Beoordelingen Hotel La Maison***

20 mei 2013

La Maison***
Beoordelingen Hotel La Maison***
Place St-Remacle 19, B-4970, Stavelot
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel La Maison*** in Stavelot, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel La Maison*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel La Maison scoort een 7,9 uit 10, op basis van 104 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel La Maison*** in Stavelot, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel La Maison***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel La Maison*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Hotel La Maison*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel La Maison*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Hotel La Maison*** met andere accommodaties in Stavelot.

97 beoordelingen over La Maison***

met jonge kinderen, Mei 2013
"Verrassend goed!"
Atrois
18-5-2013 Een hotel met klasse. Mooie ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Heerlijk stil 's nachts. Lekker ontbijt met van alles erop en eraan. Zeer attente eigenaren, die voor alles een oplossing weten te bedenken.
Het uitzicht op het plein is ook erg mooi.
Kortom: voor herhaling!

met partner, Apr. 2013
"Prima verblijf!"
petra jetten
8-5-2013 In april 2013 zijn wij 2 nachten in dit hotel geweest. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Het is een prachtig oud gebouw met een mooie inrichting die recht doet aan de traditie. Mooi om te zien dat geen enkele muur meer recht staat!
Heerlijk gegeten in het restaurant. De eerste avond omdat we geboekt hadden via een veilingsite en het wel heel sneu voor de eigenaren vonden om dan ook nog ergens anders te gaan eten, de tweede avond omdat het gewoon erg lekker eten was! Beslist een aanrader!

Zeker voor herhaling vatbaar!

met partner, Mrt. 2013
"Oud maar nostalgisch, romantisch en net hotel"
stephanvh
2-4-2013 Afgelopen weekend 2 nachten in hotel La Maison verbleven. Kleine smalle entree en een eenvoudige ontvangstbalie, niets op aan te merken. Vriendelijk ontvangen door medewerkster, die ons vrijwel direct de sleutel overhandigde. Verzoek om deze niet kwijt te raken, reservesleutel was dat nl al. Enige vreemde aan het hotel.

Kamers zijn schoon en netjes, badkamer met douche, wasbak en toilet. Doordat het een erg oud gebouw is, loopt de vloer enigszins schuin: maakt t wel specialer. Kamers zijn volgens mij recentelijk opgeknapt, maar hebben de oude uitstraling mooi behouden. Kwalititeit vd bedden was matig, je voelde de veren. Gevraagd om een extra deken waar we op konden liggen: werd meteen geregeld. Ondanks dat we via een veilingsite hebben geboekt bleef de service derhalve top. Ontbijt hebben we niet gehad, zag er eenvoudig maar netjes uit. €12,- is wel redelijk aan de prijs. Hebben ontbeten bij de bakker om de hoek, tegenover de abdij.

Conclusie: mooi, schoon en romantisch! Aanrader..
GM roel, 21-4-2013
Eigenaar zegt:  Bij deze even de opsomming van ons ontbijtbuffet: Koffie, 8 soorten thee, 4 soorten vruchtensappen, water 6 soorten confituur, 5 soorten granen en muesli, 4 soorten smeerkaas, yoghurt, fruitsalade, 3 soorten vers fruit, gouda kaas, Parijse worst, gerookte bacon, salami, gekookte ham, siroop, honing, smeerpasta, Mirabellen, 3 soorten gedroogd"e vruchten, brie, hagelslag, minimaal 4 soorten broodjes, toast brood om zelf te snijden, biscuitjes en honingkoeken. Hoe u graag uw eitje had vragen we jullie persoonlijk aan tafel. Voor de aardigheid heb ik dan ook maar het aantal producten opgeteld voor u. Het zijn er 47! Dus als u mijn ontbijtbuffet eenvoudig vindt en liever bij de bakker om de hoek in een ongezellige zaak een croissantje gaat eten dan begrijp ik er eerlijk gezegd niets meer van. Ik kan hier maar 2 conclusies uit trekken en dat is dat het bij uw thuis wel héél wat minder zal zijn en dat voor u alles te duur is en het liefst van al alles gratis moet zijn.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel La Maison*** bij:

met partner, Mrt. 2013
"Ok hotel, wij houden van deze stijl"
DJ
24-3-2013 Eigeneren proberen ook in deze moeilijke tijd het hoofd boven water te houden. Pand is schitterend,ontbijt is goed, diner is ook ok.
Kamers schoon en een rustige lokatie. Zeker voor herhaling vatbaar. wij hebben via veiling geboekt, maar dat heeft geen invloed gehad op de service.

