermelden is dat de douche voor de kleintjes ideaal is (verhoogd) ook voor de volwassenen hoor maar dat was toch wel heel goed.
tot volgend jaar.
8-8-2011
Ondanks dat er weinig mensen van onze doelgroep (20&21) stonden hebben wij ons enorm vermaakt. Op het tentenveld is het enorm gezellig,bijna iedereen maakt een praatje en iedereen staat voor elkaar klaar.
in de omgeving is genoeg te doen maar ook op de camping worden door enthousiaste meiden van alles georganiseerd.
en van de bar waar het gemiddelde drankje 1,50 kost valt ook weinig te zeggen.
Kortom: absoluut voor herhaling vatbaar