21-6-2011
Nogal huiverig naar deze camping vertrokken maar het viel allemaal enorm mee. De sanitaire voorzieningen bedoelt voor de toeristische campingplaatsen zijn gerenoveerd en worden heel goed schoon gehouden. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant van het kasteel en ook bij de forellenvijver was het goed en goedkoop €12.50 voor drie gangen. Alleen de snackbar was in dit opzicht een minpunt wat betreft prijs/kwaliteit. De winkel was open op de aangegeven tijden en goed voorzien. De camping ligt heel centraal voor het maken van uitstapjes terwijl je in de omgeving ook mooie uitgezette wandelingen kunt maken.
8-5-2011
Als je er een stacaravan huurt van TO en achteraan op de camping staat dan heb je nog de meeste kans op een redelijk verblijf. Voor de rest is het een ongezellige bende . De cafetaria is bijna nooit open en lijkt meer op een kazernekantine van vlak na de oorlog en wij waren er toch in de meivakantie met erg mooi weer . De speeltuin is de grootste troef van de camping. De prijzen in de HORECA zijn belachlijk hoog . Toen wij er waren kwamen er grote luidruchtige groepen de speeltuinen in beslag namen of stonden er dom kijkende jongeren zich vol te zuipen bij hun auto die overal geparkeerd kon worden. De omgeving is wel de moeite waard en je kunt leuke uitstapjes maken naar , Leuven , Namen, Huy , Andenne , Dinant .