Hotel Boutique hotel Dufays*** in Stavelot België beoordelingen 8.9 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 17.787 bezoekers online
Home > België > Luik > Stavelot > Hotel Boutique hotel Dufays***

Beoordelingen Hotel Boutique hotel Dufays***

-5  °C

9 februari 2012

9,5
achterkant van het hotel

Hotel Boutique hotel Dufays scoort een 8,9 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Boutique hotel Dufays***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Boutique hotel Dufays*** in Stavelot, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Boutique hotel Dufays*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Hotel Boutique hotel Dufays*** met andere accommodaties in Stavelot.

20 beoordelingen over Boutique hotel Dufays***

zakelijk, 2011
Je voelt je meteen thuis
Mona
6-8-2011 mooi hotel met diverse thema kamers. Leuk dat Belle in huis is. Ad heette ons welkom, erg aardige man! ontbijt is zeer goed. enige puntje wat ze zouden kunnen verbeteren was dat in onze kamer we ons niet konden douche. hadden alleen een ligbad ik vind het fijn om ook me af te kunnen spoelen/haren te kunnen wassen.

met partner, Okt. 2009
Goed maar duur
ellen
15-10-2009 mooi hotel. De Jachtkamer is ruim, maar vrij donker. Het is ongemakkelijk zitten in bed, moeilijk om naar tv te kijken want je hebt geen steun in je rug en het bed staat vrij van de muur. Het is ook moeilijk lezen want er is geen leeslamp. Badkamer is zeer ruim en proper, maar douchen dient in bad te gebeuren (geen douchescherm).
Gastvrouw is alleraardigst, schat van een hond die graag mee gaat wandelen, lekker ontbijt, maar - zeker gezien laagseizoen en buiten het weekend - toch wel overpriced.

met vrienden, Aug. 2009
Supermooi hotel
Marie
9-8-2009 Hotel is zeker mooi. We kwamen er aan en mochten kiezen tussen 2 kamers. Wij hebben gekozen voor de 1001nachten met ruime badkamer met bad. Brigitte doet er alles voor om je verblijf naar wens te maken. Ontbijt was heerlijk met alles erop en eraan: verse broodjes thee koffie jus alle soorten kaas noem maar op..! Zeker een aanrader!!

Geweldig genoten. Zeker nog een keer terug.
Gerry en Marjon
26-5-2009 Geweldig hotel. Brigitte is ontzettend aardig en gastvrij. Mooie jaren '30 kamer, met erg grote en luxe badkamer. Heerlijk bad. Lekker geslapen ook. Ontbijtjes zijn erg lekker en uitgebreid.

Omgeving is erg mooi. Prachtige wandelingen gemaakt.

met partner, Nov. 2008
Jo Coryn
3-11-2008 Allereerst even vermelden dat het Hotel sinds enkele maanden wordt gehuurd van de oorspronkelijke eigenaars door de Antwerpse Brigitte, die als gastvrouw op en top is ! Enorme persoonlijke aandacht, samen met de 'attractie van het Huis' Belle, de sociale Labrador, die je inderdaad vergezeld op de prachtige wandelingen die je in de streek kan maken.
Ontvangst, ontbijt, service allemaal top.
Evenwel, de TV op de kamer is zo piepklein, dat kijken vanuit het bed een praktisch onmogelijke opdracht is. Voor een BBB of Hotel van dergelijk niveau zouden flatscreens zeker een 'must' zijn.

met een groep
Tim
7-4-2008 Prima hotel met vriendelijke service! Wij hebben wel twee minpuntjes ervaren: een avond hadden we alleen ijskoud water uit de kranen (probeer dan maar eens te douchen) en we vonden niet alle kamers evenwaardig.

Frederik en Marloes
22-1-2008 Er verbleven geen kinderen, vandaar nvt! Is ook meer geschikt om rustig te verblijven, leuke eigenaars, mooi hotel met alles at een mens zich kan wensen. Misschien mis je een bar en/of een restaurant, maar dichtbij zijn er genoeg. Een plek om te koesteren, dat is zeker! bedankt Ad en Frank voro jullie zorgen.

Josephine en Mark
17-12-2007 mooi hotel! Prachtige badkamers! sanitair is wél heel erg goed! Geen overdreven luxe (hoewel...) echter prima bad en voorzieningen! Ruime badkamer in elke kamer!
De gastheer ontving ons met een drankje, waar vind je dat nog? Heel persoonlijk, aardig en opgewekt! Zo moet elke vakantie beginnen. Ook het ontbijt is vorstelijk te noemen! Geweldige plek, mooie omgeving

Jim
26-10-2007 Hotel met stijl. Themaconcept van kamer is zeer geslaagd. Knusse ontbijtruimte. Mooie grote tuin met uitzicht. Klantvriendelijk. Prima uitvalbasis voor wandeling of rondrit. Sanitair kan iets beter.

Suzanne
3-9-2007 Het hotel was helemaal super. Prachtige kamers met geweldig uitzicht. Gastvrijheid die ik nog niet kende, heel erg vriendelijk! Het ontbijt (met een eitje naar wens gekookt als je dit wilde) maakte het plaatje compleet. De kamers hebben allemaal een thema, voor een romantisch weekend weg zit je hier perfect. Mooie omgeving, jammer dat de Belgen niet zo goed zijn in de wegwijzering. Zeker een aanrader (vooral voor stelletjes)!

9,5

zakelijk (1)