Vakantie Beoordelingen Sankt Vith Luik vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Sankt Vith

6,6

24 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Sankt Vith

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Sankt Vith. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Sankt Vith. Ben je zelf op vakantie geweest naar Sankt Vith? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Sankt Vith scoort een 7,5 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Bed and Breakfasts, 1 Camping, 1 Vakantiehuis en 7 Hotels in Sankt Vith. Op Zoover vind je bovendien 4 vakantiefoto's van Sankt Vith. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Sankt Vith. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik.

9 beoordelingen over Sankt Vith

6,3
met oudere kinderen, 2012
"Aanrader"
Saskia
Sfeer
23-5-2012 Super veel gezellige restaurantjes, in de zomer regelmatig marktjes en bandjes die optreden, al met al een leuk stadje!

met partner, Nov. 2011
"Klein stadje"
jean paul
Omgeving
21-11-2011 niet veel bekijks , misschien wat rond toeren in hoge venen of Luxemburg

"Nooit meer"
Tuur
Sfeer
16-8-2011 saai, klein, aubolige winkels, agressieve automobilisten die veel te hard door de stadskern rijden, mijn broer bijna omver gereden met kindje en dan ook nog toeteren.
Restaurant met uitzicht op het meer: met kinderen hier eten is "schwierig". Wel hele leuke kinderspeeltuin en leuk restaurantje 'Luxembourg"

"Landhaus heinze"
Lina
4-1-2010 prachtige streek om te mountainbiken.
ideale bed & breafast om te ontspannen na een drukke rit.
overheerlijke burgerkeuken.
zeker voor herhaling vatbaar!

Familie, Juli 2008
"Leuk dorp"
fam. zandbergen
Omgeving
2-8-2008 een erg leuk dorp er is van alles te beleven goede eet tentjes waar je goed en niet duur kunt eten (vooral bij de Nikolaas grille) dit is een aanrader. Goede vvv informatie mensen vriendelijk in het dorp je kan er goed met Nederlandse en Duitse taal terecht. Wij zijn nu het 2de jaar daar geweest het is ons prima bevalllen.

joop
Omgeving
11-8-2005 is een leuk plaatsje alleen alles is er inderdaad nieuw maar dat vondt ik geen probleem er zijn 3 grote supermarkten en je kunt overal gratis parkeren

R.v.d. Struik
Omgeving
15-12-2004 Vreselijk lelije stad, allemaal nieuwbouw in het centrum. Helaas platgegooid in 1944 vandaar. de omgeving is wel prachtig, Maar Sankt-Vith, dat was één keer maar nooit meer.

Paul
28-11-2004 Ik ben in dit hotel op gastronomisch weekend geweest.prachtige veranda aan het hotel.Vriendelijk onthaal in het Nederlands.
Beneden in het hotel is er een zwembad en sauna.Het eten was prima.Enig nadeel aan het hotel,de badkamer op de bovenste verdieping zit recht onder het schuine dak.Als je recht komt uit het bad dan kan dit weel eens een pijnlijke ervaring zijn.Kamers zijn netjes

met een groep, 1973
"Mooie omgeving."
Rob
Omgeving
24-4-2012 Om de Ardennen te zien, zit je hier goed. Het dorp zelf stelt neit zo heel veel voor. De omgevign is oogstrelend, dus dat zit wel goed. Onze accomodatie was redelijk.