23-5-2012
Ben in 2008, 2011 naar het Forellenhof geweest en ga nu dit jaar weer. We worden elk jaar goed onthaald door de lieve eigenaar, kregen zelfs een bon om met het hele gezin gratis frietjes te gaan eten. Huisjes worden elke dag goed schoongemaakt. Het hotel ligt langs een drukke weg, maar in het vakantiepark heb je hier totaal geen last van. Rondom het hotel kun je mooie wandelingen maken, en je kunt gemakkelijk Luxemburg en Duitsland bezoeken, ook is het stadje Sankt-Vith ook een gezellige plaats. Er is een voetbalveld, een zwembad een jeu de boules baan, en een barbeque, al met al een gezellig familiepark, met een mooi onderhouden tuin, super vriendelijk personeel, onderhouden zwembad en een leuke omgeving!
4-9-2011
Dit jaar (2011) in Augustus in de forellenhof zeten. 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. Bij aankomst vriendelijk ontvangen. Aan de buitenkant ziet het er leuk uit maar toen we de deur opendeden kwam de grot lucht je al tegemoed. We wilden de tv aanzetten zodat onze kinderen tv konden kijken zodat wij rustig onze spullen uit konden pakken. Hier begon gelijk de ellende. TV was stuk. Hierbij een opsomming van de verdere gebreken in dit huisje: Koelkast maakt zoveel herrie in dit gehorige huisje dat je er niet van kan slapen. Slapen doe je toch al niet dankzij de bedden die stinken, kraken en zwaar zijn doorgezakt. Veel schimmel en erg vies en donker huisje.
Lekkage in kamer na het douchen. Gaskachels die in 1998 voor het laatst zijn nagekeken. Buitenzwembad is groen van de algen en niet afgeschermt voor kleine kinderen. Speeltuintje is erg oud en veel kapotte toestellen. Op de foto ziet het er leuk uit maar dit zijn foto's uit ver archief. Bij aankomst wil je gelijk weer naar huis toe
Eigenaar zegt:
Ik ben op mins verrast door de commentaren die in september 2011 zijn verschenen. Er waren algen in het zwembad? Men moet weten dat de behandeling bestaat uit chloor mat het werkt niet als het regent en in juli heeft het bijna altijd gerekend…
Sommige gasten van de chalets zijn erg ondankbaar : als ze aankomen ontvangen ze bijvoorbeeld een gratis ontvangstrink en een bon om met hun hele gezin in de frituur te gaan eten, wat bedoeld is om hen de voorbereiding van een maaltijd te vermijden na hun reis.
De huizen zijn elk jaaronderhoud : verf, nieuwe matrassen, onderhoud van de sanitaire en van de meubelen, enz. De gasinstallatie is op 26 juni 2011 ten laatste worden gecontroleerd door een bedrijf, erkend door de ministerie. We voegen ook regelmatig de visvijvers met forellen en geven onze gasten soms vissen als ze geen zelf kunnen vissen, wat gebeurt. Wat moeten we nog doen, zodat de mensen tevreden zijn?!