Vakantie Beoordelingen Longfaye Luik vakantie, hotels, last minutes | Zoover

5,1

24 mei 2012

Longfaye

Beoordelingen Longfaye

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Longfaye. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Longfaye. Ben je zelf op vakantie geweest naar Longfaye? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Longfaye scoort een 8,2 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 1 Bed and Breakfast, 1 Bungalow, 1 Chalet en 2 Vakantiehuizen in Longfaye. Op Zoover vind je bovendien 3 vakantiefoto's van Longfaye. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Longfaye. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik.

6 beoordelingen over Longfaye

5,1
Sfeer
"Super omgeving, gezellig veblijf"
Esther
Omgeving
27-7-2010 We hebben in de zomer van 2010 ons jaarlijks uitje weer in de ferme de bayhon gehouden.
Wederom supergezellig, Na de wandeling met het hele team een lekkere duik in het zwembad. Na de perfecte verzorgde BBQ de hele avond in de kampvuurhut gezeten.
De volgende ochtend na het ontbijt een mini competitie volley gespeeld achter op het grote veld -wel vlak!-
Alles bij elkaar weer prima geregeld en dat voor een aangename all-in prijs

met oudere kinderen
"2e keer dat we hier zitten."
Eboy
Omgeving
6-7-2010 mooie omgeving, veel wandel/mountainbike mogelijkheden. Het uitgaan moet je beperken tot cafeetje want een andere leuke tent is er niet. Paintball kan wel heel goed in de buurt.

met vrienden, Nov. 2009
"Fantastisch vriendenweekend"
Roel
Sfeer
2-12-2009 Zaten in een groot mooi huis van een familielid van een vriend van ons.
Was eerste keer in Longfaye, hebben lekker gegeten bij een klein restaurantje waar ik de naam niet meer van kan herinneren. Lekkere belgische bieren!
Door de vele regen en dat wij er met de vriendenclub een feestweekend van gingen maken binnenhuis, niet super veel van de omgeving meegekregen.
Hebben op zaterdag wel 2 uur een mountainbike tocht gemaakt. Begon direct bij het huis en was helemaal geweldig. Door rivieren biken, flink op en neer!
Jammer van het slechte weer, anderzijds kwamen we voor een zuipweekendje en dat is goed gelukt.
Willen zeker nog een keer weekendje terugkomen daar!

De beste prijzen en lastminutes voor Longfaye bij:

"Geweldig wandel/mountainbike gebied"
Henny
Omgeving
14-9-2009 Het kleine dorpje ligt aan de rand van de "Hoge Venen" een uitgestrekt natuurgebied waar het prima wandelen en mountainbiken is.
We zijn een week hier geweest in Ferme de Bayhon en hebben een heerlijke frisse neus kunnen halen.
de omgeving is enorm afwisselend van heide t/m de kloven in het dal. Ook voor het mountainbiken; perfecte omgeving en paden.

dydah
Omgeving
9-5-2008 Als je van rust, natuur en een landelijk leven houdt dan is Longfaye de perfecte plek. Er is nagenoeg niets te beleven, maar wel: uilen, vossen, herten, boerderijen met hun dieren, vogeltjes, watervallen, stromende beekjes. Heerlijk!

Familie, Aug. 2007
Mortier Patrick
Omgeving
26-8-2008 Als je van rust houd is de de plaats en er is dichtbij veel te zien maar eens in Longfaye is het rust