5-9-2012
Een geweldige vakantie gehad op deze fraai gelegen compacte camping. We verbleven in een vrij nieuwe, goed uitgeruste stacaravan. De voorzieningen zijn prima, de omgeving fraai en de activiteiten voor jong en oud en voor elk wat wils. En sta je 's avonds met pech bij de weg, haalt de campingeigenaar je op en sleept je naar de garage. Komt die garage er niet uit, sleept hij hem naar een andere garage omdat je zelf bent vergeten een goede verzekering af te sluiten. Het personeel was zeer meelevend en belangstellend. Zes dagen langer blijven, was geen enkel probleem. Wat deze mooie camping een topcamping maakt, is het team Polleur.
13-9-2012
Door Nederlanders gerund en verzorgde camping. Zeer fijne plek langs een koel, snelstromend beekje, met ontelbare keien, die elke dag een andere formatie hadden. Heerlijk om daar in de schaduw een boekje te lezen met 30 graden. Disco is echt geluidsdicht, niets gehoord. Prima annimatie. Zwembad groot genoeg om aantrekkelijk te zijn voor de jongens. Bebosde helling om uren te lopen zonder iemand tegen te komen.
Supermarkten in Spa en klein campingwinkeltje om de kleine dingen aan te vullen. Jammer dat je met je WC papier op zak naar het toilet moet.
4-9-2012
geweldige accommodatie, centraal gelegen, schoon, geweldige campeerplekken, schoon sanitair, aardige mensen, schoon zwembad, eigenlijk was alles daar perfect, camping polleur heeft ons een leuke vakantie 2012 bezorgd
31-7-2012
Niet al te grote camping, maar wel voor alle leeftijden toegankelijk. Voor elk wat wils op gebied van entertainment en activiteiten door het gedreven team.
Wij hebben gebruik gemaakt van een Cabane (kampeerhut) wat prima bevallen is. Ondanks dat deze Cabane op wielen staat, trekken ze nog wel koud op! De nachten kunnen koud zijn, dus neem genoeg dekens mee!
Her en der heeft de camping wat aandacht en verbeterpunten, maar niets onoverkomelijk. Het sanitair is netjes, dat is voor ons altijd een belangrijk punt. En verder blijft het toch kamperen en de uitdaging daarvan is creatief om te gaan met de middelen die je hebt.