Hotel Aux Ecuries de la Reine in La Gleize België beoordelingen 9.1 | Zoover

25 mei 2012

Hotel Aux Ecuries de la Reine La Gleize

Beoordelingen Hotel Aux Ecuries de la Reine

La Gleize 17, B-4987, La Gleize
Hotel Aux Ecuries de la Reine scoort een 9,1 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Aux Ecuries de la Reine? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Aux Ecuries de la Reine in La Gleize, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Aux Ecuries de la Reine vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Hotel Aux Ecuries de la Reine met andere accommodaties in La Gleize.

9 beoordelingen over Aux Ecuries de la Reine

"Zeer netjes, gezellig en kleinschalig"
Niels
5-8-2011 Inmiddels 2x verbleven, 1x in een apparatement in 1x in een "gastenkamer" (hotelkamer), beide erg goed bevallen! Het ontbijt is uitgebreid en zeer goed verzorgd, dineren kan in bijbehorend restaurant "Le vert de pommetier", hier is het erg goed dineren! De ligging is fantastisch, midden in de Ardennen. Erg geschikt voor wielrenners en mountainbikers, ook is het er mooi om te wandelen, kanoën, etc. Ik kon mijn racefiets gewoon veilig op de hotelkamer (in de ruime badkamer) kwijt, dus geen goede met oude schuurtjes waar 's nachts je fiets uit kan verdwijnen... Het zwembad is erg leuk voor kinderen en met Plopsacoo vlakbij genoeg te doen voor de kleintjes. Wij gaan hier zeker nog eens terugkomen!

met partner, 2010
"Prachtige accomodatie... beperkte service"
Ruud
5-8-2010 Inmiddels 3 x verbleven tussen mei 2009 en augustus 2010!

Toplocatie en accomodatie!
Bij ons eerste verblijf was alles top, bij de 2 volgende verblijven traden er verschillende punten van kritiek op door veranderingen van service in vergelijking met ons eerste verblijf:

Onthaal was niet echt hartelijk te noemen en toewijzing van de kamer vlug-vlug.
Gereserveerde tafel in het restaurant bleek niet gereserveerd.
De ene x krijg je tijdens het wachten op je maaltijd een 'amuse' aangeboden, daags nadien niet terwijl naburige tafels er wel één aangeboden krijgen.
Bij de huiswijn krijg je de standaard wijnglazen en bij een fles à la carte een iets verfijnder-smaakvoller- stel glazen. De x daarna... geen mooie glazen meer gekregen bij het bestellen van een fles à la carte!
Bij het uitchecken/betalen verwacht ik uit hartelijkheid toch een soort van informeren naar of bv. het verblijf naar wens was + het toewensen van een behouden terugreis maar daar was niets van te merken.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Geweldig hotel!!!"
Melanie Eikenbroek
15-7-2010 Wij vonden het hotel er erg gezellig en sfeervol uitzien!
Alles zag er verzorgd en schoon uit en het personeel was heel vriendelijk!
In het restaurant wat bij het hotel hoort hebben we heerlijk gegeten voor een leuke prijs.

Wij komen er zeker nog eens terug en zullen dit hotel zeker aanraden bij familie en vrienden!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Aux Ecuries de la Reine bij...

met jonge kinderen
"Aanrader!"
Barbara
25-7-2009 Al meerdere keren geweest.. en zo goed bevallen! Hebben zelfs tijdens de vakantie bijgeboekt, zo leuk!

Gezellig, mooi, schoon en ruim.
Wij gaan vaker!

met jonge kinderen
"Echt vakantie!!!"
familie van der Spe...
24-7-2009 Geweldig appartement, vriendelijk personeel, schoon, heerlijk ontbijtbuffet, zwembad en speeltuin voor de kids, tegenover gelegen restaurant geweldig!!
Een echte aanrader!!!!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Echt vakantie!"
van der Spek
24-7-2009 Prachtig appartement, vriendelijk personeel, schoon, uitgebreid ontbijtbuffet, zwembad en speeltuin waren ideaal voor de kids. Het bijbehorende restaurant is echt geweldig!
Een echte aanrader!!!!

"Ruime kamers en goed restaurant"
Ben
25-5-2009 Wij zijn hier in oktober 2008 en mei 2009 geweest. Ons appartement was ruim opgezet en de service prima. Vlak bij de bossen met tal van routes voor wandelaars, mountainbikers en natuurgenieters. De nederlandstalig sprekende eigenaar is rustig en vriendelijk. Het restaurant met fijn terras is echt een aanrader.

met partner, Juli 2008
C. Eggermont
2-8-2008 Dit hotel heeft veel verschillende soorten kamers, studio's, huisjes etc. Het geheel oogt gezellig en is goed verzorgd met oog voor kleine details. De sfeer is ongedwongen maar toch attentief. Zeer vriendelijke eigenaars en personeel. Kindvriendelijk.
Mooie tuin en aangenaam zwembad.

Hoewel een kamer geboekt kregen we een appartement op de 2de verdieping in het hoofdgebouw, boven het restaurant en eerlijk, daar wil ik nooit meer zitten: Je zit er in de bocht van een drukke baan (veel remmen en optrekken van auto's) en een ontzettend indringende geur uit de keuken steeg naar boven op en bleef er hangen. Ook hoorde je vrij laat (tot 24h) de bedrijvigheid in het restaurant.

Ik kan echter niet oordelen over de accommodaties in de annexen aan de overkant.

Familie, Mrt. 2008
Koen
5-4-2008 We hadden dit hotel gevonden en geboekt via "www.booking.com" voor één nachtje.
's Avonds kwamen we aan. We werden heel hartelijk ontvangen in het Nederlands.
Onze kamer was heel leuk. Beneden slaapgelegenheid voor 2 (wij dus) en boven voor 4 (de kids). Héél gezellig. Het toilet en badkamer waren proper en alles was voor handen. Ze waren wel wat ouderwets van uitzicht.
We hebben dan gegeten in het verbonden restaurant. Heel lekker en democratisch geprijsd.
Toen we vroegen wanneer de kamer terug beschikbaar diende te zijn bleek dat we er nog de ganse volgende dag gebruik van konden maken aangezien ze niet gereserveerd was. Sterk.
's Morgen een fantastisch ontbijt genuttigd. De kindjes kregen een groot paasei en warme schocolademelk. Een gebakken eitje maakte het meer dan compleet. Dit ontbijt werd genuttigd in de gezellige kelder waar ook een salon ter beschikking staat.
Het zwembad en speeltuig stonden in de sneeuw wachtend op zomerweer.
Fantatsiche aanrader. Oprecht vriendelijk