"Prima hotel"
di
24-3-2013 Eigenaren proberen in deze moeilijke tijd hoofd boven water te houden.
Kamers zijn sober maar schoon, ontbijt prima, diner ook goed. Gebouw schitterend. Zeker de moeite waard om te bezoeken.
Komen zeker nog terug.

met partner, Dec. 2012
"Dit nooit meer"
Ceulemans
12-12-2012 Eten duurt Vééél te lang van 19u00 tot 24u00 middernacht eten beter te mijden,geen hoogstaande kwaliteit en duur.Sober ontbijtbuffet
Patroon durft in de kamers komen met zijn loper tijdens de avond.
Was zeker voor ons éénmalig
GM roel, 13-12-2012
Eigenaar zegt:  Beste Mr Ceulemans, Lef heeft u wel! U heeft om 19.16 uw bestelling gegeven. Om 21.15 uur bent u kwaad stampend naar de keuken gekomen met de vraag om uw kl*ten te kussen en uw hoofdgerecht in de vuilbak te smijten.Het eerste doen we niet, het tweede wel. Na uw theatraal gedrag ben ik indrdaad uw kamer gaan kontroleren ondepr poltie begeleiding (op verwarming en electriciteit), ik ging er namelijk vanuit dat u vertrokken was zonder aan uw verplichtingen te voldoen. Dit bleek echter niet zo. Mijn excusus dat ik uw kamer bijgevolg binnenviel. "Dit nooit meer", akkoord maar ook voor ons. U nooit meer.

met partner, Dec. 2012
"Wij gaan terug"
kurt
2-1-2013 Schitterende dagen beleefd in een schitterend gedecoreerd hotel. Prima gegeten en gedronken en een fijne bediening

met partner, Nov. 2012
"Mooi en authentiek hotel"
Mari van wanroij
17-11-2012 Erg tevreden over verblijf in dit hotel. Eigenaren doen enorm hun best om het op te knappen en te restaureren. En met stijl! Prachtige houten vloeren (heb er geen probleem mee dt ze wat kraken, dat hoort erbij) ornamenten bij muren en plafonds. Ook mooi interieur, antieke kasten met stijlvol glaswerk. Ook heerlijk gegeten in het bijbehorende restaurant met prima prijs/kwaliteit!
Zeer aan te bevelen. In de omgeving is veel te doen, plaatjes als Spa, Malmedy, Monschau en je kunt heerlijk wandelen en fietsen.
GM roel, 20-11-2012
Eigenaar zegt:  Bedankt, het was aangenaam u als gast te mogen ontvangen in ons hotel.

met partner, Okt. 2012
"Schitterend historisch hotel op mooie lokatie."
j_smans
16-10-2012 Prachtig oud herenhuis met mooie ingerichte kamers. Hard werkend echtpaar die het de gasten naar hun zin maakt met een goed ontbijt en een goede menukaart.Goed hotel waar het mooie van de historische kamers behouden zijn gebleven, maar toch aangepast aan de gerieven voor de gasten van deze tijd.Dus een aanrader voor mensen die van cultuur en rust houden.
GM roel, 16-10-2012
Eigenaar zegt:  bedankt voor uw reactie we stellen dit uitermate op prijs. Misschien is de laatste zin van uw reactie wel waar het de laatste tijd een beetje schort. Te oppervlakkig, te verwend, te gemakkelijk, te gratis. Met alle gevolgen vandien......

alleenreizend, Okt. 2012
"Authentiek romantische aanrader!"
Mystery
22-10-2012 Wat een prachtig mooi hotel in zo'n rustiek, Middeleeuws dorpje in de Ardennen. Prachtige ontbijtzaal. Mijn slaapkamer viel wat tegen, maar de omgeving, de erg vriendelijke gastvrijheid van de eigenaren en het comfort van een heerlijk ontbijt en de mogelijkheid te dineren, vergoedden veel. Abslout een aanrader!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit