20-7-2010
Mijn vriend moest karten bij het F1 circuit. Dit was dus een prima camping, lekker dichtbij en niet al te duur. Wij verbleven in een tent, vrienden van ons in (sta)caravan. Wij hadden een zeer ruime plek, er was alleen niet veel schaduw, nou maakte dat voor de tijd van het jaar niets uit.
De stacaravan was zeer verouderd en erg klein, gelukkig hoefden wij daar niet te slapen.
De vrouw die je te hulp staat, Franka, is zeer vriendelijk. Daar is niks op aan te merken. De toiletten mogen wel vaker en beter schoongemaakt worden, het ruikt er vaak niet zo fris. Desondanks zijn de douches super schoon en volgens mij ook behoorlijk nieuw. Hebben een prima weekend gehad hier.
Wij gaan hier zeker nog weer een x naar toe.
13-7-2010
Mijn reactie op de site van ACSI is niet geplaatst. Bij de ACSI plaats men alleen positieve reacties. Vandaar mijn toevlucht tot zoover. Mijn reactie: De camping ligt heerlijk rustig tussen de heuvels, nabij Stavelot. Grote plaatsen met voldoende schaduw of zon. Je kan kiezen. Het nieuwe douchegebouw is heel mooi. Echter het wordt niet schoon gemaakt. Ook de toiletten zijn tijdens ons verblijf van 4 nachten slechts 1x goed schoon gemaakt. De strontspetters zaten aan de pot. Niet normaal. Wat men moet doen is... personeel aannemen. Niet alles zelf willen doen. Dat is gewoon niet haalbaar! En de vieze toiletten zijn zeker niet aanvaardbaar. De prijs/kwaliteit van € 13,- per nacht voor plaats, elektra en 2 personen met de ACSI is natuurlijk perfect. Maar iedere kampeerder wil een schoon toilet!