Vakantiepark L'Hirondelle**** in Oteppe België beoordelingen 6.3 | Zoover

Vakantiepark L

Beoordelingen Vakantiepark L'Hirondelle****

76 A, Rue de la Burdinale - 4210 OTEPPE, 4210, Oteppe
Vakantiepark L'Hirondelle scoort een 6,3 uit 10, op basis van 71 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark L'Hirondelle****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark L'Hirondelle**** in Oteppe, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Vakantiepark L'Hirondelle**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Vakantiepark L'Hirondelle**** met andere accommodaties in Oteppe.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

6,2
4,1
4,5
3,6
"Leuke camping met veel te doen voor de kinderen."
Wilma
Onderkomens
31-8-2011 Na alle recensies op deze site gingen we er naar toe met een vreemd gevoel. Dit bleek volledig onterecht. Het was een leuke camping op een prima plek. Onze stacaravan van de touroperator was prima in orde. Prachtige speeltuin, zwembad met meerdere (nieuwe) glijbanen, speelhal. Genoeg te doen.

Wij hebben een top vakantie gehad. Het enige punt was dat de animatie stopte toen wij aankwamen maar onze kinderen (10, 7 en 1) hebben hier niets van gemerkt. Ze vermaakten zich prima.

"Prachtige speeltuin en grote stacaravan"
fia_1
Onderkomens
9-4-2012 De stacaravans van touroperator zijn ruim en heel goed uitgerust. De camping is een waar paradijs voor de kinderen. Een grote speeltuin (zoiets heb ik nog nooit gezien op een camping) en een mooi zwembad met een hoge toren met verschillende waterglijbanen. De snack is wat ongezellig, maar daarnaast is het restaurantje bij de visvijvers op de camping gezellig. Zeker een aanrader!

"Verslecht na veel goede jaren"
rita
Onderkomens
23-7-2011 van een heel goede camping na een zeer slechte camping ...de kamers op kasteel niet goed en niet verzorgt .moet dringend vernieuwd worden .ontbijt redelijk maar de plaats was niet opgekuist .lag nog viezigheid van de vorige dag ..ik heb er 30jaar met een caravan gestaan ..en vanaf 2005 niet meer geweest ..en nu wou ik nog eens gaan zien ..maar het is dik tegen gevallen ...nooit meer

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark L'Hirondelle**** bij...

"Camping waar vaste gasten koning denken te zijn"
A. de Been
Onderkomens
23-7-2011 Veel faciliteiten aanwezig.
ligt wel op aanvlieg route dus veel geluids overlast van vliegverkeer.
caravan van "touroperator" gehuurd.
zien er geweldig uit tot je gaat slapen.
de matrassen zijn waardeloos.
gemeld en er word gewoon gezegd dat ze dit wel vaker horen maar ze kunnen de matrassen niet vervangen omdat ze nog te goed zijn???????????????
Kom op deze camping niet meer terug.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Gewoon goed voor een paar dagen"
anette
21-6-2011 Nogal huiverig naar deze camping vertrokken maar het viel allemaal enorm mee. De sanitaire voorzieningen bedoelt voor de toeristische campingplaatsen zijn gerenoveerd en worden heel goed schoon gehouden. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant van het kasteel en ook bij de forellenvijver was het goed en goedkoop €12.50 voor drie gangen. Alleen de snackbar was in dit opzicht een minpunt wat betreft prijs/kwaliteit. De winkel was open op de aangegeven tijden en goed voorzien. De camping ligt heel centraal voor het maken van uitstapjes terwijl je in de omgeving ook mooie uitgezette wandelingen kunt maken.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Eigenlijk een heel slechte camping"
eirrah
8-5-2011 Als je er een stacaravan huurt van TO en achteraan op de camping staat dan heb je nog de meeste kans op een redelijk verblijf. Voor de rest is het een ongezellige bende . De cafetaria is bijna nooit open en lijkt meer op een kazernekantine van vlak na de oorlog en wij waren er toch in de meivakantie met erg mooi weer . De speeltuin is de grootste troef van de camping. De prijzen in de HORECA zijn belachlijk hoog . Toen wij er waren kwamen er grote luidruchtige groepen de speeltuinen in beslag namen of stonden er dom kijkende jongeren zich vol te zuipen bij hun auto die overal geparkeerd kon worden. De omgeving is wel de moeite waard en je kunt leuke uitstapjes maken naar , Leuven , Namen, Huy , Andenne , Dinant .

