30-3-2012
Wij hebben vorig weekend 2 nachten mogen genieten in dit erg mooie huis. De B&B is prachtig gerestaureerd en ook de 5 kamers zijn schitterend ingericht met mooie badkamers ensuite. Ik heb ook een kijkje mogen nemen in de gìte, gelegen in de poort bij de ingang. Ziet er ook al zo mooi uit. Fijne, grote tuin met terras gelegen aan de rivier de Ourthe. Er loopt wel een spoor langs het huis maar daar heb je weinig last van. Station Rivage ligt op 2 minuutjes lopen. Mooie wandelroutes in de omgeving, die beginnen vanuit de B&B. We hebben heerlijk gegeten tijdens ons verblijf, lekker ontbijtje. Het diner, gekookt door Elly, was heerlijk en dat voor maar 25 euro incl. glas wijn. We hebben erg genoten van de gastvrijheid van Elly en Jan. We zullen jullie zeker aanbevelen aan familie en vrienden!
Eigenaar zegt:
Fijn om te lezen dat u zo een plezierig verblijf heeft gehad! Heel erg bedankt voor de complimenten en graag tot ziens!
26-3-2012
Een wat late reactie maar onze dank is niet minder!
We hebben een geweldig weekend gehad.
Bedankt voor de gastvrijheid, de gezellige en luxe kamer, het lekkere eten, de tips voor leuke uitjes in de omgeving, de mooie wandelroute en de heerlijke wijn!
Wie weet tot ziens!
Eigenaar zegt:
Geweldig om te lezen dat uw verblijf een " echte vakantie" is geweest! Hartelijk dank voor de lovende woorden! Graag tot ziens bij Les Tourelles!
4-3-2012
Super leuke omgeving, leuk met het station in de buurt. Mooie kamers, leuke tips van activiteiten in de buurt. Gastvriendelijkheid was ook super. Was gewoon geslaagd weekend.
Eigenaar zegt:
Onwijs bedank voor jullie mooie woorden hier ook Zoover! Graag tot een volgende keer!
19-2-2012
N erg genoten van ons verblijf. Wij huurden de gite, deze is ruim en comfortabel. Ontbijt en diner zeer goed, maar vooral de gastvrijheid en hartelijkheid van Elly en Jan was buitengewoon. Prachtige inrichting van de kamers ook! Ookmleuk speelgoed voor onze kinderen aanwezig.
Eigenaar zegt:
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Wij vonden het ook fijn om op deze manier kennis te maken en jullie een mooi weekend te bezorgen inclusief gitaarmuziek en gezelligheid.
Tot een volgende keer!
Groeten Elly Storm