Camping Spa d'Or*** in Sart-lez-Spa België beoordelingen 7.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.978 bezoekers online
Home > België > Luik > Sart-lez-Spa > Camping Spa d'Or***

Beoordelingen Camping Spa d'Or***

-3  °C

30 januari 2012

hoofdgebouw

Camping Spa d'Or scoort een 7,0 uit 10, op basis van 166 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Spa d'Or***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Spa d'Or*** in Sart-lez-Spa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Camping Spa d'Or*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Camping Spa d'Or*** met andere accommodaties in Sart-lez-Spa.

160 beoordelingen over Spa d'Or***

Niet weer
de vries
12-8-2011 3 jaar geleden op deze camping geweest en nu weer voor 3 dagen.toen veel regen en nu ook.helaas is er nog niks aan de afvoer van het hemel water gedaan.de helft van de camping verzuipt in de voor tent,een vieze stinkende drap komt naar boven.enige behulpzaamheid en begrip was er niet ;alleen sorry.voorkeur plaats was betaald en gereserveerd door een buurvrouw...helaas stond er al een andere en het geld wat er was betaald voor de voorkeurs plek, werd niet terug gegeven.jammer voor een mooie camping waar niks aan de wateroverlast wordt gedaan .de campeerders tegemoet komen kan nooit kwaad

met oudere kinderen
Nooit meer!!
R Posthumus
31-7-2011 Hadden telefonisch een week gereserveerd en bij aankomst een fors bedrag afgerekend.
Helaas brak mijn vrouw de tweede dag haar enkel op het wandelpad rond de camping, waardoor we onze vakantie moesten afbreken. Dit was voor Spa D'Or echter geen reden ook maar een cent terug te betalen.

We hebben met z'n 3en een geweldige vakantie gehad
ilse witlox
29-8-2011 De animatieteam was geweldig. Restaurant super zelfs een workshop marsepein met een leraar kok geweldig voor de kinderen voor elk wat wils zelfs voor elke leeftijd. Sanitair super bijgehouden. Personeel erg behulpzaam ze brachten zelfs de vuilniszak van ons weg toen we stonden kletsen. Erg sociaal zelfs na hun werk. een grote pluim voor het personeel en het animatie team. Geweldig programma voor de kinderen Rangers erg leuk, zelfs voor meisjes, maar ook veel sport activiteiten, knutselen zelfs een workshop met vogels. ook erg veel variatie in het programma ieder week iets anders. En voor de grote kinderen is erg club actief erg gaaf!!

Leuke kleine camping
e en j
5-8-2011 we waren met onze dochter(2) in een stacaravan atlas. zijn oude caravans maar wel schoon. schone camping, leuke speelplaatsen. zwembad was heel erg koud!!! Het eten was erg lekker vooral de spareribs!!

met oudere kinderen, Juli 2011
Leuke vakantie gehad
van den Oetelaar
3-8-2011 Het is een goed verzorgde camping, we hadden een 6t persoonshuisje gehuurd.
Het huisje was in perfecte staat, schoon, zuiver en prachtig gelegen.
Meer dan voldoende mogelijkheden voor vertier in de omgeving.

Geweldig
Marjo&Pedro
6-8-2011 Wij hadden gereserveerd voor 1 week het weer was niet geweldig maar wij hebben een geweldige week gehad.Eten in het restaurant is TOP! Personeel is allemaal keivriendelijk.
Mooie, eigenlijk prachtige wandelroutes verkrijgbaar bij de receptie.
Kortom echt voor herhaling vatbaar!!

met oudere kinderen, Juli 2011
Mooie, niet te grote, kindvriendelijke camping
duijn
16-8-2011 Alles aan deze camping klopt: ligging, animatie, sanitair etc. Alleen het weer...... Het blijft natuurlijk de Ardennen, dus veel regen en weinig zon. De natuur vaart er wel bij en is dan ook prachtig.
Het restaurant is echt een aanrader. Lekker en ruim voldoende eten voor een schappelijke prijs.
Een dikke pluim voor het hele animatieteam en vooral voor Rick en de twee Thijsen. Jullie inzet is echt super.
Kampeerplaatsen zijn echt heel ruim. Bij zware regenval is het vooral belangrijk dat je zelf de zaken goed voor elkaar hebt in je (voor)tent. Als je e.e.a. goed aanpakt dan heb je echt niet veel (over)last en is alles zo weer droog.

Leuke kleine gezinscamping
Annette
3-8-2011 Leuke vakantie gehad op deze camping met de kinderen. Stacaravan die we hadden gehuurd was erg goed, zag er nieuw uit. Kleine speeltuin/zandbak voor de kids en een zwembad. Water in het zwembad was erg koud!! Voor kleine kinderen een leuke camping met veel animatie. Kan me voorstellen dat het voor wat oudere kinderen minder leuk is. In de omgeving is genoeg te doen. Plopsa Coo en dierentuin op 20 min. rijden. Kortom, ondanks het slechte weer een leuke vakantie gehad.

Superleuke en nette familiecamping
Chris&Rich
24-7-2011 Camping Spa d'or is een rustige, nette, gezellige en leuke familiecamping. Er is een fijn en overzichtelijk zwembad. Ze hebben een leuke kidsclub met indoor en outdoor activiteiten en een kleine maar leuke, veilige en overzichtelijke speeltuin/zandbak. We hebben eerlijk en lekker gegeten en en gedronken in het restaurant. De camping heeft ook mooie sta-caravans. Het is een groene camping met onderhouden gras, mooie heggen en bomen. Je wandelt zo de camping af en een heerlijk wandelgebied in. Er zijn veel uitjes in de (directe) omgeving mogelijk. Echt voor iedereen wat wils. Zeker een aanrader en we gaan zeker nog eens terug!

met jonge kinderen, Juni 2011
Slechte keuken
fam de vries
21-6-2011 bij bestellen uit de "snackbar" moest men eerst kijken wat er allemaal precies was en dan was het toch weer niet al met al een slechte service waar men niet weet wat men kan verkopen en alles door elkaar heen loopt en de manager of hoe hij genoemt wil worden zich alleen druk maakt om de kassa en voor de rest alles links laat liggen.
ik bestelde een bakje mayonaise erbij en kreeg een leeg bakje en 5 zakjes mayonaise?????? die ik zelf moet uitknijpen kortom was een slechte ervaring met deze camping de stacaravan was goed daar was niks op aan te merken alles keurig verzorgd maar die was dan ook van en touroperator

met een groep (5)
alleenreizend (1)