Hotel La Forge*** in Malmédy België beoordelingen 5.8 | Zoover

4,9
4,1
4,2

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel La Forge***

Rue de la Warchenne 70, B-4960, Malmédy
Hotel La Forge scoort een 5,8 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Forge***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Forge*** in Malmédy, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Hotel La Forge*** met andere accommodaties in Malmédy.

13 beoordelingen over La Forge***

5,3
met vrienden, 2011
"Geen gastvrijheid"
Paul uit Alkmaar
12-7-2011 Met vier man op de motor. We moesten eerst betalen alvorens de kamer te kunnen zien (bed en douche OK?). Kon niet, toch niet eerst betaald, maar kamer bekeken. Bed en douche waren prima, maar de gastvrijheid was ver te zoeken. Motorstalling met moeite voor 1 nacht. Heel apart allemaal en zeker GEEN aanrader.

met vrienden, Aug. 2010
"Gewoon goed"
Marcel
30-8-2010 Na het lezen van een aantal schrikbarende beoordelingen op deze website gingen we afgelopen Formule 1 weekend alsnog naar Hotel La Forge. In januari was er reeds geboekt en betaald, dus we hielden onze vingers gekruisd.

Bij aankomt werden we keurig ontvangen door de eigenaar, Walthere, en deze wist onze reservering uit zijn hoofd incl. de reeds gedane betaling. Binnen 5 minuten waren we op onze keurige en schone kamer. Ligging is perfect, precies in het centrum van Malmedy met rondom allemaal gezellige en leuke restaurantjes. Kamers zien er goed uit, allemaal netjes en schoon en elke dag schone handdoeken.

Dus onze ervaring was goed, volgende keer zou ik het zo weer boeken! Voor Formule 1 fans, vanaf dit hotel rij je in slechts 10 minuten naar Spa-Franchorchamps.

met oudere kinderen, Juli 2010
"FANTASTICH"
Van Bogaert
7-4-2011 Wij begrijpen de heisa ook niet.
Het hotel is aan renovering toe, ok.
Maar het was proper en stijlvol.
Ontbijt was uitgebreid en de kamers zeer schoon.
De uitbater en zijn vrouw, leken ons fantastische mensen.
Bij ons geen gemor, geen ruzie...
Wij komen er zeker weer.
Sylvia en Marc

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel La Forge*** bij:

met partner, Juni 2010
"Nooit meer heengaan"
O. Arkik
12-7-2010 Na eerder in dit hotel verbleven te hebben besloten we ook dit jaar onze vakantie hier weer te beginnen. Helaas blijkt dit hotel overgenomen te zijn door een niet al te fris type. Ondanks onze reservering kregen we van een ongeveer 60 jarige vrouw, die duidelijk onder invloed was van verboden middelen, naast enige beledigingen te horen dat we op moesten rotten en maar een ander hotel moesten zoeken want ze was gesloten. Van de buren van het hotel en de politie die door de buren inmiddels door de buren gebeld was, hoorden we dat dit sinds de overname door een moeder en haar zoon de dagelijkse gang van zaken is en ze inmiddels zo'n anderhalve meter dossier over dit hotel hebben. Ze verwachten op korte termijn tot sluiting over te gaan. In het hotel waar we vervolgens terecht kwamen hoorden we dat dit de dagelijkse gang van zaken is geworden. Ook een groep van 10 motorrijders uit Italië kregen ondanks hun reservering te horen dat ze gesloten was en op moesten rotten.

met vrienden, Apr. 2010
"LET OP!!"
mountainbikers
26-4-2010 Madame had zondag ochtend geen zin om uit bed te komen en het ontbijt voor haar gasten te verzorgen. Zoonlief en opa laten opdraven die chaotisch te werk gingen.
Zelf maar brood gekocht bij de bakker om de hoek en het beleg gedeeld met de andere gasten. Wat een aanfluiting en dat voor 80 euro per nacht. NOOIT MEER !!!!!

met vrienden, Feb. 2010
"Het ergste wat je kan meemaken!!!!"
Seurinck Bernard
3-3-2010 Vrijdag aangekomen om 20u. Het beloofde avondmaal om 21u werd geannuleerd, want de uitbaters hadden slaande ruzie gekregen in de keuken (kapotte borden, overal frieten op de grond,...) en besloten het hotel te verlaten en te gaan zuipen of zo.
We waren met een groep van ongeveer 20 mensen (met kinderen) en moesten naar de naastgelegen frituur om te eten.
Op de kamer aangekomen bleek ook de verwarming niet op te staan (14° C). Stookolie was op...
De volgende morgen werd ons ontbijt vanaf 8u beetje bij beetje aangebracht door de uitbater die stonk naar sigaretten en de goot. Afgebakken stokbroodjes, lege pot choco, kaas, hesp,... Tegen 9u30 stond alles op tafel denk ik. Toen madam binnenkwam en vond dat we niet erg netjes waren, zei ze: "Schweinhunde!".
Meneer beloofde dat ons avondmaal in orde kwam, maar om 18u bleek dat we ernaar konden fluiten. Na wat discussie mochten we zelf koken, tot zijn madam volledig tilt sloeg!!! We gingen naar huis en waren ons geld kwijt (hadden betaald)

met vrienden, Mei 2009
"Nooit meer."
Paul en Angela
1-6-2009 Hotel heeft mogelijkheden om het gasten naar de zin te maken, mooie kamers, goed gelegen. Bediening en service is echter erbarmelijk, zelfs na klagen...Afval van de vorige gasten lag nog in een laatje in de badkamer. Herhaaldelijk moesten we verzoeken om een drankje maar het werd niet gebracht, wel berekend. Diner was de eerste avond redelijk. De tweede avond ronduit slecht. De kok was gevlucht. Het voorgerecht was heerlijk. Mijn visgerecht bestond uit een restantje van het menu van de vorige avond, daar was ananas bijgeschept die met de kip van de overige gasten was meegebakken en verlepte sla. Gesmolten chocolademousse met blikfruit. Toen wij het weigerden, werd ons bord bij de volgende tafel aangeboden en hadden we geen verstand van goed eten. De kamers werden niet schoongemaakt en geen van de 25 gasten van onze groep kon aan toiletpapier komen, ook niet na herhaalde verzoeken. Wat een misser!

met vrienden, Mei 2009
"LET OP"
J. Oprins
24-5-2009 Aardige mensen maar totaal geen organisatie, kamers waren keurig maar het onbijt was karig. half pension niet doen. kok kan nog geen diepvries maaltijd opwarmen.
hebben de meerprijs voor halfpension terug gekregen, lekker eten doe je in Malmedy.

"Een aanrader in Malmedy"
E. Rose
25-7-2008 Het Hotel La Forge heeft een ideale ligging, de kamers zijn knus, het ontbijt-buffet uitstekend. Het is een echte aanraader.

met vrienden, Juni 2008
Mike
1-7-2008 We waren met een groep van 18 personen in juni in Hotel La Forge en zullen het volgende jaar zeker terugkomen. Mooie kamers, een heerlijk ontbijt, een gezellig Café, en warme ontvangst en vriendelijke, behulpsame meedewerkers en eigenaars.