Camping La Plage** in Robertville België beoordelingen 8.8 | Zoover

Het Zwembad

Beoordelingen Camping La Plage**

Route des Bains 33, B-4950, Robertville
Camping La Plage scoort een 8,8 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping La Plage**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping La Plage** in Robertville, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Camping La Plage** vinden. Je kunt 1 video van Camping La Plage** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Camping La Plage** met andere accommodaties in Robertville.

24 beoordelingen over La Plage**

met oudere kinderen, 2012
"Super plek , en zo dichtbij"
cees van gerven
4-1-2012 De camping is gelegen aan een stuwmeer, waar het zomers zeer goed toeven is, er kan gezwemd worden of een bootje gehuurd worden. op de camping is een verwarmd zwembad(en deze zijn op de plaatselijke campings elders niet te vinden) en een zeer gezellige kantine. Er straalt rust uit van deze plek, maar tevens gebeurt er in het seisoen van alles om met het gezin hier een geweldige vakantie te houden. Er zijn genoeg plaatsten voor tent of caravan, maar je kunt er ook een caravan of apartement(max 4 per.) huren. De winkel voorziet iedereeen van de nodige dagelijkse boodschappen , inclusief dagelijks verse broodjes. In het voor of na seisoen gebeurd er ook van alles, dus het gehele jaar kan men hier terecht. Zelf vieren wij hier ook Oud en Nieuw , een geweldige ervaring, met ongeveer 70 mensen eten en drinken we dan het jaar uit. En ook dit jaar was het weer wit, omdat de camping zowat op het hoogste punt van belgie ligt.Je waant je gewoon in de alpen. Volgende week weer langlaufen!!!

"Lekker weekendje weg"
Tinus
28-6-2011 Wil je weg uit de drukte, kan je je zelf vermaken in de natuur, bij La Plage zit je midden in de natuur en kan je wandelen en fietsen tot je de blaren op je voeten of je billen hebt. Lekker ontspannen zwemmen in het zwembad. Te veel chloor??? ECHT NIET. Dan ben ik er na 5 minuten al uit met rode ogen en ik heb er meer dan een uur ingelegen.

Ik kom zeker weer terug

met jonge kinderen, Juni 2011
"Super camping, rustig midden in de natuur"
Pieter Janssen
30-11-2011 In het voorjaar van 2011 met een bevriend stel en de kinderen 2 dagen heerlijk gecampeerd. Super gezellige camping, no nonsens, gezellige kantine met open haard. Mooi zwembad voor de kinderen.

En dat midden in de fantastische natuur van de Ardennen, een dag stevig gewandeld. De volgende dag met de kinderen naar het Kasteel Reinhardstein, waar ANUBIS is opgenomen.

En last but not least is er de geweldige campingbaas Arnout, niets is te veel voor hem, hij sjouwt de hele dag om het zijn gasten naar de zin te maken.

Een aanrader dus!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping La Plage** bij:

"Heerlijk ontspannen en gemoedelijke sfeer"
Andre van den Broek
15-6-2011 Camping La Plage in Robertville ligt een een prachtige omgeving. Prachige omgeving voor wandelliefhebbers. Veel water in de buurt voor de sportvissers. Je kunt er op Forel vissen die uitgezet is. Spetterende beekwandelingen en watervallen zijn in de omgeving. Leuke stadjes zoals Malmedi en Eupen op een half uurtje rijden met de auto. Er is een mogelijkheid om met de campingbeheerder Arnout mee te vliegen in zijn lichtgewicht vliegtuig zodat je de mooie omgeving ook vanuit de lucht kunt bekijken. Kortom een aanrader voor iedereen. Wij hebben dit weekend de studio gehuurd. Je kijkt over de gehele camping heen en je hebt je eigen toilet en douchegelegenheid met een keuken. Kortom van alle gemakken voorzien. Neem wel koffiepads mee voor de Senseo zodat je meteen kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Senseo van Philips is aanwezig. Koelkast en magnetron en een heerlijke verwarming voor de koude nachten.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Minder dan verwacht."
Mutgeert
6-6-2011 Volgens campingeigenaar zouden we aan het meer staan. Dit is niet waar camping ligt erboven en daartussen nog een helling en chalets.Kan alleen zwemmen bij een betaald aangelegd strandje, verder niet.Sanitair oud en te weinig. Geen speelweide bv voetbal voor de kinderen. Zwembad erg veel chloor.
Zelfs voor warm afwaswater moet je betalen. Geen wc papier en wasbakken met alleen koud water.

met partner, Mrt. 2011
"De moeite waard"
Reynvoet - Pauwels
14-3-2011 De ideale plaats voor natuur en wandelliefhebbers. wij zijn in de krokusvakantie geweest en hebben heerlijke wandelingen gedaan met onze 3 honden. De baas is een supervriendelijke en behulpzame amsterdammer. De omgeving is mooi en het zicht op het meer is ook super. Voldoende mogelijkheden in de buurt om te winkelen en te eten. Goed aangeduide wandelroutes.

met jonge kinderen, 2011
"Geweldig"
Tonie
22-2-2011 Heerlijke camping ,voor ons echt een 2de thuisplek waar we lekker kunnen ontspannen met mooie omgeving en leuke mensen.

met partner, Dec. 2010
"Ideaal voor een weekendje weg"
john saskia strijbo...
16-1-2011 Camping la Plage, een plek waar we al 15 jaar meerdere keren per jaar vertoeven.
de gemoedelijke sfeer, de werkelijk prachtige omgeving, de rust die daar heerst, en natuurlijk de uiterst vriendelijke behulpzame camping eigenaar Aarnout die voor je klaarstaat wanneer je hem nodig hebt.
elke keer weer als we aankomen voelt het voor ons als thuiskomen.
2 weken geleden daar ook Nieuwjaar gevierd met een groep van 40 mensen, heerlijk gegeten,super gezellige sfeer en prachtig vuurwerk.
al met al een super mooi plekje niet al te ver weg, ideaal voor een weekendje weg voor jong en oud.

Gr john sas misty

met partner, Sept. 2010
"Fantastisch en mooi en rustig"
Jan en Elise Oord
21-11-2010 Eind september daar 2 dagen geweest 28/29 september. Prachtige omgeving, heerlijk gewandeld. Een uniek iets meegemaakt het meer was leeg i.v.m werkzaamheden aan de stuw, op de bodem gelopen. De Nederlandse beheerder zeer vriendelijk , heeft geholpen onze camper van het gras at te slepen,we hadden niet aan de vele regen gedacht. Prachtig zwembad, ze waren met vernieuwingen bezig en ook kan je met de eigenaar vliegen.
Vers brood en wat levensmiddelen te koop, ook snacks. Bedankt nogmaals voor de hulp en we komen zeker terug.
Groetjes Jan en Elise Oord

met partner, 2010
"Top plek"
Wim & Renée Zanen
20-9-2010 Voor ons is het dé camping al ruim 20 jaar om tot rust te komen en weer op te laden. Super fijne eigenaar die meer een vriend is geworden. Echt een aanrader maar stiekem willen we het geheim houden omdat anders de camping overspoeld wordt door mensen waardoor wij niet meer aan onze rust komen, haha!
Tevens is de haard in de kantine een aanrader.