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Ideaal voor een weekendje uit"
heinrich_nell
18-3-2011 Wij komen reeds 2 jaar met onze vrienden en kinderen naar deze camping, maar dan wel in een stacaravan van vacansolei. Dit is zeker een aanrader. De caravan is altijd net, de ontvangst en vertrekprocedure kort en correct. Een zeer grote, nette en moderne speeltuin. Ideaal voor onze kinderen van 3, 5 en 8 jaar! Het openluchtzwembad is steeds gesloten, maar daar hebben wij niet zo een behoefte aan. Wij nemen deze als uitvalbasis voor een dag Plopsa Coo.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Aardige camping"
Jacoba
Onderkomens
30-8-2010 Stacaravan Waikiki van TO: goed! Receptie op de camping van TO, daar werden we goed ontvangen. Animatieteam: wat ik er van gezien heb was goed. Speeltuin camping: is gedeeltelijk vernieuwd, dus ze zijn goed bezig. Zwembad: was alleen bij goed weer open en was aan venieuwing toe. De glijbaan zag er niet opperbest uit en rond het zwembad waren randtegels kapot. Dit is geen reclame. Badmeesters waren niet erg actief. Toiletten bij het zwembad heb ik mezelf niet aan gewaagd. In het weekend veel dagtoeristen die in en naast de speeltuin aan het bbq-en waren. Ook erg luidruchtig en storend. Campingwinkel: klein assortiment, wel aardig personeel. Winkelen in de grote supermarkten in de omgeving is ook veel leukerder! Toiletgebouwen op de camping hoefde ik (gelukkig) geen gebruik van te maken. Ze stonken als je er langs liep en zagen er niet al te fris uit! Als je iets van de omgeving wil zien moet je er wel op uit trekken! Leuke camping als je goed weer hebt

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Leuke camping maar vieze toiletten"
Marielle
8-9-2010 Het is opzich een hele mooie en gezellige camping met veel speelplezier voor de kinderen. We hadden een tent gehuurd van reisorganisatie. We lagen met 4 tenten op een veldje, dat was kei leuk en gezellig. Animatie ook kei leuk voor de kinderen. Alleen de Toiletten en douches zagen er smerig uit. Ondanks dat het 2 keer per dag schoongemaakt wordt. Ook deden de douches bij ons maar voor de helft van de tijd en gingen dan ook vaak verderop douchen. En je moest je eigen toiletpapier meenemen die hadden ze daar niet. Alleen jammer dat de animatieteam van de camping zelf er niet meer waren het seisoen was helaas afgelopen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeer verontrust er naar toe"
daan
29-8-2010 Net terug van een weekje op deze camping, waar ik wel enigszins verontrust naar toe ging door alle verhalen hier op de site....
Echt met knikkende knieen de camping op maar al snel toch behoorlijk gerustgesteld.De sanitaire voorzieningen zijn inderdaad wel verouderd en mogen een flinke op knap beurt krijgen maar toen wij er waren wel schoon.Verder een prima camping, met superleuke speeltuin voor onze zoon,animatie van TO (weer of geen weer!!!!
mooie wandelroutes naar de vijver en verder in de omliggende dorpen en steden verschrikkelijk veel te doen en te bewonderen.
al met al ben ik het dus niet zo eens met sommige beoordeling over deze camping want het is beslist wel een mooie en rustige camping waar ik zeker nog eens heen zou gaan.
Als ik lees over rommel,peuken in de speeltuin enz. enz. word ik een beetje boos....die rommel maken wij als vakantie gangers en niet het beheer van de camping. totaal onterechte kritiek naar mijn mening.Maden heb ik niet gezien!!!

1 2 3 4 5 6 7 volgende